Πέτρος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Εμ τον έχω στρώσει στη δουλειά πως να μη χαθεί Παίδες έλαβε τέλος το cable sleeving... Αναμένω κάποιες παραγγελίες ακόμα και τελειώνω με το dellako... Χαρά στο κουράγιο σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Πέτρο και που είσαι ακόμα... Εχει μέλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Πολύ ωραίο έγινε δεν το περίμενα να πω την αλήθεια με αυτό το χρώμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jasonakos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 @jason ρε συ κάτι που είδα τώρα. Τα power sata εδώ δε τα sleevares? Τα έκανα μετά αλλα μονο το ρεύμα του drive που φαινότανε πολύ και δεν μάρεσε. Οι σκληροί δίσκοι που είναι κάθετοι και τα καλώδια περνάνε ισα ισα πιστεύω δεν χρειάστηκε,μάρεσε πιο πολύ μαύρο Νταξ ο καθένας με τα γούστα του Πάντως πίσω από το case όλα έχουν sleevαριστεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Ναι επειδή τα είδα όλα sleeves γι' αυτό παραξενεύτηκα... Δε το είπα με κακή διάθεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jasonakos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δεν το πείρα κάπως Απλά σου απάντησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ήρθεεεεεεεεεεεεεε Δεν έχει μόντες ακόμα αλλά ήθελα να το ανεβάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Καλορίζικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ήρθεεεεεεεεεεεεεε Δεν έχει μόντες ακόμα αλλά ήθελα να το ανεβάσω Mπράβο ρε φίλε καλορίζικο! Το ζαχαρώνω άσχημα το ρημάδι........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 άντε ρε καλορίζικο είχα δίκιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ παιδιά! Μάνο σε βλέπω να το τσιμπάς, και γω με το να το ζαχαρώνω ξεκίνησα Ναι Bill, πέρασαν όλα ανετότατα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ήρθεεεεεεεεεεεεεε Δεν έχει μόντες ακόμα αλλά ήθελα να το ανεβάσω πολυ όμορφο!!! ποιο case εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ παιδιά! Μάνο σε βλέπω να το τσιμπάς, και γω με το να το ζαχαρώνω ξεκίνησα Ναι Bill, πέρασαν όλα ανετότατα! Ναι είμαι σχεδόν έτοιμος..μόνο που μου είπαν ότι ίσως έχω θέμα με την Η100 στο push/pull,μπορεί να μην χωράει πάνω.. Αλλα θα το τσεκάρω με τον Bill αν είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 μόλις άλλαξα τα led απο το fan του front panel σε μπλέ μαρε και είναι φανταστικό. Ναι είμαι σχεδόν έτοιμος..μόνο που μου είπαν ότι ίσως έχω θέμα με την Η100 στο push/pull,μπορεί να μην χωράει πάνω.. Αλλα θα το τσεκάρω με τον Bill αν είναι! ρε τι λές τώρα??? άνετα. κοίτα you tube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα