gregdais Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 is that real? ναι φίλε μου είναι πολυ real και δεν βρίσκω κάτι το καινουριο πάνω του... κάνε μια βόλτα στα sites και θα δεις πολλα τετοια κουτακια τα οποια παιρνουν matx μητρικές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdais Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Βρήκα ενα μηχανακι με Athon XP 1700 640mb ram ddr266 gf4ti4200 64mb 40gb hdd msi mobo και είπα να του ρίξω ένα ubuntu. βρήκα λοιπόν και μια μικρή οθονουλα που ήθελα, 15" crt αλλά με 5 pc στο γραφείο μου δεν χώραγε και 6ο!! ετσι λοιπόν μου γυάλισε μια βιβλιοθήκη δίπλα μου, και... ΝΑΙ έφαγε μονταρισμα!!! πάμε από την αρχή και συγνώμη για το αίσχος της ποιότητάς των φώτο αλλά δεν έχω την μηχανή μου σπίτι και ετσι εβγαλα με vga 640x480 απο κινητό. 1. κοζάρω τι πάιζει με το χωρο και τοπεθετώ μια βάση μητρικής που έιχα κρατήσει από ένα παλιό κουτάκι βιδωνοντάς το πάνω στο ξύλο. 2. τοποθετώ την μητρική και τον επεξεργαστή 3. τοποθετώ ένα τροφοδοτικό και κάρτουλα γραφικών 4. τοποθετώ μια θηκη για δίσκο που την είχα βγάλει από το παλιο κουτί και αυτο και ύστερα τον δίσκο. 5. επειδή είναι παλιό μηχανακι και έχει λινουξ δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να μοντραριτστεί λιγάκι.... και έτσι του έριξα και 2 νέον και έτοιμο το κάθαρμα για να δουλεψει στο ubuntu.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geran Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 ξερει κανεις εαν υπαρχουν μικρες "μπουκαλες" (εαν ειναι αυτος ο σωστος ορος) σαν και αυτες που εχουν τα αυτοκινητα, πανω στις οποιες στηριζεται το πορτ μπαγκαζ οταν ανοιγει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosvlass Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 ναι τις πουλανε σχεδον παντου μπορεις να βρεις φθηνες και σε οτι μεγεθος θες πιστευω ανετα στην Φραντζη αν εισαι απο Αθηνα.Αλλιως δεν ξερω εκτος Αθηνας.Μπουκαλες δεν ειναι και πολυ λαθος μπορεις να το πεις και πνευματικες μπουκαλες! Απλα σκεψου πρωτα τι θες να φτιαξεις, πως θα ανοιγει, πως θα κλεινει, με τι ταχυτητα θα ανοιγει και τι πιεση ωστε να διαλεξεις την σωστη. Και για να κανουμε κουβεντα τι σκεφτεσαι να φτιαξεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geran Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 σκεφτομαι σε ενα παλιο κουτι το οποιο εχει μονοκοματο καλυμα (δηλαδη δεν εχει πλαινο συρταροτο παραθυρο και για να προσθεσεις ή να αφαιρεσεις καποιο hardware πρεπει να βγαλεις ολο το καλυμα),να κοψω τη μια μερια (την αριστερη) ,να βαλω ενα παραθυρο απο plexiglass το οποιο με τις "μπουκαλες" (οταν χρειαστει να προσθεσω ή να αφαιρεσω κατι) να ανοιγει προς τα εξω και πανω (σαν τα πορτ μπαγκαζ)...δεν ξερω κατα ποσο θα πετυχει (γιατι δεν εχω και απειρο χρονο στη διαθεση μου) αλλα λεω να αρχισω να μαζευω σιγα-σιγα τα απαιτουμενα και να το προσπαθησω. στη στουρναρη εχεις υποψιν σου καποιο μαγαζι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosvlass Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 μπα δεν πιστευω.αυτο που θες θα τα βρεις σε μαγαζια που πουλανε ανταλλακτικα αυτοκινητων και οχι μαγαζια που πουλανε υπολογιστες εκτος αν και στην στουρναρη εχει(οσες φορες εχω κατεβει δεν εχω δει κανενα!!) Καλη δυναμη και στειλε καμια φωτογραφια οταν τελειωσεις η και πιο νωρις για να ρωτησεις οτιδηποτε. Καλη τυχη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 geran,δοκίμασε σε κανένα φαναρτζίδικο μήπως βρείς αυτό που ψάχνεις,ή γιατί όχι,ψάξε και σε μάντρα με μεταχείρ./σμπαραλιασμένα αυτοκίνητα. Δέν ξέρω όμως κατα πόσο θα είναι εύχρηστο,με το σκεπτικό οτι αυτές οι μπουκάλες μπορούν να σηκώσουν άνετα μια πόρτα/πόρτ μπαγκαζ 50+ κιλών. Φαντάσου δηλαδή με τι δύναμή θα πεταχτεί ένα πλαινό κουτιού που στην καλύτερη μετράει 2 κιλά.Πάντως σάν ιδέα αξίζει τον κόπο. Ίσως μια παραλλαγή με μεντεσέδες και ελάσματα να σου δώσει το αποτέλεσμα που θές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandate Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δέν ξέρω όμως κατα πόσο θα είναι εύχρηστο' date='με το σκεπτικό οτι αυτές οι μπουκάλες μπορούν να σηκώσουν άνετα μια πόρτα/πόρτ μπαγκαζ 50+ κιλών.Φαντάσου δηλαδή με τι δύναμή θα πεταχτεί ένα πλαινό κουτιού που στην καλύτερη μετράει 2 κιλά.Πάντως σάν ιδέα αξίζει τον κόπο. Ίσως μια παραλλαγή με μεντεσέδες και ελάσματα να σου δώσει το αποτέλεσμα που θές.[/quote']θέλει ρύθμιση με επιπλέον εξάρτημα.αλλιώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Kαταρχήν οι μπουκάλες αυτές λέγονται αμορτισέρ... Ψάχνεις λοιπόν για μικρά αμορτισέρ. Κοίτα σε καταστήματα με είδη αυτοκινήτου, ή με βιομηχανικά υλικά που είναι και το ποιό πιθανό να βρείς. Επειδή όμως μπορεί να μην σε βολέψει μια άλλη λύση είναι να κοιτάξεις για μεντεσέδες ντουλαπιών σε καταστήματα με εξοπλισμό για κουζίνες και ντουλάπες, επιπλάδικα κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akmakas Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Παιδιά και πάλι καλη χρονιά σε όλους μας' date=' να είμαστε πάντα καλά όλοι, και ευχομαστε καλό.... 2006 modding!!! Με την ευκαιρία θα ήθελα να σας πω οτι εφτιαξα την παραμονη ενα PC για εναν φιλο ο οποιος εδωσε καλα φραγκα (1800). Του διάλεξα τον 3800 Α64 2x και καλές μνήμες, vga psu κτλ... ως που ήρθε η ώρα να πάθω πλάκα, δεν είχε tsunami case πουθενά ετοιμοπαράδωτο, και ετσι του πήρα το Wavemaster της Coolermaster.http://www.gamepc.com/images/labs/rev-wavemaster-frontpageLG.jpg Τελικά το κουτί είναι ΜΠΟΜΠΑ!!! τσακίζει!!! 1: τρομερή ποιότητα κατασκευης απο καλοζυγισμένο αλουμίνιο,με σωστα και ακριβέστατα κουμπούματα καπακιών κτλ...! 2. πολύ εξύπνος τρόπος σχεδίασης, με με βολικό πορτάκι στην προσοψη, με αρκετα σωστα μελετημενο χωρο για Miditower ετσι που ολά τα "μαλλιά" (cables απο psu κ.α!!!)μπορεις ανέτα να τα κρύψεις και όχι μόνο να τα μαζέψεις και να τα ψιλοκρύψεις....!! αυτό οφείλεται στο οτι πίσω απο τιν μητρική (Η οποια μπαινει και βγαίνει συρταροτά!!!) έχει αρκετό χόρο όπως επίσης και πισώ απο τις θέσεις των σκλήρών (3.5") 3. Τρομερά στιβαρό, στέκεται τέλεια χάρη στα λαστιχένια "πόδια" του!! 4. αθόρυβο!!! έχει 3χ8 από μαμά fans, 1xcga,1xcpu,2xpsu και όταν είναι κλειστό το κουτί δεν ακούγεται! θα έλεγα το ίδιο καλό με το tsunami σε αυτό το θέμα!!! γενικά ρίξτε του μια ματιά πριν αγοράσετε κουτί... της προκοπής!!! αξίζει σαν κουτί! http://www.gamepc.com/images/labs/rev-wavemaster-bezelclosedLG.jpg http://www.gamepc.com/images/labs/rev-wavemaster-frontpageLG.jpg http://www.gamepc.com/images/labs/rev-wavemaster-bezelopenLG.jpg http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=100557&page=11 http://www.gamepc.com/images/labs/rev-wavemaster-moboinstalledLG.jpg http://www.gamepc.com/images/labs/rev-wavemaster-storageLG.jpg http://www.gamepc.com/images/labs/rev-wavemaster-twoLEDLG.jpg[/quote'] Πολυ ομορφο κουτι πραγματι κορυφαιο!!Εγω πηρα ενα 160Ε εξισου γαματο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 akmakas δεν μας ενδιαφέρει ποιό κουτί πήρες αλλά πως το μόνταρες. Για μια ακόμα φορά ας μην ξεφεύγουμε από το topic. Φιλικά, nikoskon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τον gregdais[\b] τι χρησιμοποίησε για κουμπιά του κουτιού power button για να ξεκινήσει τον υπολογιστή. Έβγαλες τα κουμπιά από το παλιό κουτί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdais Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τον gregdais[\b] τι χρησιμοποίησε για κουμπιά του κουτιού power button για να ξεκινήσει τον υπολογιστή. Έβγαλες τα κουμπιά από το παλιό κουτί; ναι φίλε μου... εβγαλα από παλιό case το reset, power, hdd led, power led, και ενα μικρό speaker, την ιδια "κλασσική" πατεντα έκανα και στο βαλιτσακι μου και στα επερχόμενα modακια μου....!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdais Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 oraio m`aresei.an kai pisteuo pos mono me mple lampes tha itan fovero.to soprano den einai? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα