Doc1355 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε πότε παραγγέλνετε όλοι και δεν σας βλέπουμε; Μιλάτε ρε σείς μήπως θέλει και κανένας άλλος να κάνουμε όλοι μαζί...! Ηθελα και εγώ κάτι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jasonakos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Να και κάτι απο μένα. sorry άν σας κούρασα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Φοβερή δουλειά man Το μόνο που θα μπορούσε να με χαλάσει είναι η επιλογή των χρωμάτων που παραπέμπει στα χρώματα της εθνικής :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Πολυ ομορφο το κουτακι σου φιλε. Ειδικα το μπλε χρωμα ειναι ολα τα λεφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μην το ψάχνει κανείς! Απλά τέλειο! Το κουτί είναι παραγγελία έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Απίστευτο κουτί Χίλια μπράβο είναι λίγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Πανέμορφο!!! Και αν το έκανες και μόνος σου ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Το λατρεύω αυτό το κουτι . Επίσης τέλειος συνδυασμός ειναι κόκκινο ,μαυρο,ασπρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sougiasdj Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Το κοιτάς και χαλαρώνεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 πολυ ωραιο κουτι....λαθος....απιθανο... απλα μπορεις να μας πεις απο τι αποτελειτε? βασικα με ενδιαφερει η μιτρικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Καλά εσύ αυτό πρόσεξες; :Ρ Η GA-X58A-UD3R (rev. 1.0) πρέπει να 'ναι: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3305#ov Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jasonakos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μην το ψάχνει κανείς! Απλά τέλειο! Το κουτί είναι παραγγελία έτσι? Το κουτί δεν είναι παραγγελια. Το έχω φτιάξει μονος. Το Συγκεκριμένο είναι το Silverstone ΤΖ07 !! Απίστευτο κουτί Χίλια μπράβο είναι λίγα Αν θες να δεις αναλυτική παρουσίαση του κουτιού μπορείς να clickάρεις εδώ http://jmodd.blogspot.com/p/tj07-white-stone-modd.html όπως και να δεις τις υπόλοιπες δουλειές μου... Το λατρεύω αυτό το κουτι . Και εγώ !! Το κοιτάς και χαλαρώνεις.... :hehe: Νάσε καλά !! πολυ ωραιο κουτι....λαθος....απιθανο... απλα μπορεις να μας πεις απο τι αποτελειτε? βασικα με ενδιαφερει η μιτρικη Thanks Οπώς ειπε και ο άλλος φίλος πιο κάτω ειναι η UD3 της Gigabyte... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Αν θες να δεις αναλυτική παρουσίαση του κουτιού μπορείς να clickάρεις εδώ http://jmodd.blogspot.com/p/tj07-white-stone-modd.html όπως και να δεις τις υπόλοιπες δουλειές μου... Να 'σαι καλά βρε jasonako... Τα καλύτερα εύχομαι... Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μαζευομαι και εγω σιγα σιγα Link εγινε πολυ καλο Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 φοβερος ιασων,επαθα πλακα..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα