lionheart75 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 χεχε Αν το βρήκες μισή τιμή τότε φιλαράκι αλλάζουν τα δεδομένα σε αυτή την περίπτωση. Το βρήκες κάτω απο 100€ δηλαδή? Used? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 χεχε Αν το βρήκες μισή τιμή τότε φιλαράκι αλλάζουν τα δεδομένα σε αυτή την περίπτωση. Το βρήκες κάτω απο 100€ δηλαδή? Used? Ναι used και θα πάω σήμερα να το τσεκάρω απο κοντά! Αν είναι οκ το πήρα και έφυγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Καλορίζικο! Αυξάνεστε επικίνδυνα. Σαν τις U2311 θα γίνει στο τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Καλορίζικο! Αυξάνεστε επικίνδυνα. Σαν τις U2311 θα γίνει στο τέλος. Κάτσε ακόμα δεν το είδα :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jasonakos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Η βλακεία είναι οτι είχε κάλυμμα για το psu αλλα το έχω χάσει Και εγώ σκέφτομαι για led αλλα δέν έχω αποφασίσει ακόμα! Απο ebay αμα ψάξεις μπορείς να βρεις σε διάφορες τιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 2 βαθμούς κάτω σε full load.. EDIT: Για να πούμε και το σωστό όμως,την τελευταία φορά που στρεσάρισα είχε περισσότερη ζέστη οπότε παίζει να είμαι στα ίδια και οι 2 βαθμοί να δικαιολογούνται λόγο θερμοκρασίας περιβάλλοντος! τώρα να γίνω κακός που πιό πάνω είπα οτι δεν θα έχει καμμία διαφορά? διαφορά θα υπάρξει μόνο αν υπήρχε δυνατότητα στο εκάστοτε ψυγείο να μπεί έξω απο το κουτί όπως είχα την H70 με το παλιό κουτί έξω. εκεί ναι είδα αισθητή διαφορα και ειδικά τα fan να κάνουν intake στο κουτί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μοbο:Gigabyte UD3 CPU:Intel 920 GPU: Ati 4850 εχω μεινει πίσω RAM: Adata 6gb PSU: Enermax 800 Αυτα εδώ, οτι αλλο θελεις ρώτα με A ok thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoLdMaNn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Σημερα μου ρθε το Corsair 600T το White SE και εχω τρελαθει.Κουκλι ειναι .Αντε να ρθει και η m/b απο πλαισιο για να ξαναστησω το μηχανημα γιατι μου εχουν βγαλει την ψυχη με αυτην την μητρικη.(Ολο βολτες κοβει ).Α και doc αμα ειχες ενδοιασμους για να το παρεις,ενα σου λεω ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΤΟ .Εκτος αν θες να πας καποια στιγμη σε custom νερα,που το τωρινο κουτι σου ειναι καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 και επειδή με ζαλίσατε με τα 600Τ πάρτε και ένα dell τελειωμένο στα γρήγορα μια και τον είδαν και μου τον πήρανε για να μάθετε Εδώ μία φώτο με την σιτούλα που έκοψα για να αντικαταστήσει τις τρυπούλες. Για να την κολλήσω χρησιμοποίησα ζεστή σιλικόνη σε μαύρο χρώμα (μια και με ενημέρωσε ο Γιώργος ότι υπάρχει. Η αφεντιά μου είχε μείνει στη διάφανη ζεστή σιλικόνη) Εδώ τοποθετημένη (παιδιά ειλικρινά συγνώμη για τις χάλια φωτογραφίες αλλά δεν έπαιζε με τίποτα να προλάβω) Μετά μπήκε ένας fan controller μια και η μητρική δεν έχει θέσεις για ανεμιστήρες παρα μόνο για 2... Εδώ πάλι χρειάστηκα αντάπτορα power sata to molex μια και το τροφοδοτικό molex δεν έχει. Εναν πήρα από το Γιώργο και οι υπόλοιποι ήρθαν σήμερα το πρωί ευτυχώς αλλιώς θα τον άφηνα και χωρίς φώτα Οσοι έχετε την απορία για ποιο λόγο η Ledoταινία μπήκε όπως μπήκε επάνω οι απαντήσεις είναι 2 1. Το καπάκι του κουτιού είναι συρταρωτό και δεν επέτρεπε να μπει λίγο πιο πάνω και να κρυφτεί πίσω στη ράγα και 2. δε το πολυκοίταξα λόγω χρόνου και πάλι... Απλά την έβαλα... Αυτή είναι Τέλος το παράθυρο by Κοπρίτης τον οποίο και ευχαριστώ και από εδώ και μερικές φωτογραφίες εν ώρα λειτουργίας. Αλλαγές που θα κάνω καμιά Κυριακή που δε θα δουλεύει το pc είναι να μπει άλλος ένας πράσινος ανεμιστήρας στην ψύχτρα (ίδιος με αυτόν πίσω στο case) και αν δω σε κάποιο σχέδιο που θα κάνω ότι του πάει το carbon βινυλίου μπροστά θα καλύψω το μπροστινό ασημί κομμάτι του case... Επίσης μία καλύπτρα ΚΑΝΟΝΙΚΗ στη ledotainia κάτω και όχι η λαλακία που σκέφτηκα προς το παρόν... Αυτάαααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoLdMaNn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Χαχα πολυ ωραιο karmen.Η χαρα του modding. .Παντως το πρασινο για να πω την αληθεια ποτε δν μου αρεσε σε φωτισμο στο pc .Τον οψιδιανο τι τον εκανες???Οσο για το πρηξιμο με το 600T λογικο ειναι αφου ειναι κουταρα .(Τσ τσ αν δεν παινεψεις το σπιτι σου....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Χαχα πολυ ωραιο karmen.Η χαρα του modding. .Παντως το πρασινο για να πω την αληθεια ποτε δν μου αρεσε σε φωτισμο στο pc .Τον οψιδιανο τι τον εκανες???Οσο για το πρηξιμο με το 600T λογικο ειναι αφου ειναι κουταρα .(Τσ τσ αν δεν παινεψεις το σπιτι σου....) βρε ποιος το χ#ζ#ι το obsidian μπροστά στην κουτάρα του dellakou? Το πράσινο λογικό να μπει. Pcb μητρικής και pcb Gpu είναι πράσινα οπότε μονόδρομος φάνταζε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoLdMaNn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Χαχα DELL RULES!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Σημερα μου ρθε το Corsair 600T το White SE και εχω τρελαθει.Κουκλι ειναι .Αντε να ρθει και η m/b απο πλαισιο για να ξαναστησω το μηχανημα γιατι μου εχουν βγαλει την ψυχη με αυτην την μητρικη.(Ολο βολτες κοβει ).Α και doc αμα ειχες ενδοιασμους για να το παρεις,ενα σου λεω ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΤΟ .Εκτος αν θες να πας καποια στιγμη σε custom νερα,που το τωρινο κουτι σου ειναι καλυτερο. Αργησες :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoLdMaNn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Αντε ρε θηριο το πηρες??Ποσο αν επιτρεπεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Αργησες :P Το τσίμπησες και εσύ το corsair ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα