sotos 1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) μπράβο ρε συ Σώτο... Κουκλί έγινε... Με τις καλύπτρες οκ; Τα led στα 20άρια φουρφούρια είναι άσπρα ε; Αν ναι για άλλαξε τα thanks για καλυπτρες αυριο πρωι τα 200 ειναι ασπρα προτασεις παρατηρησεις θα ημουν ευγνωμων Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2011 από sotos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BalthazarX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Η αληθεια ειναι οτι η ιδεα των λευκων led παντα μου αρεσε πολυ..Στην προκειμενη περιπτωση ομως ισως οντως τα μπλε να δειχνουν καλυτερα... Να δω αν και ποτε θα φτιαξω και εγω το pc μου.. To μονο σιγουρο ειναι πως θα πεσει πολυ μονταρισμα και τα χρωματα θα ειναι οπωσδηποτε μαυρο κοκκινο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 τελειωσε(σχεδον)και το δικο μου εξαιρετικο κουτι εχω καποιες λεπτομεριες ακομα να μαζεψω πολυς κοπος αλλα το αποτελεσμα σου δινει μεγαλη χαρα εγινε πολυ ομορφο Doc1355 μεγιες μεγιες Eυχαριστώ Σωτήρη! Πολύ ωραίο βγήκε το κουτάκι σου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 thanks για καλυπτρες αυριο πρωι τα 20 ειναι ασπρα προτασεις παρατηρησεις θα ημουν ευγνωμων Για τα leds των ανεμιστήρων πετάξου σε κανέναν με ηλεκτρονικά και πάρε leds... Τέτοια http://www.alifragis.com.gr/view_cat.php?cat_id=572 Νομίζω 5mm παίρνουν οι ανεμιστήρες που έχεις... Κόψε αυτά που έχουν τα φουρφούρια και με ένα κολλητήρι βάλε τα νέα. Πρόσεξε όμως να τα βάλεις σωστά και να ανάβουν. Δες το βίντεο και θα καταλάβεις http://www.youtube.com/watch?v=KZ8OVK4AQs4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Αγάπη μας έφαγες το edit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Εσένα στο χρώσταγα . Είπα να μην πάω praktiker αλλά δεν άντεξα Πήρες dremel αφού τελείωσες με τις μόντες? Τι συμβαίνει? Νο1 έρχονται κ άλλες μόντες σύντομα κ δεν μιλάς Νο2 Θα εφεύρεις μόντες επειδή έχεις dremel κ σε τρώνε τα χέρια σου Νο3 είσαι άρρωστη χεχε .. με την καλή έννοια μην παρεξηγηθώ,join the club (άσε με κ πρέπει να πάρω κ εγώ καινούργιο) congrats κ στα 600Τ...όμορφο κουτί κ τα προσέξατε πολύ!! Karmen...στην θέση σου,θα έβαζα ένα πράσινο led στην πίσω μεριά του πλέξι στο προφίλ του,αυτό θα φωτίσει όλο το προφίλ γύρω γύρω κ τις τρύπες από τις βίδες!αμα δεν εξήγησα καλά πες να ανεβάσω ανάλογη φωτογραφία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Πήρες dremel αφού τελείωσες με τις μόντες? Νο1 έρχονται κ άλλες μόντες σύντομα κ δεν μιλάς Νο2 Θα εφεύρεις μόντες επειδή έχεις dremel κ σε τρώνε τα χέρια σου Νο3 είσαι άρρωστη χεχε .. με την καλή έννοια μην παρεξηγηθώ,join the club (άσε με κ πρέπει να πάρω κ εγώ καινούργιο) congrats κ στα 600Τ...όμορφο κουτί κ τα προσέξατε πολύ!! Karmen...στην θέση σου,θα έβαζα ένα πράσινο led στην πίσω μεριά του πλέξι στο προφίλ του,αυτό θα φωτίσει όλο το προφίλ γύρω γύρω κ τις τρύπες από τις βίδες!