karmen1983 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μια εβδομάδα έχει να μιλήσουμε και τελικά το πήρες απόφαση ...... Μια χαρά σε βλέπω και με της μοντες . Με την μητρική τη θα κανείς που είχες προβλήματα ; βερνίκι το πέρασες ; . @doc thanks ρε συ @raf H μητρική είχε το ζόρι να βγει μία φορά. Αφού βγήκε την πρώτη μετά όλα οκ... Θα του αλλάξω και την ψύχτρα αν είδες γιατί η ΤΧ3 με το συμπάθιο είναι σα τη μαμά για να μην πω χειρότερα. Λίγο δυσκολεύτηκα με τα πριτσίνια που υπάρχουν παντού αλλά οκ. Σε 2,5 ωρίτσες τον είχα έτοιμο... Από αυτόν σου γράφω τώρα Βερνίκι όχι δε θα τον περάσω. Μου αρέσει όπως βγήκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 ρε παιδιά κάποιος που παραξενεύτηκε για που δεν εχω τη κάρτα γραφικών στο πρωτο pci έχει διαφορά η οκ ειμαι και εκει που την έχω; Άνοιξε το cpu-z και δες πόσο τρέχει η κάρτα γραφικών σου . @doc thanks ρε συ @raf H μητρική είχε το ζόρι να βγει μία φορά. Αφού βγήκε την πρώτη μετά όλα οκ... Θα του αλλάξω και την ψύχτρα αν είδες γιατί η ΤΧ3 με το συμπάθιο είναι σα τη μαμά για να μην πω χειρότερα. Λίγο δυσκολεύτηκα με τα πριτσίνια που υπάρχουν παντού αλλά οκ. Σε 2,5 ωρίτσες τον είχα έτοιμο... Από αυτόν σου γράφω τώρα Βερνίκι όχι δε θα τον περάσω. Μου αρέσει όπως βγήκε Ωραία αφού το ξανά έστησες μια χαρά τα πας . Τη θα του βάλεις καμιά noctua; Το έτριψες πριν το βάψεις έτσι ; για να μην σου ξεβάφει για αυτό σου είπα για το βερνίκι λένε ότι δένει το χρώμα καλύτερα. Για δέκα λεπτά μπήκα και πάλι φεύγω grrrr Το corsair ποτε θα το παρεις με το καλο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 ρε παιδιά κάποιος που παραξενεύτηκε για που δεν εχω τη κάρτα γραφικών στο πρωτο pci έχει διαφορά η οκ ειμαι και εκει που την έχω; Aνοιξε cpu-z και στο tab "mainboard" αν στο graphics interface λέει x8 τοτε βάλτη στην 1η pcie! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραία αφού το ξανά έστησες μια χαρά τα πας . Τη θα του βάλεις καμιά noctua; Το έτριψες πριν το βάψεις έτσι ; για να μην σου ξεβάφει για αυτό σου είπα για το βερνίκι λένε ότι δένει το χρώμα καλύτερα. Για δέκα λεπτά μπήκα και πάλι φεύγω grrrr Ναι όλα γίνανε όπως έπρεπε... Τρίψιμο, καλό καθάρισμα μετά, αστάρι και 2 χέρια σπρέι... Σειρά έχουν τροφοδοτικό, dvd που είναι και αυτά ασπροασημιά και μετά τα υπόλοιπα... Η ψύχτρα που θα βάλω φαίνεται βρε. Πήρα την vortex... H Noctua και να θέλω δεν μπαίνει χαχαχαχα λόγω πλάτους κουτιού... Αναμένω και μια δουλίτσα από τον Γιώργο και θα γίνει κομπλέ μετά Το corsair ποτε θα το παρεις με το καλο ; Τώρα το είδα αυτό... Μετά τις νέες προσθήκες που του είπα να κάνει χθες, θα αργήσει μια και πρέπει να γίνει νέα παραγγελία από aqua... Ελπίζει και ελπίζω, τέλος της επόμενης εβδομάδας... Αλλά μετά από αυτά που είδα χθες, ΧΑΛΑΛΙ η υπομονή και η αναμονή ειλικρινά... Ο άνθρωπος είναι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ .- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 link width x4 max supported x16 τις κώβει ταχύτητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι χ16 έπρεπε να έχεις στο πρώτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) (The PCIEX16 slot conforms to PCI Express 2.0 standard.) 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4) http://www.gigabyte....spx?pid=3287#sp Βάλ' την επειγόντως στην πάνω γιατί παίζει Χ4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 πρεπει να ειμαι βλάκας γιατι τηνε χω ετσι απο το καλοκαιρι να πουμε ;ρ πριν τη βάλω σε κουτι γιατι το είχα πριν χυμα στο γραφείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 πρεπει να ειμαι βλάκας γιατι τηνε χω ετσι απο το καλοκαιρι να πουμε ;ρ πριν τη βάλω σε κουτι γιατι το είχα πριν χυμα στο γραφείο. χεχεχε άλλαξε την φίλε! Μα μου φάνηκε πολύ περίεργο που την είχες εκει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 χεχεχε άλλαξε την φίλε! Μα μου φάνηκε πολύ περίεργο που την είχες εκει.. Εγώ πάλι που δε το παρατήρησα καθόλου τι σου λέει; λολ έχω μείνει στην ομορφιά πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ πάλι που δε το παρατήρησα καθόλου τι σου λέει; λολ έχω μείνει στην ομορφιά πλέον Κανείς δεν είναι τέλειος χαχαχα άσε γιατί αυτή η ομορφιά μας έχει φάει την ζωή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Mια και ο Οψιδιανός μας έχει απαρνηθεί, την πλήρωσε ο dellakos... Πρώτη μέρα βαψίματα κοψίματα Τελικά περάστηκε άλλο ένα χέρι μαύρη μπογιά μια και το ένα δεν με ικανοποίησε. Οι φώτος είναι με το ένα χέρι μπογιά περασμένο. Συνέχεια με το Hardware, sleeve και....... (δε λέω ) εχεις το ιδιο πιστολακι με της μανας μου xD btw καλο βγηκε το κουτακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 twra to CPU Z leei link width: 8 max supported: 16 τι στο διαολο 16 δεν επρεπε να λέει τωρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 twra to CPU Z leei link width: 8 max supported: 16 τι στο διαολο 16 δεν επρεπε να λέει τωρα; Ναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι.. τι κάνω τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα