Πέτρος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ε, δεν είναι και η τρελή modια, αλλά έτσι για το καλό. Ξέρω, στο πίσω μέρος γίνεται της κακομοίρας. Καλό το Corsair, αλλά κοντά τα καλώδιά του και το στριμωξίδι δεν περιγράφεται. Επίσης, η σκόνη έχει παραμείνει για να μπορεί να εστιάσει η φωτογραφική στο μαύρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είναι άσχημα, αλλά μπορείς να το κάνεις σίγουρα καλύτερα. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο καλύτερα θα το κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είναι άσχημα, αλλά μπορείς να το κάνεις σίγουρα καλύτερα. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο καλύτερα θα το κάνεις. Ε, θέλει λεπτοδουλειά που αυτή την περίοδο δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω. Όποτε το ανοίγω πάντως, όλο και κάτι πειράζω. Btw, eκτός από το πίσω μέρος, δεν φαίνεται και το πλαϊνό καπάκι, στο οποίο έχω βάλει τον μαμίσιο 14ρη από το πάνω τμήμα του κουτιού με sandwich το φίλτρο (επίσης από πάνω) το οποίο επιπλέον έχω ράψει στις τρύπες για να μη το ρουφάει ο ανεμιστήρας και βρίσκει στα πτερύγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 έτοιμος και εγώ! case: coolermaster silencio (mid tower) αυτό το καλώδιο στο ανεμιστηράκι πάνω μου την δίνει ασχημα αλλα κάποια μέρα υπόσχομαι να το φτιάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραίο και μαζεμένο kebinB... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 έτοιμος και εγώ! case: coolermaster silencio (mid tower) αυτό το καλώδιο στο ανεμιστηράκι πάνω μου την δίνει ασχημα αλλα κάποια μέρα υπόσχομαι να το φτιάξω. Tην κάρτα γιατί δεν την έχεις στην 1η pcie...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 έτοιμος και εγώ! case: coolermaster silencio (mid tower) αυτό το καλώδιο στο ανεμιστηράκι πάνω μου την δίνει ασχημα αλλα κάποια μέρα υπόσχομαι να το φτιάξω. Η δεξιά ram επάνω δεν είναι καλά κουμπομένη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Φοβερό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Η δεξιά ram επάνω δεν είναι καλά κουμπομένη 99% είναι καλά απλά οι giga δεν κλειδώνουν σωστά τις μνήμες τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 το είδα μετα απο ενα τρίλεπτο και τις κούμπωσα σωστά. ε τη κάρτα την έβαλα εκεί για να ειναι μακρια με το ζεστο σωμα του επεξεργαστη και της κάρτας και να αποφύγω παραπάνω θερμοκρασίες. είδη δουλευευει η νοκτουα στις χαμηλότερες στροφές και δεν ηθελα να ητν επιβαρύνω ;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 ολοι εβαλαν..να μην βαλω κ εγω???? ειναι υπο κατασκευη βεβεα! φανταστειτε το απο μεσα μαυρο απο εξω κατι σκουροχρομο περλε! επανω ψυγειακι 2χ14.. πισω , μπρος 1χ12, διαφανεσ σολινες με γαλαζιο νερακι ! στον 14αρι ανεμιστηρα επανω ενα προστατευτικο οπωσ εχει και μπροστα ο 12αρισ και τα καλοδια πιο συμαζεμενα απο τωρα! πωσ τα βλεπετε?? Photo 1 Photo 2 Photo 3 Photo 4 Photo 5 Photo 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Mια και ο Οψιδιανός μας έχει απαρνηθεί, την πλήρωσε ο dellakos... Πρώτη μέρα βαψίματα κοψίματα Τελικά περάστηκε άλλο ένα χέρι μαύρη μπογιά μια και το ένα δεν με ικανοποίησε. Οι φώτος είναι με το ένα χέρι μπογιά περασμένο. Συνέχεια με το Hardware, sleeve και....... (δε λέω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μπράβο Αγάπη πολύ ωραίο βγήκε! Περιμένουμε την συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μια εβδομάδα έχει να μιλήσουμε και τελικά το πήρες απόφαση ...... Μια χαρά σε βλέπω και με της μοντες . Με την μητρική τη θα κανείς που είχες προβλήματα ; βερνίκι το πέρασες ; . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 ρε παιδιά κάποιος που παραξενεύτηκε για που δεν εχω τη κάρτα γραφικών στο πρωτο pci έχει διαφορά η οκ ειμαι και εκει που την έχω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα