Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases...

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολυ ωραια γιατρε...Να ρωτησω ομως κατι οι uv λαμπες δν βλαπτουν τον οργανισμο?Αλλωστε αυτη η ακτινοβολια ηταν υπευθηνη για το περασμα απο crt σε lcd

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολυ ωραια γιατρε...Να ρωτησω ομως κατι οι uv λαμπες δν βλαπτουν τον οργανισμο?Αλλωστε αυτη η ακτινοβολια ηταν υπευθηνη για το περασμα απο crt σε lcd

E δέν νομίζω να μαυρίσω απο 2 λάμπες..άσχετα που μόνο η μία φαίνεται :P δέν νομίζω πως υπάρχει θέμα..

@Τhanos-Karmen Ευχαριστώ πολύ!

Να και το δικο μου τιποτα σπουδαιο απλα βαψιμο μαυρο ματ το εσωτερικο και ενα cable management,θα αλλαχτουν τροφοδοτικο,καρτα γραφικων και ανεμηστιρες με αλλους με μπλε φωτισμο γιατι τωρα ειναι σαν τσιρκο με τον κοκκινο μπροστα του haf

post-130131-0-85693600-1320163380_thumb.jpg

Ωραίο αν και έχει πολλά να δώσει σε θέματα βελτίωσης όπως το βλέπω.

Μια ερώτηση μόνο

Γιατί η ψύχτρα σε τέτοια διάταξη; Εχεις τον πάνω ανεμιστήρα και τον πίσω για έξοδο και μία είσοδο μπροστά σωστά;

ευχαριστω caution και καρμεν ..Οπως τα λεει ο caution καρμεν η ψυκτρα δν μπενει αλλιως σε am3.Αν κ δν με ενοχλει μια χαρα ειμαι σε θερμοκρασιες.Αργοτερα οταν το κλοκαρω θα δοκιμσω μπας και την κανω push and pull.Ναι θελει πολυ βελτιωση,αυτες τις μερες 8α του βαλω πλεξι παραθυρο και ελπιζω συντομα να μπουν τροφοδοτικο,μια καρτα γραφικων για gaming και ενας ssd γτ ειμαι με green και ειναι κριμα..

Μπράβο ρε Μάνο φοβερό το έκανες το κουτάκι σου.Αντε τώρα μείνε λίγο ετσι όπως εισαι να το χαρείς :P

Eίπαμε μένει μία ακόμα αλλαγή και τέλος :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...