αμα δεν εξήγησα καλά πες να ανεβάσω ανάλογη φωτογραφία! Μα το dremel έκανε όλη τη δουλειά βρε Διόρθωσε τα κοψίματα που είχα κάνει με το λαμαρινοψάλιδο, έκοψα τη μεταλική σίτα, έκοψα και έτριψα το πλαστικό στο μπροστινό σημείο του case που προόριζα τη σίτα κλπ... Βέβαια για το έρχονται νέες μόντες δεν θα σχολιάσω :X Για το led στο plexi... Εχω βάλει αλλά μάλλον δε κατάλαβα που ακριβώς λες... Για δώσε φώτο στο λαό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 αααα νόμιζα πως τα γεγονότα έγιναν με την σειρά των post!! το Led λέω να μπεί εδώ ή όπου θες εσύ το ίδιο έιναι απλά για να μην φαίνεται γιατί οκ θα είναι λίγο προχειράδα αλλά εκεί πίσω κάτω από γραφείο πχ το βλέπει μόνο κακιά πεθερά ! κ το αποτέλεσμα είναι αυτό (το συγκεκριμένο Led είναι αδύναμο) κ αν φτιάξεις αυτοκόλλητο karmen1983 κ το κολλήσεις από μέσα θα τονίζεται όπως οι ταινίες,γι'αυτό στις έβαλα έτσι για ιδέα!! (το μάμησα με την ανάλυση sorry...zoom out για να το δεις ολόκληρο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 μισό μισό να το πιάσω τρυπάω το plexi και χώνω μέσα ένα ledaki αν κατάλαβα καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 δεν είναι ανάγκη να τρυπίσεις αν δεν θέλεις,στην φωτό απλά το ακούμπησα στην άκρη!δεν ξέρω ίσως χρειαστεί κ λείανση εσωτερικά μετά η τρύπα με μπατονέτα....αααα ξέχασα έχεις dremel, 2 λεπτά θα πάρει αν απλά το κολλήσεις στην άκρη βρες κάτι που θα αντικαταστήσει το δάχτυλό μου για να μην φαίνεται το led xexexe ωραία ανατροφή έχω!!με τούτα κ με τ'άλλα,ξέχασα τα συγχαρίκια για τον dellara(πλέον)!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 χαχαχα καλή ιδέα, θα το κοιτάξω Ευχαριστωωωωωω Α α και o dellaras ανταποδίδει χαχαχαχααχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 τίπτα καλέ υπάρχει κ πιό όμορφη λύση αν σου αρέσει τελικά το αποτέλεσμα στο φως αλλά όχι η τοποθέτηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 τίπτα καλέ υπάρχει κ πιό όμορφη λύση αν σου αρέσει τελικά το αποτέλεσμα στο φως αλλά όχι η τοποθέτηση! Για λέγε, για λέγε............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 ε βέβαια μετά το εργαστήρι σιγά μην κόλλαγες χύμα led χεχε φτιάχνεις ένα Γ από πλέξι,λυγισμένο όμως !για κολλημένα 2 κομμάτια δεν είμαι σίγουρος τι παίζει με την διάθλαση,ρώτα ή πειραματίσου γιατί αν πετυχαίνει κ με κολλημένα γλυτώνεις κόπο!την μία "πλευρά" την κολλάς εκεί που θα φύτευες το led κ η άλλη θα είναι πίσω από το case όπου κ φυτεύεις 2-3 Led(γιατί θα χάσεις ένταση στην στροφή )...εκεί που θα κολλήσεις έχεις λειάνει πριν,γύρω γύρω το βάφεις κ μαύρο για να μην φαίνεται το έξτρα φωτισμένο κοματάκι...κ άμα κατάλαβες έτσι όπως τα είπα γράψε μου...ετοιμάζω κ σχέδιο! τώρα? P.S : το έκανα με το paint,i feel like an ape Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 μερδεύτηκααααααααααααααααααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα