Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases...

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το μαντεψα σωστα??Link

Edit:Τουμπανο το κουτακι καρμεν...Δν λεω αλλα γιατι τα λογια ειναι περιττα

ΑΑ με προλαβες....

ναι ναι σε πρόλαβα για λίγο :P

Hey δεν μιλήσαμε για μίσος!εγώ δεν ζηλεύω (δλδ zηλεύω αλλά in a good way)...επειδή άργησες τις φώτος ήταν το θέμα :P !!

Το έπιασα βρε :P

Θα την εχω στα υποψιν, και παλι καλοριζικο ευχομαι ;)

tytytytytyytytytytyty B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλαγές στο κουτί γίνανε

1. Κόψιμο στο πάτωμα για να μπει το διπλό ψυγείο κάτω + μία βάση για το ψυγείο και αφαίρεση του hdd cage Που έχει εκει κάτω για έξτρα δίσκους

2. Το χώρισμα του Psu με το υπόλοιπο κουτί δέχτηκε επιπλέον μόντα. Μπήκε άλλο στη θέση του για να περάσουν οι σωλήνες από τα σημεία που έπρεπε να μην έχουμε μακαρονάδα από σωλήνες μέσα στο κουτί + το γεγονός ότι ο 14άρης ανεμιστήρας που είχα εκεί έπρεπε να καταργηθεί

3. Εγινε μια ειδική μετατροπή για να μπουν τα Lian Li ροδάκια στο κάτω μέρος του κουτιού

4. Μπήκαν plexi καλύπτρες για psu (να μη φαίνεται καν ο χώρος απο κάτω) και επάνω στο τριπλό ψυγείο

5. Μπήκαν αλουμινένιες γωνίες μαύρες να κρύψουν τις λεντοταινίες

6. Ανοιγμα fillport

7. Εγκατάσταση άλλου Power on

8. DVD stealth μπροστά

Και τα υπόλοιπα κοψίματα με Laser, αυτοκόλλητα, βαφές κλπ τα βλέπετε. Αν έχω ξεχάσει κάτι θα το συμπληρώσει ο Γιώργος λογικά

Οπότε το πριν (φώτο πριν Sleevaro+μετάsleeve) και το μετάΓιώργου εποχή

post-204649-0-74345800-1320082107_thumb.jpg

edit: ορθογραφικόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

post-204649-0-78761000-1319655894_thumb.jpg

post-204649-0-47231400-1319656259_thumb.jpg

Επεξ/σία από karmen1983
  • Like 1

Αλλαγές στο κουτί γίνανε

1. Κόψιμο στο πάτωμα για να μπει το διπλό ψυγείο κάτω + μία βάση για το ψυγείο και αφαίρεση του hdd cage Που έχει εκει κάτω για έξτρα δίσκους

2. Το χώρισμα του Psu με το υπόλοιπο κουτί δέχτηκε επιπλέον μόντα. Μπήκε άλλο στη θέση του για να περάσουν οι σωλήνες από τα σημεία που έπρεπε να μην έχουμε μακαρονάδα από σωλήνες μέσα στο κουτί + το γεγονός ότι ο 14άρης ανεμιστήρας που είχα εκεί έπρεπε να καταργηθεί

3. Εγινε μια ειδική μετατροπή για να μπουν τα Lian Li ροδάκια στο κάτω μέρος του κουτιού

4. Μπήκαν plexi καλύπτρες για psu (να μη φαίνεται καν ο χώρος απο κάτω) και επάνω στο τριπλό ψυγείο

5. Μπήκαν αλουμινένιες γωνίες μαύρες να κρύψουν τις λεντοταινίες

6. Ανοιγμα fillport

7. Εγκατάσταση άλλου Power on

8. DVD stealth μπροστά

Και τα υπόλοιπα κοψίματα με Laser, αυτοκόλλητα, βαφές κλπ τα βλέπετε. Αν έχω ξεχάσει κάτι θα το συμπληρώσει ο Γιώργος λογικά

Οπότε το πριν (φώτο πριν Sleevaro+μετάsleeve) και το μετάΓιώργου εποχή

Kaaaaarmen μου... σημερα μέρα που είναι δεν μου το κανεις δώρο??? :rolleyes: :-) Θα φτιαξεις αλλο εσυ βρε!!! :P

Συγχαρητηρια στον Γιωργο a.k.a Κοπριτη για το ολο αποτελεσμα...

Καλοριζικο Καρμεν, να το ευχαρηστηθεις...

Ζηλευω τις θερμοκρασιες που θα ''πιανεις'', καθως και τις τρομερες σε εμφανιση και αποδοση [υποθετω] ram...Ξες εσυ...

Επισης, το DVD Stealth τι εστι;;;

Να και μερικά από τα δικά μου πισί (αυτά που πέρασαν από τα χέρια μου) και πισί πελατών μου. Κάτι ροζ και γαλάζια που θα δείτε είναι πισί που προορίστηκαν για την μάνα μου και την κοπέλα μου αντίστοιχα και ήθελα να έχουν κάτι όμορφο και κοριτσίστικο B)

https://picasaweb.google.com/112513861416771358185/PCs#slideshow/5668835012034341954

Edit: δεν θέλω σχόλια για την παντοφλίτσα-κάλτσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...