profi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 φυσικά κ σε πιστεύω έτσι που τα προσέχεις όλα σιγά μην έκανες τέτοια καφρίλα!!ρώτησα μήπως θέλεις επισκευή γιατί έχω παραμελλήσει το κολητήρι μου τελευταία! Ωραία δουλειά...πρέπει να άρπαξες μικρόβιο σ'αυτό το εργαστήριο που επισκεπτέσαι τελευταία!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 φυσικά κ σε πιστεύω έτσι που τα προσέχεις όλα σιγά μην έκανες τέτοια καφρίλα!!ρώτησα μήπως θέλεις επισκευή γιατί έχω παραμελλήσει το κολητήρι μου τελευταία! Ωραία δουλειά...πρέπει να άρπαξες μικρόβιο σ'αυτό το εργαστήριο που επισκεπτέσαι τελευταία!! Αστα να πάνε αφού κάθε φορά που πάω όλο και κάτι θα κάνω παραγγελία... Το καλό είναι ότι στο Γιώργο τα βλέπεις όλα Live και παθαίνεις ένα τραλαλα αν έχεις και το μικρόβιο... Ελπίζω να σταματήσω εδώ γιατί έχω άλλο έναν dellako και δε το βλέπω να σταματάει έτσι εύκολα χαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ελπίζω να σταματήσω εδώ γιατί έχω άλλο έναν dellako και δε το βλέπω να σταματάει έτσι εύκολα χαχαχαχαχα bro tip : αν πας praktiker απέφυγε σίγουρα τον διάδρομο με τα power tools κ τα stand της dremel...you are an addict now,το είδα το ζουμποψάλιδο!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 bro tip : αν πας praktiker απέφυγε σίγουρα τον διάδρομο με τα power tools κ τα stand της dremel...you are an addict now,το είδα το ζουμποψάλιδο!!!!! xaxaxa άσε και ψάχνω ένα dremel δε ξέρω από που οπότε μη μου λες να αποφύγω διαδρόμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Aπο περιεργεια, τι επεξεργαστη εχει το μηχανηματακι; (για τον Dell λεω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Aπο περιεργεια, τι επεξεργαστη εχει το μηχανηματακι; (για τον Dell λεω) i7 860... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Και εγω νομιζα οτι θα εχει κανα p4 αντε το πολυ core duo Το ειδα το μηχανηματακι στο νετ, μια χαρα λεει απο specs αλλα η τιμη του ειναι αστο καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ε πληρώνεις όνομα η αλήθεια να λέγεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Το αλλο το pcακι (οπου πρεπει να μαμαει), τι εγινε; Διοτι το βλεπω με σβησμενα γραμματα, το εδωσες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 To έδωσα για λίγο δανεικό... Για το καλό του είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 To καλο του εσυ το ξερεις σαν μητερα και δημιουργος του (χαχα), δεν μπορω να εμπλεκομαι σε θεματα γονεα παιδιου Παιζει κανα παιχνιδακι ο Dell με την Quadro ή μπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μπααααα δε λέω ανοίγει το game αλλά απλά δεν παίζεται... Είναι αυτό που λένε, ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς... Η quadro είναι για άλλες δουλειές όχι για Games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 To ξερω οτι ειναι για αλλες δουλειες και γι'αυτο αλλωστε ρωτησα. Aν δεν παιζεις games που δεν το νομιζω κρινοντας απο τις 2 6950, πιστευω οτι θα σε βγαλει για αρκετο καιρο το pcακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 O dellakos έχει σταθεί σπαθί ένα χρόνο και 11 μέρες... Δε με έχει προδώσει ποτέ και δε του έδωσα κάποια δουλειά να μην την κάνει... Βέβαια μια και άρχισα να παίζω τελευταία, δεν μου έκανε γι' αυτόν το τομέα... Σίγουρα θα μπορούσα να του βάλω μια 6850 και ένα άλλο τροφοδοτικό αν και θα την σήκωνε άνετα αυτό που έχει τώρα και θα ήταν οκ... Απλά με έπιασε η μανία της άλλης πλατφόρμας, οπότε έκανα ένα μηχάνημα από την αρχή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Συμφωνω απολυτα μαζι σου, εκτος απο την καρτουλα που δεν κανει για games το pcακι μαμαει. Ειναι η εκδοση με τα 2ΤΒ σκληρο; Σε λιγο καιρο σκεφτομαι αναβαθμιση σε Bulldozer διοτι ο core duo που χω τωρα δεν πολυτραβαει με την 6950 μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα