billst21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 ε λίγο, εγώ τους ζήτησα the filter of feeding και οχι όλα τα φίλτρα στο τέλος θα μου έστελναν όλο το κουτί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 ε λίγο, εγώ τους ζήτησα the filter of feeding και οχι όλα τα φίλτρα στο τέλος θα μου έστελναν όλο το κουτί Δε θα σε χάλαγε καθόλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δε θα σε χάλαγε καθόλου καθόλου και θα στο έδινα εσένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 καθόλου και θα στο έδινα εσένα Να το βάψω ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 οχι ρε για πάρτυ σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 οχι ρε για πάρτυ σου. χαχαχαχα το κατάλαβα βρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μπράβο Bασίλη καλορίζικο το κουκλί που αγόρασες! Έκανες πολύ καλή επιλογή. Τo special ed. 600Τ είναι απο τα αγαπημένα μου και αν άλλαζα τώρα το 800D σε αυτό θα πήγαινα χαλαρά για διάφορους λόγους. Ανέβασε μια φωτό να το απολαύσουμε και εμείς όποτε μπορέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 σ΄ευχαριστώ πολύ νικόλα, όντως είναι απίστευτο κουτί σε όλα του σου ανεβάζω μια πολύ πρόχειρη photo που δεν έχει καμμία σχέση με το τελικό αποτέλεσμα που θα γίνει πάντα με την πολύτιμη και σημαντική βοήθεια της αγάπης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 σ΄ευχαριστώ πολύ νικόλα, όντως είναι απίστευτο κουτί σε όλα του σου ανεβάζω μια πολύ πρόχειρη photo που δεν έχει καμμία σχέση με το τελικό αποτέλεσμα που θα γίνει πάντα με την πολύτιμη και σημαντική βοήθεια της αγάπης. Σε ευχαριστώ για την άμεση απόκριση. Τα λόγια περιττά φίλε για το case. Καλό μοντάρισμα σας εύχομαι, αν και αυτό είναι βέβαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 σ' ευχαριστώ πολύ και μην ξεχνιόμαστε αν κατέβεις απο εδώ καμμιά βόλτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Συνέχεια σήμερα με βάψιμο psu και DVD... Με έσκασε οφείλω να πω μια και μουλάρωσε και δεν άνοιγε, αλλά πως να ανοίξει ο καημένος όταν δεν έχω συνδέσει το Power on? εεεεεε;;;; Αρχικά έλυσα το DVD (δε το έτριψα ειλικρινά βαρέθηκα και δεν αξίζει κιόλας εκεί θα μείνει ) Μετά σειρά πήρε το τροφοδοτικό του dellakou. Κάλυψα το μπροστινό αυτοκόλλητο που λέει τα specs μην χάσουμε τα Amperia Εδώ μερικές φώτος με το δεύτερο χέρι και αφού έχω βγάλει για άλλη μια φορά όλο το Hardware. Το βάλε βγάλε δε μου επηρέασε το χρώμα οπότε με ευχαρίστησε μια και το φοβόμουνα Βαμμένα psu Και dvd λοιπόν.... Τοποθετημένα στις θέσεις τους... Και η ώρα να βάλω πάλι όλο το hardware και να το βγάλω πάλι μόλις έρθει η παραγγελία μου (τα κακά των μικρών case ) Εδώ custom Τρυπούλες μια και ο 14άρης μπροστά δεν έχει απο που να πάρει αέρα... Το case είχε έναν 92άρη πίσω για είσοδο αέρα χωρίς καμία έξοδο grrrrrrrrr (Διαφορά θερμοκρασιών; 5 με 6 βαθμούς με την ίδια ψύχτρα επάνω. Δεν αξιώθηκα ακόμα να βάλω την vortex) Τέλος και τα pci brackets Αυτά για σήμερα... Αναμένω την παραγγελία μου και προχωράω. Ελπίζω να σας αρέσει και btw έτσι ήρθε από τη μαμά dell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Καλυτερο απο καινουργιο εργοστασιακο το εκανες.Good job. (ακου εκει ηλεκτροστατικη...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 xaxaxa thanks ρε συ... Κοίτα καλύτερο θα ήταν.. Είχε δίκιο ο Γιώργος αλλά 4 μέρες χωρίς ΚΑΙ το dellako δε παλεύται Μόλις είδα ότι μου ξέφυγε η βάση κάτω από το dvd drive.. Χμμμμμμ άλλο ένα χεράκι από κάτω προς τα πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 karmen ο πυκνωτής της gpu πως την πάτησε έτσι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 karmen ο πυκνωτής της gpu πως την πάτησε έτσι??? χαχα έτσι ήρθε είτε το πιστεύεις είτε όχι... Οταν τον πρωτοάνοιξα μίλησα με την dell και μου είπαν να κάνουν αντικατάσταση αν το θέλω. Η κάρτα λειτουργεί άψογα οπότε δεν έκανα RMA... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα