lionheart75 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 και επειδή με ζαλίσατε με τα 600Τ πάρτε και ένα dell τελειωμένο στα γρήγορα μια και τον είδαν και μου τον πήρανε για να μάθετε Εδώ μία φώτο με την σιτούλα που έκοψα για να αντικαταστήσει τις τρυπούλες. Για να την κολλήσω χρησιμοποίησα ζεστή σιλικόνη σε μαύρο χρώμα (μια και με ενημέρωσε ο Γιώργος ότι υπάρχει. Η αφεντιά μου είχε μείνει στη διάφανη ζεστή σιλικόνη) Εδώ τοποθετημένη (παιδιά ειλικρινά συγνώμη για τις χάλια φωτογραφίες αλλά δεν έπαιζε με τίποτα να προλάβω) Μετά μπήκε ένας fan controller μια και η μητρική δεν έχει θέσεις για ανεμιστήρες παρα μόνο για 2... Εδώ πάλι χρειάστηκα αντάπτορα power sata to molex μια και το τροφοδοτικό molex δεν έχει. Εναν πήρα από το Γιώργο και οι υπόλοιποι ήρθαν σήμερα το πρωί ευτυχώς αλλιώς θα τον άφηνα και χωρίς φώτα Οσοι έχετε την απορία για ποιο λόγο η Ledoταινία μπήκε όπως μπήκε επάνω οι απαντήσεις είναι 2 1. Το καπάκι του κουτιού είναι συρταρωτό και δεν επέτρεπε να μπει λίγο πιο πάνω και να κρυφτεί πίσω στη ράγα και 2. δε το πολυκοίταξα λόγω χρόνου και πάλι... Απλά την έβαλα... Αυτή είναι Τέλος το παράθυρο by Κοπρίτης τον οποίο και ευχαριστώ και από εδώ και μερικές φωτογραφίες εν ώρα λειτουργίας. Αλλαγές που θα κάνω καμιά Κυριακή που δε θα δουλεύει το pc είναι να μπει άλλος ένας πράσινος ανεμιστήρας στην ψύχτρα (ίδιος με αυτόν πίσω στο case) και αν δω σε κάποιο σχέδιο που θα κάνω ότι του πάει το carbon βινυλίου μπροστά θα καλύψω το μπροστινό ασημί κομμάτι του case... Επίσης μία καλύπτρα ΚΑΝΟΝΙΚΗ στη ledotainia κάτω και όχι η λαλακία που σκέφτηκα προς το παρόν... Αυτάαααα Ότι και να πώ είναι λίγο... Well done once more! Και χαράς το κουράγιο σου. @Mάνο καλορίζικο το κουτί! Ήταν αναμενόμενο να μην αντισταθείς στον πειρασμό άλλωστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Το τσίμπησες και εσύ το corsair ; Aνετα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoLdMaNn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Με το πανελ θα το κρατησεις και οχι με την σιτα?Γιατι και γω το τζαμι προτιμω αλλα το αλλο εχει καλυτερο airflow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Άντε καλορίζικο και έκατσαν όλα υπέροχα ... Να δω ποτέ θα αλλάξω και εγώ το ''σαραβαλάκι'' το haf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Με το πανελ θα το κρατησεις και οχι με την σιτα?Γιατι και γω το τζαμι προτιμω αλλα το αλλο εχει καλυτερο airflow Λογικά θα το κάνω όλο plexi το side panel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Καλά ρε θηρίο το έστησες κιόλας? Πανέμορφο φίλε. Επίσης τοποθέτησες αυτή την φορά καλύτερα τους σωλήνες της Η100 διότι στην προηγούμενη φωτογραφία με το Τt στρεβλώνονταν (και ήθελα να στο πώ). Και πάλι μπράβο, ελπίζω να σταματήσεις εδώ για λίγο καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ Νίκο-Ραφ! Νίκο και εγώ αυτό ελπίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoLdMaNn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Οπως το κανε ο sotos ε??Και πως το κανεις το plexi,γιατι αν και ειχα ασχοληθει μια εποχη βαρεθηκα και δεν ξερω τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Οπως το κανε ο sotos ε??Και πως το κανεις το plexi,γιατι αν και ειχα ασχοληθει μια εποχη βαρεθηκα και δεν ξερω τιποτα. Ναι όπως ο sotos1, θα πάω αυτές τις μέρες να το δω απο κοντά και μετά αποφασίζω τι θα γίνει..! ΑΑ και τελικά push/pull δέν παίζει ή εγώ είμαι βλάκας και δέν βρήκα τρόπο να το κάνω...πάντως είμαι 3 βαθμούς πάνω σε σχέση με το Thermaltake αλλα μόνο με push και με νέα πάστα που ελπίζω μόλις στρώσει να πέσει λίγο ακόμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoLdMaNn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Για το ψυγειο της H100 λες για το push/pull?Εξηγησε αν μπορεις λιγο καλυτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Για το ψυγειο της H100 λες για το push/pull?Εξηγησε αν μπορεις λιγο καλυτερα... Ναι για την Η100 το λέω γιατί είχαμε μία κουβέντα προχθές που έμαθα ότι δεν μπορείς να κάνεις push/pull με το 600t και την Η100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoLdMaNn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ναι θυμαμαι λογω μνημων...Και τα push ανεμιστηρακια που ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ναι θυμαμαι λογω μνημων...Και τα push ανεμιστηρακια που ειναι? Ε απο πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ναι όπως ο sotos1, θα πάω αυτές τις μέρες να το δω απο κοντά και μετά αποφασίζω τι θα γίνει..! ΑΑ και τελικά push/pull δέν παίζει ή εγώ είμαι βλάκας και δέν βρήκα τρόπο να το κάνω...πάντως είμαι 3 βαθμούς πάνω σε σχέση με το Thermaltake αλλα μόνο με push και με νέα πάστα που ελπίζω μόλις στρώσει να πέσει λίγο ακόμα! Xμμ, ναι βλέπω δεν έχει περιθώρια να μπούν και δεύτεροι απο μέσα. Βρίσκει ο ένας στις μνήμες αν βλέπω καλά και ο άλλος μπλέκεται με τα sleeves τροφοδοσίας του cpu? edit: Damn! Με χάλασε αυτό ολίγον τι. Άρα η Η100 έχει θέμα οπότε στην περίπτωση του 600T καλύτερα H80 με push-pull τοποθετημένη στο πίσω μέρος για περισσότερη άνεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoLdMaNn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Α ναι εκει στη σιτα ε??Χαχα με το κουτι δν εχω πολυασχοληθει γιατι περιμενω απο asus την κωλο m/b..RMA στο πλαισιο σου λεει μετα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα