Heatspreader Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Φοβερή δουλειά! Αν και δεν μας κάνει εντύπωση φίλε Κοπρίτη. Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από εσένα μαζί με τις συμβουλές της Karmen1983. Μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 ΘΕΕ δεν έχω να σου σχολιάσω τίποτα. Αψεγάδιαστος Χίλια μα χίλια ευχαριστώ για την υπομονή και τον κόπο σου! Μετα απο αυτο που ειδα Αγαπη οφειλω να πω πως το ερωτευτηκα καργα το πισι σου. Τους οφειλεις του Κοπριτη ενα τραπέζι! Αδελφέ τι θα ήθελες για να "συμμαζέψεις" και το δικό μου συνονθύλευμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 E το μεσημεριανό του αύριο θα το έχει. Αρκεί να φέρει και το κουτί μαζί του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Επιτελους καλοριζικο εγινε εξαιρετικο στην πραγματικοτητα το κουτι ειναι ακομα πιο εντυπωσιακο Γιωργο respect ομορφη δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Επιτελους καλοριζικο εγινε εξαιρετικο στην πραγματικοτητα το κουτι ειναι ακομα πιο εντυπωσιακο Γιωργο respect ομορφη δουλεια Αυτό ξαναπες το. Δεν ήθελα να το πω, γιατί είναι δικό μου το κουτί και θα με λέγατε ψωνάρα , αλλά Γιώργο κάνε κάτι με το θέμα φωτογραφίας. Χάνει η δουλειά σου και η λεπτομέρειά σου. Δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη του και είναι κρίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 καρμεν ανταλαζουμε? i want it so badly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 καρμεν ανταλαζουμε? i want it so badly χαλαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κοπρίτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Παιδια ευχαριστω για καλα σας λογια και χαιρομαι πολυ που σας αρεσε... οσο αφορα τις φωτο, υπαρχει θεμα οντως αλλα δυστυχως με τα δεδομενα του χρονου, των γνωσεων και των μεσων που διαθετω δεν νομιζω οτι μπορω να κανω πολλα παραπανω. τουλαχιστον προς το παρον. Εξαλλου το να ειναι καποια projects καλυτερα απο κοντα σε σχεση με αυτο που φαινεται στις φωτο δεν ειναι και τοσο κακο εαν συνεβαινε το αντιθετο, αυτο μαλιστα θα ηταν πραγματικο προβλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Αντε το δέχομαι έχεις ένα δίκιο καμιά κοντινή θα δούμε; Και από πλάι με το δεξί μαύρο πλέξι; Ή θα τους ζαλίσω εγώ αύριο με φωτογραφίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Βρε συ Αγάπη, πες μου ειλικρινά... Γιατί; Το case απλά είναι ό,τι καλύτερο έχω δει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μπας και αξιωθείς να πας να σου κάνει ένα τέτοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κοπρίτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Αντε το δέχομαι έχεις ένα δίκιο καμιά κοντινή θα δούμε; Και από πλάι με το δεξί μαύρο πλέξι; Ή θα τους ζαλίσω εγώ αύριο με φωτογραφίες αμα ειναι να γλυτωσουν το ζαλισμα... παρε μερικες ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ρε καθίκι. Απογοητεύτηκα ότι δε θα ανέβαζες και πήγα για ύπνο Ομορφη καλημέρα παντως δεν έχω παράπονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Kαλορίζικο καλορίζικο..δεν λεω αν μου αρέσει γιατί απο κοντά μου άρεσε περισσότερο Γιώργο δόξα το θεό γιατί μας έκανε το κεφάλι καζάνι κάθε μέρα :devil: Πολλά congrats! EDIT: Kαι παρακαλώ οι επόμενες φώτο να είναι μόνο με λευκό φώς...το κόκκινο με χαλάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Kαλορίζικο καλορίζικο..δεν λεω αν μου αρέσει γιατί απο κοντά μου άρεσε περισσότερο Να σαι καλά βρε γιατρέ Γιώργο δόξα το θεό γιατί μας έκανε το κεφάλι καζάνι κάθε μέρα :devil: Ναιιιιιιιιιιιι ε;;;;;;;;;; EDIT: Kαι παρακαλώ οι επόμενες φώτο να είναι μόνο με λευκό φώς...το κόκκινο με χαλάει Ασχετεεεεε μόνο μία είναι με κόκκινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα