GoLdMaNn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 6 ανεβηκες σε idle?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 6 ανεβηκες σε idle?? Ναι ναι βασικά άλλαξα τα φανάκια να βάζουν γιατί στην αρχή αρχή τα είχα να βγάζουν αέρα και έπεσα 2.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Και μία bonus! Πάντως παιδιά το κουτί στις φωτογραφίες χάνει πολύ..! Απο κοντά είναι ΠΟΛΥ καλύτερο και επίσης έχει μεγαλύτερους χώρος απο ότι δείχνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 bro tip : αν πας praktiker απέφυγε σίγουρα τον διάδρομο με τα power tools κ τα stand της dremel...you are an addict now,το είδα το ζουμποψάλιδο!!!!! Εσένα στο χρώσταγα . Είπα να μην πάω praktiker αλλά δεν άντεξα Και μία bonus! Πάντως παιδιά το κουτί στις φωτογραφίες χάνει πολύ..! Απο κοντά είναι ΠΟΛΥ καλύτερο και επίσης έχει μεγαλύτερους χώρος απο ότι δείχνει.. βγάλε το βρε από το υπόγειο το κουτί. Για να το έχεις εκει κάτω το άλλαξες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Οχι που θα κρατιοσουν Με γειες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 βγάλε το βρε από το υπόγειο το κουτί. Για να το έχεις εκει κάτω το άλλαξες; Ασε για να το βάλω πάνω θέλω αλλαγή γραφείου δέν είναι για πολλά πολλά αυτό :lol: Οχι που θα κρατιοσουν Με γειες! Φενξ Σαράντη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ασε για να το βάλω πάνω θέλω αλλαγή γραφείου δέν είναι για πολλά πολλά αυτό :lol: Φενξ Σαράντη!!! Ε sorry αλλά είναι αμαρτία... Ουσιαστικά δε το βλέπεις. Αν είναι να μείνει έτσι μη του βάλεις Plexi γιατί δε θα το χαρεις... Καλό είναι ή να αλλάξεις γραφείο ή να του κάνεις ένα stand και να το βάλεις επάνω σαν προέκταση του γραφείου που έχεις τώρα. Γνώμη μου πάντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Καλό είναι ή να αλλάξεις γραφείο ή να του κάνεις ένα stand και να το βάλεις επάνω σαν προέκταση του γραφείου που έχεις τώρα. Γνώμη μου πάντα... Χμμμ καλή ιδέα!!! Mία γρήγορη αλλαγή για να ακούσω εντυπώσεις..Την ακαταστασία μην την μετράτε :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 καλύτερα τρελαμένε καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Χμμμ καλή ιδέα!!! Mία γρήγορη αλλαγή για να ακούσω εντυπώσεις..Την ακαταστασία μην την μετράτε :lol: Εκεί στην άκρη που είναι, ειδικά το μπροστινό μέρος... Ιδρώτας με κόβει, φίλε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Εκεί στην άκρη που είναι, ειδικά το μπροστινό μέρος... Ιδρώτας με κόβει, φίλε μου! :lol: πατάει πατάει μην ιδρώνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 :lol: πατάει πατάει μην ιδρώνεις Βρε πατάει-πατάει, αλλά κουνάει-κουνάει και σπρώχνει-σπρώχνει (ατύχημα). Με το καλό και τα πειράγματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Βρε πατάει-πατάει, αλλά κουνάει-κουνάει και σπρώχνει-σπρώχνει (ατύχημα). Με το καλό και τα πειράγματα! Aντε το έκανα λίγο πιο μέσα Δέν κουνάει παρόλο που πίστευα ότι θα κάνει τραμπάλα το γραφείο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 τελειωσε(σχεδον)και το δικο μου εξαιρετικο κουτι εχω καποιες λεπτομεριες ακομα να μαζεψω πολυς κοπος αλλα το αποτελεσμα σου δινει μεγαλη χαρα εγινε πολυ ομορφο Doc1355 μεγιες μεγιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 μπράβο ρε συ Σώτο... Κουκλί έγινε... Με τις καλύπτρες οκ; Τα led στα 20άρια φουρφούρια είναι άσπρα ε; Αν ναι για άλλαξε τα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα