lionheart75 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 όχουυυυυυυ είσαι αφόρητος Εσύ τώρα βαριέσαι να κάνεις μία στάση κάπου κοντά στη Φραντζή ε; Όχι ρε συ, σιγά 20 λεπτά με το ποδήλατο είναι η Φραντζή. Βαριέμαι να ξεμοντάρω το psu απο το case. Ξέρω πόσο καλή μαστόρισα είσαι. Το ξέρω και στην πράξη με το 8πινο, remember? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι ρε συ, σιγά 20 λεπτά με το ποδήλατο είναι η Φραντζή. Βαριέμαι να ξεμοντάρω το psu απο το case. Ξέρω πόσο καλή μαστόρισα είσαι. Το ξέρω και στην πράξη με το 8πινο, remember? Ετσι όπως το πας θα έχω δουλειά και δε θα μπορώ Ετοιμάζω μόντα στο dellako Κρατήσουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι ρε συ, σιγά 20 λεπτά με το ποδήλατο είναι η Φραντζή. Βαριέμαι να ξεμοντάρω το psu απο το case. Ξέρω πόσο καλή μαστόρισα είσαι. Το ξέρω και στην πράξη με το 8πινο, remember? Εδώ θυμάμαι εγώ...χάλια :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Εδώ θυμάμαι εγώ...χάλια :devil: Με τη καλή κουβέντα στο στόμα εσύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Με τη καλή κουβέντα στο στόμα εσύ Αlways..με φτερά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Εδώ θυμάμαι εγώ...χάλια :devil: Nαι ρε γαμώτο... φρόντισε να μάθει να σλιβάρει πάνω στο 8πινο που μου έδωσε. Σα δε ντρέπεται λέω γώ! Επίτηδες το κανε σου λέω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Αlways..με φτερά! Δεν τις προτιμάω Nαι ρε γαμώτο... φρόντισε να μάθει να σλιβάρει πάνω στο 8πινο που μου έδωσε. Σα δε ντρέπεται λέω γώ! Επίτηδες το κανε σου λέω.... E ναι πέφτει διακριτικό σαμποτάζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Eγώ πιστεύω ότι της είχε μείνει απο τα πρώτα πρώτα που δεν είχε πετύχει... :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν τις προτιμάω E ναι πέφτει διακριτικό σαμποτάζ Το κορσαίρι πότε θα το πάρεις? Γιατί το [ς][/ς] απο την υπογραφή? Eγώ πιστεύω ότι της είχε μείνει απο τα πρώτα πρώτα που δεν είχε πετύχει... :devil: Tώρα που το λές, παίζει σοβαρά να συμβαίνει αυτό. Σα δε ντρέπεται ξαναλέω γω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Το κοσραίρι πότε θα το πάρεις? Γιατί το [ς][/ς] απο την υπογραφή? Ασε μεεεεεεεεεεεεεεεεε :cry: Του έχει βγάλει τα πάντα. Το έχει κάνει βίδες :cry: Θα πάω να το δω αύριο. Αν δε με δείτε στο φόρουμ λιποθύμησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ασε μεεεεεεεεεεεεεεεεε :cry: Του έχει βγάλει τα πάντα. Το έχει κάνει βίδες :cry: Θα πάω να το δω αύριο. Αν δε με δείτε στο φόρουμ λιποθύμησα To καλό πράγμα αργεί να γίνει. Έχε πίστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Βρε πίστη έχω... Πως θα το δω κομμάτια αύριο σκέφτομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Βρε πίστη έχω... Πως θα το δω κομμάτια αύριο σκέφτομαι... Μη πας τότε. Περίμενε να το πάρεις έτοιμο. Μη σε χάσουμε, τι θα κάνουμε μετά. ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Πρέπει να πάω να του δώσω και κάποια πράγματα για το κορσαίρι και το πλαϊνό του dellakou... Εκτός αν μπω μέσα με δεμένα μάτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
estenough Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Thanks παίδες για τα καλά λόγια! Όταν ήρθαν τα sleeve σπίτι, κι εγώ ψιλοβαριόμουνα να ξεκινήσω, αλλά ήμουν και ανυπόμονος ταυτόχρονα... Τελικά οι ώρες πέρασαν για πλάκα και το άξιζαν τρελά!!! τώρα λίγα ψιλομαζέματα ακόμα έχουν μείνει και κάποιες μικροαλλαγές και τέλος... Σε όσους αρέσει αυτό το στυλ κουτιού, το συνηστώ ανεπιφύλακτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα