Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases...

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

φυσικά κ σε πιστεύω έτσι που τα προσέχεις όλα σιγά μην έκανες τέτοια καφρίλα!!ρώτησα μήπως θέλεις επισκευή B) γιατί έχω παραμελλήσει το κολητήρι μου τελευταία!

Ωραία δουλειά...πρέπει να άρπαξες μικρόβιο σ'αυτό το εργαστήριο που επισκεπτέσαι τελευταία!! :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φυσικά κ σε πιστεύω έτσι που τα προσέχεις όλα σιγά μην έκανες τέτοια καφρίλα!!ρώτησα μήπως θέλεις επισκευή B) γιατί έχω παραμελλήσει το κολητήρι μου τελευταία!

Ωραία δουλειά...πρέπει να άρπαξες μικρόβιο σ'αυτό το εργαστήριο που επισκεπτέσαι τελευταία!! :P

Αστα να πάνε αφού κάθε φορά που πάω όλο και κάτι θα κάνω παραγγελία...

Το καλό είναι ότι στο Γιώργο τα βλέπεις όλα Live και παθαίνεις ένα τραλαλα αν έχεις και το μικρόβιο...

Ελπίζω να σταματήσω εδώ γιατί έχω άλλο έναν dellako και δε το βλέπω να σταματάει έτσι εύκολα χαχαχαχαχα

Ελπίζω να σταματήσω εδώ γιατί έχω άλλο έναν dellako και δε το βλέπω να σταματάει έτσι εύκολα χαχαχαχαχα

bro tip : αν πας praktiker απέφυγε σίγουρα τον διάδρομο με τα power tools κ τα stand της dremel...you are an addict now,το είδα το ζουμποψάλιδο!!!!!

bro tip : αν πας praktiker απέφυγε σίγουρα τον διάδρομο με τα power tools κ τα stand της dremel...you are an addict now,το είδα το ζουμποψάλιδο!!!!!

xaxaxa άσε και ψάχνω ένα dremel δε ξέρω από που οπότε μη μου λες να αποφύγω διαδρόμους :P

Και εγω νομιζα οτι θα εχει κανα p4 αντε το πολυ core duo :-D

Το ειδα το μηχανηματακι στο νετ, μια χαρα λεει απο specs αλλα η τιμη του ειναι αστο καλυτερα ^_^

To καλο του εσυ το ξερεις σαν μητερα και δημιουργος του (χαχα), δεν μπορω να εμπλεκομαι σε θεματα γονεα παιδιου :lol:

Παιζει κανα παιχνιδακι ο Dell με την Quadro ή μπα;

Μπααααα δε λέω ανοίγει το game αλλά απλά δεν παίζεται...

Είναι αυτό που λένε, ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς...

Η quadro είναι για άλλες δουλειές όχι για Games :)

To ξερω οτι ειναι για αλλες δουλειες και γι'αυτο αλλωστε ρωτησα.

Aν δεν παιζεις games που δεν το νομιζω κρινοντας απο τις 2 6950, πιστευω οτι θα σε βγαλει για αρκετο καιρο το pcακι ;)

O dellakos έχει σταθεί σπαθί ένα χρόνο και 11 μέρες... Δε με έχει προδώσει ποτέ και δε του έδωσα κάποια δουλειά να μην την κάνει... Βέβαια μια και άρχισα να παίζω τελευταία, δεν μου έκανε γι' αυτόν το τομέα... Σίγουρα θα μπορούσα να του βάλω μια 6850 και ένα άλλο τροφοδοτικό αν και θα την σήκωνε άνετα αυτό που έχει τώρα και θα ήταν οκ...

Απλά με έπιασε η μανία της άλλης πλατφόρμας, οπότε έκανα ένα μηχάνημα από την αρχή...

Συμφωνω απολυτα μαζι σου, εκτος απο την καρτουλα που δεν κανει για games το pcακι μαμαει.

Ειναι η εκδοση με τα 2ΤΒ σκληρο;

Σε λιγο καιρο σκεφτομαι αναβαθμιση σε Bulldozer διοτι ο core duo που χω τωρα δεν πολυτραβαει με την 6950 μου.. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...