Doc1355 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μανο ωραία τα fan ,μαγείες.... Ποσό σου κόστισαν ; Ευχαριστώ Ραφ! 64 Ευρώ απο aquatuning.de Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Χμμ πάνω κάτω ιδία χαρακτηριστικά με τους Noiseblocker έχουν όπως και η τιμή. Θα μας πεις όταν τους βάλεις εάν αξίζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Χμμ πάνω κάτω ιδία χαρακτηριστικά με τους Noiseblocker έχουν όπως και η τιμή. Θα μας πεις όταν τους βάλεις εάν αξίζουν Nαι ναι εννοείται! Αύριο θα ρίξω feedback Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Καλορίζικοι οι ανεμιστήρες Μάνο. Έχουν και ρυθμιστή ταχύτητας, Nice! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Καλορίζικοι οι ανεμιστήρες Μάνο. Έχουν και ρυθμιστή ταχύτητας, Nice! Eυχαριστώ Νίκο! Στην Η100 θα πάνε οπότε δεν θα τον χρειαστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Σωστός Μάνο, κι εγώ αυτό έκανα, αναγκαστικά βέβαια αφού τα 'παιξε η αντλία :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Σωστός Μάνο, κι εγώ αυτό έκανα, αναγκαστικά βέβαια αφού τα 'παιξε η αντλία :Ρ Ελα ρε φίλε τί έπαθε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Κλασικό πρόβλημα καθώς φαίνεται με αρκετές Η80/100: πατάς το power button μια ωραία πρωία και ακούς τα ανεμιστήρια στο full, ενώ το ένα (αυτό που συνδέεται στο αριστερό header στην Η80) σταματάει και ξεκινάει σε μια ατέρμονη loopα. Φυσικά τα profiles δε δουλεύουν. Το 'χουν αρκετοί, αν μπεις στο forum της Corsair θα δεις αρκετές αναφορές. Σκέφτηκα να την RMA-άσω, αλλά προς το παρόν την κρατάω γιατί τα Zalman Fan Mates με βόλεψαν πολύ, έχω ρυθμίσει και τον pull σε ελαφρώς υψηλότερες στροφές. Ε αν ξεβαρεθώ/βρω χρόνο ή τα παίξει τελείως η αντλία, θα την πάω πίσω, έχω καμια 59αριά μήνες εγγύηση ακόμα :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Κλασικό πρόβλημα καθώς φαίνεται με αρκετές Η80/100: πατάς το power button μια ωραία πρωία και ακούς τα ανεμιστήρια στο full, ενώ το ένα (αυτό που συνδέεται στο αριστερό header στην Η80) σταματάει και ξεκινάει σε μια ατέρμονη loopα. Το 'χουν αρκετοί, αν μπεις στο forum της Corsair θα δεις αρκετές αναφορές. Σκέφτηκα να την RMA-άσω, αλλά προς το παρόν την κρατάω γιατί τα Zalman Fan Mates με βόλεψαν πολύ, έχω ρυθμίσει και τον pull σε ελαφρώς υψηλότερες στροφές. Ε αν ξεβαρεθώ/βρω χρόνο ή τα παίξει τελείως η αντλία, θα την πάω πίσω, έχω καμια 59αριά μήνες εγγύηση ακόμα :Ρ Ναι ναι ξέρω τι λές το διάβασα στο forum της Corsair..οι Η100 με batch 11359403 έχουν αυτό το πρόβλημα! Εγώ έχω 11289403 χιχιχιχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ε το 'χουν και κάποιες Η80 :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ε το 'χουν και κάποιες Η80 :Ρ Ναι ναι το ξέρω..απλά είπα των κωδικό συσκευασίας που έχει πρόβλημα στις Η100! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Πώ πώ ρε παίδες, να δώσεις 100€, να μπείς στον κόπο να την βάλεις στο σύστημα, να τα φτιάξεις όλα όμορφα και ωραία και μια ωραία πρωία να δείς ότι πάπαλα ο ρυθμιστής ... Χοντρό πακέτο θα έλεγα. Φάνη πάλι καλά που το ανέφερες διότι δεν το γνώριζα αυτό και σκεφτόμουν να αλλάξω την Η50 οσονούπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Λιονταράκι έχει βγει επίσημη ανακοίνωση http://www.thelab.gr/eidiseis/corsair-entopizei-provlima-stous-hydro-series-h100-99983.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Λιονταράκι έχει βγει επίσημη ανακοίνωση http://www.thelab.gr/eidiseis/corsair-entopizei-provlima-stous-hydro-series-h100-99983.html Thanks Αγάπη. (Η αλήθεια είναι έχω καιρό να μπώ στον Λάμπη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 O Λάμπης λάμπει πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα