Doc1355 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 ρε τι λές τώρα??? άνετα. κοίτα you tube Αν και δεν βρήκα βίντεο με push/pull σου λέω τί μου είπαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 @kavros είναι το corsair 600t σε άσπρο @doc χωράει άνετα, λες η corsair να μην υποστήριζε τα προιόντα της; χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 @doc χωράει άνετα, λες η corsair να μην υποστήριζε τα προιόντα της; χαχα Μιλάω για push/pull ε..όχι με 2 fans..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 έχει χώρο και από πάνω. H καλύτερη λύση βέβαια είναι να το δοκιμάσεις στον bill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Απο ότι βλέπω στο παρακάτω βίντεο όντως έχει θεματάκι με το push/pull... Σαράντη έτσι και αλλιώς οι 2 ανεμιστήρες πάνε απο πάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 1) για μένα καμμία διαφορά σε push pull απο θέμα temp αλλιώς θα τα έδινε και η corsair και 2) πές μου διάταξη που θέλεις να μπουν... ψυγείο και fan... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δεν το διατύπωσα σωστά. Push και ψυγείο μέσα στο κουτί, pull έξω απ'το κουτί στο χώρο που σου έδειξα στην φωτογραφία απο πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δεν το διατύπωσα σωστά. Push και ψυγείο μέσα στο κουτί, pull έξω απ'το κουτί στο χώρο που σου έδειξα στην φωτογραφία απο πάνω. ναι οκ σαράντη για τον μάνο ρωτάω πώς λέει να μπούν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 ρε παιδια το 600Τ θα χωραει 2 6970 direct cuII χωρις να βρισκει πουθενα και να αναπνεουν χωρις προβλημα? αμα δεν χωραει 2,η μια μονη της θα ειναι ανετα στο κουτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 @Bill,Sarandis ρε σείς έτσι και αλλιώς οι 2 ανεμιστήρες πάνε έξω απο το κουτί είτε push τους κάνεις είτε pull...το θέμα είναι ότι απο ότι λέει και ο άλλος στο βίντεο βρίσκει στις ραμ όταν είναι p/p.. Edit: Δέν απαντάνε και στο forum της Corsair..την τρέλα μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 λοιπόν για να μην παιδευόμαστε... μέσα στο κουτί fan push, ψυγείο. σασί, fan pull. αυτή είναι η διάταξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 λοιπόν για να μην παιδευόμαστε... μέσα στο κουτί fan push, ψυγείο. σασί, fan pull. αυτή είναι η διάταξη. Ρε ξεκολλάτε αυτό το ξέρω...το θέμα είναι ότι μου είπαν πως βρίσκει (ή σε RAM ή σε Mobo) η Η100 σε διάταξη push/pull.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 έλα ξεκολλήσαμε... λοιπόν απο mobo δεν το συζητάω πολύ μακριά, απο ram σασι που πατάει το ψυγείο μέχρι τις ram 5 πόντους νομίζω άνετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 έλα ξεκολλήσαμε... λοιπόν απο mobo δεν το συζητάω πολύ μακριά, απο ram σασι που πατάει το ψυγείο μέχρι τις ram 5 πόντους νομίζω άνετα. Καλά καλά άστα αυτα...θα την φέρω ή θα έρθεις αυτές τις μέρες να το τσεκάρουμε πρίν κάνω την πατάτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά νομίζω δε χωράει ή και να μπει θα είναι στο χιλιοστό (κουτί του linos από Thelab.gr) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα