karmen1983 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι 2ΤΒ δίσκους είχε μέσα. Στον έναν από τους 2 έχω βάλει και ssd μάλιστα... Εχω πει ότι αν ξανακάνω σύνθεση χωρίς ssd, να με βρίσετε Ειλικρινά είναι 2 ίδια μηχανήματα με την μόνη διαφορά έναν ssd. Είναι εντελώς διαφορετικά όμως. Στον ένα, περιμένεις να στροφάρει ο δίσκος και στο άλλο απλά κάνεις κλικ και ανοίγουν όλα τσακ μπαμ... Το επόμενο βήμα σε αυτό το dell, είναι ένας ssd... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Το ξερω ρε γαμωτο, η εμπειρια ssd δεν περιγραφεται, ειναι στα αμεσα σχεδια μου η αγορα ενος. Για Αgility 3 120GB με βλεπω, τι λες; Nα δω τι θα πρωτοπαρω, ssd, cpu-mobo-ram, iPhone 5; (xaxa, πραγματικα δεν ξερω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Αν και είμαστε offtopic εγώ προσωπικά είχα πάρει αυτόν http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24818&cat=6&sub=0&pmanuf=1142&sort=undefined&step=undefined Και ο Agility πάντως μια χαρά είναι που κοιτάς... Οι ταχύτητές τους είναι ίδιες σχεδόν. Μικροδιαφορές ανάλογα το κομμάτι που θα πέσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Πρεπει να εχεις και μητρικη με sata 3 γι'αυτες τις ταχυτητες. Οκ, θα τον δω και αυτον που ειπες και βλεπουμε που θα καταληξω. Τhanks παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ε ναι μα και ο Agility Που είπες sata 3 είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν το ειπα συγκεκριμενα για τον δικο σου, γενικα μιλουσα. Πρεπει να αναβαθμισω πρωτα για να βαλω αυτους τους σκληρους, πραγμα που σκοπευω να κανω στο αμεσο μελλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 α α α οκ δε το έπιασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Καινούριο τον έκανες Άντε συνέχισε και με τον άλλο dell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Καινούριο τον έκανες Άντε συνέχισε και με τον άλλο dell E κάτσε να τελειώσω αυτόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδάκια καλησπέρα! Αυτά τα γεμιστά καλωδιάκια και τα μακαρονάκια που τα καις και μικραίνουν από που τα αγοράζετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
estenough Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 mdpc-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Έχει και στο eworld έτοιμα βέβαια. E κάτσε να τελειώσω αυτόν Περιμένω οπότε να την δω της τελικές φωτογραφίες . Αλήθεια με μια μηχανή της βγάζεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Περιμένω οπότε να την δω της τελικές φωτογραφίες . Αλήθεια με μια μηχανή της βγάζεις ; Αυτές βγήκαν με μία olympus compact για ευκολία... Την είχα στην τσέπη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτές βγήκαν με μία olympus compact για ευκολία... Την είχα στην τσέπη μου Karmen, the technology Girl..... αυτο το greeklish μήνυμα μου τα έχει σπάσει τρελά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Link επιτελους παρελαβα σημερα Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα