GoLdMaNn Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Πολυ ωραια γιατρε...Να ρωτησω ομως κατι οι uv λαμπες δν βλαπτουν τον οργανισμο?Αλλωστε αυτη η ακτινοβολια ηταν υπευθηνη για το περασμα απο crt σε lcd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Πολυ ωραια γιατρε...Να ρωτησω ομως κατι οι uv λαμπες δν βλαπτουν τον οργανισμο?Αλλωστε αυτη η ακτινοβολια ηταν υπευθηνη για το περασμα απο crt σε lcd E δέν νομίζω να μαυρίσω απο 2 λάμπες..άσχετα που μόνο η μία φαίνεται δέν νομίζω πως υπάρχει θέμα.. @Τhanos-Karmen Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoefsta Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Να και το δικο μου τιποτα σπουδαιο απλα βαψιμο μαυρο ματ το εσωτερικο και ενα cable management,θα αλλαχτουν τροφοδοτικο,καρτα γραφικων και ανεμηστιρες με αλλους με μπλε φωτισμο γιατι τωρα ειναι σαν τσιρκο με τον κοκκινο μπροστα του haf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ωραίο και καθαρό Μπράβο. Το τροφοδοτικό φοβάμαι και να ρωτήσω τι μάρκα είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ωραίο αν και έχει πολλά να δώσει σε θέματα βελτίωσης όπως το βλέπω. Μια ερώτηση μόνο Γιατί η ψύχτρα σε τέτοια διάταξη; Εχεις τον πάνω ανεμιστήρα και τον πίσω για έξοδο και μία είσοδο μπροστά σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Νομίζω ότι το Corsairάκι δεν μπορεί να μπει αλλιώς σε ΑΜ3 ...Μαρικάκι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 ops Καλά μη βαζεις στοίχημα ότι δε θα έμπαινε αν την είχα btw τη βίδωσα τη vortex τελικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoefsta Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστω caution και καρμεν ..Οπως τα λεει ο caution καρμεν η ψυκτρα δν μπενει αλλιως σε am3.Αν κ δν με ενοχλει μια χαρα ειμαι σε θερμοκρασιες.Αργοτερα οταν το κλοκαρω θα δοκιμσω μπας και την κανω push and pull.Ναι θελει πολυ βελτιωση,αυτες τις μερες 8α του βαλω πλεξι παραθυρο και ελπιζω συντομα να μπουν τροφοδοτικο,μια καρτα γραφικων για gaming και ενας ssd γτ ειμαι με green και ειναι κριμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μπράβο ρε Μάνο φοβερό το έκανες το κουτάκι σου.Αντε τώρα μείνε λίγο ετσι όπως εισαι να το χαρείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 τώρα μείνε λίγο ετσι όπως εισαι να το χαρείς χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μπράβο ρε Μάνο φοβερό το έκανες το κουτάκι σου.Αντε τώρα μείνε λίγο ετσι όπως εισαι να το χαρείς Eίπαμε μένει μία ακόμα αλλαγή και τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Plexi; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Eίπαμε μένει μία ακόμα αλλαγή και τέλος Χαχα άντε κάνε άλλη μια εάν είναι η τελευταία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Χαχα άντε κάνε άλλη μια εάν είναι η τελευταία Aν πάω Γερμανία το counter πάει στο 0; :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Aν πάω Γερμανία το counter πάει στο 0; :P μείον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα