phanispal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ε πέρνα και τα Sata από πίσω Να 'μαι κι εγώ μετά το CrossFire: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραίος phani αλλά μην μας τρελαίνεις με την μεγάλη ανάλυση ρε παιδάκι μου Μια χαρά καλορίζικες καλο κλοκάριστες Πότε sleevaroume είπαμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Από σάπιο κινητό είναι η φωτό :/ Τη μία 6870 την είχα, την άλλη τσίμπησα Sleevάρισμα δε βλέπω να γίνεται, κυρίως λόγω βαρεμάρας :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 έχει σειρά άλλος... χεχεχεχεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Κρίμα κρίμα κρίμα Ελα βρε Φανηηηηηηηηηηηηηηηηη, πες ότι κάνεις μία καλή πράξη για το pc σου, που τόσο πολύ το αγαπάς και το νοιαζεσαιιιιι έχει σειρά άλλος... χεχεχεχεχε Καλά εσύ είσαι ειδική περίπτωση. Θα είσαι ο μόνος που θα του γίνει sleevarisma κατ' οίκον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Κρίμα κρίμα κρίμα Ελα βρε Φανηηηηηηηηηηηηηηηηη, πες ότι κάνεις μία καλή πράξη για το pc σου, που τόσο πολύ το αγαπάς και το νοιαζεσαιιιιι Καλά εσύ είσαι ειδική περίπτωση. Θα είσαι ο μόνος που θα του γίνει sleevarisma κατ' οίκον υποκλίνομαι κυρία μου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
estenough Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μερικές πρώτες φώτο από το δικό μου Θα σας δείξω και το παλιό μπάχαλο case και το καινούριο.... Λοιπόν....... p.s. το κουτί έχει προχωρήσει κι άλλο, αλλά δεν έβγαλα νέες φώτο..... περισσότερα αύριο, αν προλάβω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μπράβο ρε φιλαράκι ωραία δουλειά και ωραία επιλογή χρωμάτων! Περιμένουμε και το τελικό αποτέλεσμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
estenough Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Almost Done!!! 3 φώτο μόνο για σήμερα.... αύριο γίνεται το τελικό συμάζεμα και μετα η τελική φωτογράφηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραίος, καλά το πας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Πωπω πολύ καλώδιο απο πίσω Εγώ θα προτιμούσα λιγότερο πορτοκαλί βέβαια...ίσα ίσα να σπάει η μαυρίλα,τώρα πιστεύω είναι too much! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μόνο εγώ βάζω τους σκληρούς τέρμα κάτω από την άποψη ότι ο ποιο κρύος αέρας είναι ποιο κάτω :fear: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
estenough Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 κι εγώ ήθελα λιγότερο πορτοκαλί, αλλά τελείωσαν οι προμήθειες του μάυρου sleeve.... και οταν έβαζα την παραγγελία νόμιζα πως θα μου φτάσουν για 2 pc πιθανότατα θα αλλάξει απο πορτοκαλί σε μαύρο τα 2 ανεμιστήρια (πάνω και πίσω), το σατα και η τροφοδοσία του dvd, και λίγο σουλούπωμα το καλώδιο απο την κάρτα ήχου στο μπροστά πανελ και τα καλώδια του τροφοδοτικού κάτω κάτω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μόνο εγώ βάζω τους σκληρούς τέρμα κάτω από την άποψη ότι ο ποιο κρύος αέρας είναι ποιο κάτω :fear: Σε τέτοιες περιπτώσεις δε νομίζω πως υπάρχει διαφορά για ~10 εκατοστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Σε τέτοιες περιπτώσεις δε νομίζω πως υπάρχει διαφορά για ~10 εκατοστά. Και ειδικά όταν ο μπροστά ανεμιστήρας χτυπάει ακριβώς κ τους 3 δίσκους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα