Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases...

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χεχε :P

Αν το βρήκες μισή τιμή τότε φιλαράκι αλλάζουν τα δεδομένα σε αυτή την περίπτωση. Το βρήκες κάτω απο 100€ δηλαδή? Used?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

χεχε :P

Αν το βρήκες μισή τιμή τότε φιλαράκι αλλάζουν τα δεδομένα σε αυτή την περίπτωση. Το βρήκες κάτω απο 100€ δηλαδή? Used?

Ναι used και θα πάω σήμερα να το τσεκάρω απο κοντά! Αν είναι οκ το πήρα και έφυγα :P

Η βλακεία είναι οτι είχε κάλυμμα για το psu αλλα το έχω χάσει :eek:

Και εγώ σκέφτομαι για led αλλα δέν έχω αποφασίσει ακόμα!

Απο ebay αμα ψάξεις μπορείς να βρεις σε διάφορες τιμες.

2 βαθμούς κάτω σε full load..

EDIT: Για να πούμε και το σωστό όμως,την τελευταία φορά που στρεσάρισα είχε περισσότερη ζέστη οπότε παίζει να είμαι στα ίδια και οι 2 βαθμοί να δικαιολογούνται λόγο θερμοκρασίας περιβάλλοντος!

τώρα να γίνω κακός που πιό πάνω είπα οτι δεν θα έχει καμμία διαφορά?

διαφορά θα υπάρξει μόνο αν υπήρχε δυνατότητα στο εκάστοτε ψυγείο να μπεί έξω απο το κουτί

όπως είχα την H70 με το παλιό κουτί έξω. εκεί ναι είδα αισθητή διαφορα και ειδικά τα fan να κάνουν intake στο κουτί

Σημερα μου ρθε το Corsair 600T το White SE και εχω τρελαθει.Κουκλι ειναι B) .Αντε να ρθει και η m/b απο πλαισιο για να ξαναστησω το μηχανημα γιατι μου εχουν βγαλει την ψυχη με αυτην την μητρικη.(Ολο βολτες κοβει :shock: ).Α και doc αμα ειχες ενδοιασμους για να το παρεις,ενα σου λεω ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΤΟ :devil: .Εκτος αν θες να πας καποια στιγμη σε custom νερα,που το τωρινο κουτι σου ειναι καλυτερο.

και επειδή με ζαλίσατε με τα 600Τ πάρτε και ένα dell τελειωμένο στα γρήγορα μια και τον είδαν και μου τον πήρανε :cry: για να μάθετε :P

Εδώ μία φώτο με την σιτούλα που έκοψα για να αντικαταστήσει τις τρυπούλες. Για να την κολλήσω χρησιμοποίησα ζεστή σιλικόνη σε μαύρο χρώμα (μια και με ενημέρωσε ο Γιώργος ότι υπάρχει. Η αφεντιά μου είχε μείνει στη διάφανη ζεστή σιλικόνη)

pa070185.jpg

Εδώ τοποθετημένη (παιδιά ειλικρινά συγνώμη για τις χάλια φωτογραφίες αλλά δεν έπαιζε με τίποτα να προλάβω)

pa070187.jpg

pa070188.jpg

pa070192.jpg

Μετά μπήκε ένας fan controller μια και η μητρική δεν έχει θέσεις για ανεμιστήρες παρα μόνο για 2... Εδώ πάλι χρειάστηκα αντάπτορα power sata to molex μια και το τροφοδοτικό molex δεν έχει. Εναν πήρα από το Γιώργο και οι υπόλοιποι ήρθαν σήμερα το πρωί ευτυχώς αλλιώς θα τον άφηνα και χωρίς φώτα

dscn9885w.jpg

dscn9886n.jpg

dscn9887t.jpg

dscn9889.jpg

Οσοι έχετε την απορία για ποιο λόγο η Ledoταινία μπήκε όπως μπήκε επάνω οι απαντήσεις είναι 2

1. Το καπάκι του κουτιού είναι συρταρωτό και δεν επέτρεπε να μπει λίγο πιο πάνω και να κρυφτεί πίσω στη ράγα

και

2. δε το πολυκοίταξα λόγω χρόνου και πάλι... Απλά την έβαλα...

Αυτή είναι

p929008011.jpg

Τέλος το παράθυρο by Κοπρίτης τον οποίο και ευχαριστώ και από εδώ

dscn9891.jpg

dscn9892n.jpg

dscn9893.jpg

dscn9894.jpg

και μερικές φωτογραφίες εν ώρα λειτουργίας.

dscn9896.jpg

dscn9897.jpg

dscn9898j.jpg

dscn9902.jpg

dscn9904.jpg

dscn9905a.jpg

dscn9906.jpg

pa070202.jpg

pa070204.jpg

pa070205y.jpg

Αλλαγές που θα κάνω καμιά Κυριακή που δε θα δουλεύει το pc είναι να μπει άλλος ένας πράσινος ανεμιστήρας στην ψύχτρα (ίδιος με αυτόν πίσω στο case) και αν δω σε κάποιο σχέδιο που θα κάνω ότι του πάει το carbon βινυλίου μπροστά θα καλύψω το μπροστινό ασημί κομμάτι του case... Επίσης μία καλύπτρα ΚΑΝΟΝΙΚΗ στη ledotainia κάτω και όχι η λαλακία που σκέφτηκα προς το παρόν...

Αυτάαααα

Χαχα πολυ ωραιο karmen.Η χαρα του modding. :devil: .Παντως το πρασινο για να πω την αληθεια ποτε δν μου αρεσε σε φωτισμο στο pc B) .Τον οψιδιανο τι τον εκανες???Οσο για το πρηξιμο με το 600T λογικο ειναι αφου ειναι κουταρα ;).(Τσ τσ αν δεν παινεψεις το σπιτι σου....) :mrgreen:

Χαχα πολυ ωραιο karmen.Η χαρα του modding. :devil: .Παντως το πρασινο για να πω την αληθεια ποτε δν μου αρεσε σε φωτισμο στο pc B) .Τον οψιδιανο τι τον εκανες???Οσο για το πρηξιμο με το 600T λογικο ειναι αφου ειναι κουταρα ;).(Τσ τσ αν δεν παινεψεις το σπιτι σου....) :mrgreen:

βρε ποιος το χ#ζ#ι το obsidian μπροστά στην κουτάρα του dellakou? :lol:

Το πράσινο λογικό να μπει. Pcb μητρικής και pcb Gpu είναι πράσινα οπότε μονόδρομος φάνταζε....

Σημερα μου ρθε το Corsair 600T το White SE και εχω τρελαθει.Κουκλι ειναι B) .Αντε να ρθει και η m/b απο πλαισιο για να ξαναστησω το μηχανημα γιατι μου εχουν βγαλει την ψυχη με αυτην την μητρικη.(Ολο βολτες κοβει :shock: ).Α και doc αμα ειχες ενδοιασμους για να το παρεις,ενα σου λεω ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΤΟ :devil: .Εκτος αν θες να πας καποια στιγμη σε custom νερα,που το τωρινο κουτι σου ειναι καλυτερο.

Αργησες :P :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...