karmen1983 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Χμμμ,ωραιο.εγινε bulletproof. Καλα,δεν βαρεθηκες να βλεπεις κουμπια απο πληκτρολογια και το εκανες αυτο? Κάπου έπρεπε να ξεσπάσω σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Κολλησες το αυτολλητο απο πανω και μετα εκοψες τα σημεια στα οποια μπαινουνε τα κουμπια;Επισης τα κουμπια βγαινουν ευκολα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Κολλησες το αυτολλητο απο πανω και μετα εκοψες τα σημεια στα οποια μπαινουνε τα κουμπια;Επισης τα κουμπια βγαινουν ευκολα; Πρώτα βγάζεις όλα τα κουμπιά... Μερικά κουμπιά όπως τα space, enter, Shift δε βγαίνουν εύκολα. Έχουν ένα έλασμα απο μέσα, εκτός απο το κλασικό κούμπωμα. Θέλει λεπτό κατσαβιδάκι να σπρώξεις τα ελάσματα και μετά να ξεκουμπώσεις το πλήκτρο. Μετά κολλάς το βινύλιο επάνω. Με μια πιστωτική κάρτα αργά αργά το στρώνεις. (Στις καμπύλες δεν πιέζεις ακόμα) Για να εφαρμόσει καλά στις καμπύλες πρέπει να το ζεστάνεις. (Χρησιμοποίησα με προσοχή ένα αναπτήρα εγώ) Μετά με ένα καλό ξυραφάκι (να κόβει καλα) έκοψα τα περισσεύματα, έστρωσα μερικά σημεία και μετά έβαλα και πάλι τα κουμπιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μαλιστα θα το επιχειρησω στο αμμεσο μελλον,ευχαριστω.Πολυ καλη δουλεια once again. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Τίποτα βρε να είσαι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Έσπειρε το X6! Το mouse δεν μου αρέσει, μία ή άλλη : P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Τάσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο thanks ρε συ Βασικά αναμένεται κόκκινο carbon βινυλίου οπότε υπομονή. Θα γίνουν παπάδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 εγω εχω βαλει δυο fans των 120cm στις θεσεις για τα dvd (ισα ισα ειναι 3 θεσεις) ο ενας πισω απο τον αλλον, ειχα παρει καποτε εναν ασπρο φοτιζομενο ανεμιστιρα.. τον εβαλα πισω απο τον μπλε (φενετε μαματο διοτι οπος ειναι το κατω μερος με τον 200cm ετσι ειναι και τα καπακια στο πανω μερος.) φοτος θα βγαλω αφου το καθαρισω λιγακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Εν αναμονή Οψιδιανού ψιλομονταρίσματα σε keyboard και mouse... tip: Οταν έχετε νεύρα ή το μυαλό σας είναι αλλού ΜΗΝ "παίζετε" με πληκτρολόγια και πλήκτρα Αψογο εγινε μπραβο και απο΄μενα της 3Μ ειναι το carbon; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Αψογο εγινε μπραβο και απο΄μενα της 3Μ ειναι το carbon; Της 3Μ Σώτο αν άκουγες τιμή για το τετραγωνικό θα πέταγες το keyboard και το Mouse μαζί ebay rulezzzzzzzzzzzzz Αρχικά για να δοκιμάσω την ποιότητα του Seller πήρα αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/120748149692?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Ο τύπος εκτός από καλές τιμές και γρήγορη αποστολή (τα είχα σε 4 μέρες σπίτι μου) έχει και τρομερή ποιότητα. Εχει πάρα πολλά σε πολλές διαστάσεις και με Free P&P http://www.ebay.co.uk/itm/120763056447?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Link 40 x40 στα 30ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Eμ ρώτησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Εν αναμονή Οψιδιανού ψιλομονταρίσματα σε keyboard και mouse... tip: Οταν έχετε νεύρα ή το μυαλό σας είναι αλλού ΜΗΝ "παίζετε" με πληκτρολόγια και πλήκτρα και το ποντίκι ΥΠΕΡΟΧΟ!ευγε καλλιτεχνη μου!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ κούκλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkainmosni Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά, έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά..!! 1000 μπράβο από εμένα.. Να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια, γιατί δεν έχω ασχοληθεί αν και το θέλω.. α. Που θα ψάξω για να βρω οικονομικά LED + FAN? για να κάνω τον πύργο μου λίγο πιο.. "μπλε" β. Δεν χρειάζεται να σαι και ο Μπομπ ο Μάστορας για να τα βάλεις, σωστά? Το κουτί που έχω είναι στις επισυνάψεις.. Δεν θέλω να του κάνω πολλά πολλά, μόνο άλλο ένα ίδιο FAN μπροστά και κανένα φωτάκι από δω και από κει.. + κάτι ακόμα, ελπίζω όχι εντελώς off-topic, αυτό το vinyl sticker που έχει χρησιμοποιήσει ο η karmen1983 μπορεί να κολλήσει και σε iPod?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα