caution Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 εγώ λέω να μαζευτούμε για ομαδική αναφορά για ban της karmen γιατί δεν έχει ανεβάσει τίποτα κ το κοιτάει μόνη της!!!! Εγώ παλιά την συμπαθούσα την karmen αλλά τώρα που το είδα... μπαίνει και η ζήλια στην μέση... ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ! ( uber όμορφο βγήκε ρε 'συ... :wub: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 xexe Τάσο και εγώ σε αγαπάω thanks ρε συ Αντε μερικές χάλια φώτος μη φάω και μπαν, αλλά είναι ότι χειρότερο ειλικρινά. Δεν έχω καλό φωτισμό μόνο αυτό του κουτιού. Αναμείνατε να έρθει η dslr Στα χεράκια μου με 2 καλές επαγγελματικές λάμπες από φίλο. Ισως το πάω και για φωτογράφιση το καμάρι μου (<--- θέλω γκάλοπ πόσοι είπατε ψωνάραααααα μόλις το διαβάσατε ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Αντε μερικές χάλια φώτος μη φάω και μπαν, αλλά είναι ότι χειρότερο ειλικρινά. Δεν έχω καλό φωτισμό μόνο αυτό του κουτιού. Αναμείνατε να έρθει η dslr Στα χεράκια μου με 2 καλές επαγγελματικές λάμπες από φίλο. Ισως το πάω και για φωτογράφιση το καμάρι μου (<--- θέλω γκάλοπ πόσοι είπατε ψωνάραααααα μόλις το διαβάσατε ) Έχει σκόνη... Τί να συζητάμε... Το σεμεδάκι, πού θα το βάλεις? Άψογο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Α και για να μην δείχνουμε μόνο την ομορφιά εδώ μία φώτο από χθεσινό Burn test στα 4.2GHz Γιώργο απλά δε καταλαβαίνει το Θεόοοοοοοοοοοοοοοοοοο του στις θερμοκρασίες Έχει σκόνη... Τί να συζητάμε... Το σεμεδάκι, πού θα το βάλεις? Άψογο! Η σκόνη είναι ένα θεματάκι στα pc και ειδικά όταν υπάρχει τόσο πολύ μαύρο. Θα το περιποιηθώ δεόντως και θα επιστρέψω με καλές φωτογραφίες Σε ευχαριστώ πάντως. Οσο για το σεμεδάκι, ε δε μπορει, κάπου θα το βολέψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 χαλια ειναι δεν μου αρεσε καθολου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 χαλια ειναι δεν μου αρεσε καθολου.... φτουυυυ αλήθεια;;;;; Οχι ρε γαμώτο και έλεγα να στο δώσω Θα βρω άλλον τι να κάνω τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 τι ειναι αυτο στο κυκλακι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 φτουυυυ αλήθεια;;;;; Οχι ρε γαμώτο και έλεγα να στο δώσω Θα βρω άλλον τι να κάνω τώρα; εγώ εγώ!!!!χιχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 τι ειναι αυτο στο κυκλακι; 4πινο; εγώ εγώ!!!!χιχι χιχιχι οκκκκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 τι ειναι αυτο στο κυκλακι; Επιπλέον τροφοδοσία για gpu Καρμεν άντε μπες msn για overclocking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 4πινο; εεεμ, ναι, κατι λειπει απο κει πανω ή ειναι το διακοσμητικο; edit: λυθηκε η απορια μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Επιπλέον τροφοδοσία για gpu Καρμεν άντε μπες msn για overclocking Μπα μπα φάνηκες; Δε μπαίνω εεεμ, ναι, κατι λειπει απο κει πανω ή ειναι το διακοσμητικο; Απαραίτητο είναι αλλά επειδή είμαι ανάποδη είπα να δω αν θα ξεκινήσει Πλάκα κάνω. Επιπλεόν τροφοδοσία είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Καρμεν άντε μπες msn για overclocking Εμείς msn είμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Εμείς msn είμαστε Πάλι δεν σε βλέπω αμάν αυτό το msn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Πάλι δεν σε βλέπω αμάν αυτό το msn Kαι σου είπα μην το πειράξεις :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα