nick#18 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δικιε μου! Να και καποιος με ιδια ψυχτρα με εμενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δικιε μου! Να και καποιος με ιδια ψυχτρα με εμενα... για μενα το λες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 όχι για μένα το λέει Ε βγάλε μας και καμία με ανοικτό το πλαινό... Αφήνεις τη φαντασία μας να οργιάσει δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 εβαλα απο εξω να δειτε ειπα να βαλω και εδω εχω φτειαξη μια πατεντα στην μητρικη να ναοιγω των υπολογιστη με αυτο το κουμπακη εβαλα επεισης και ενα λαμπακη και αφου ειπα οτι το εφτειαξα να βαλω αλλα δυο λαμπακια και βλεπω αν χτυπαει το τηλεφωνο τοτε αναβοσβηνει το ενα λαμπακη και αν μηλα καποιως στο τηλεφωνο τοτε ειναι αναμενω το αλλο λαμπακη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραιο dimitrisOS! Ναι για εσενα το λεω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραιο dimitrisOS! Ναι για εσενα το λεω! ευχαριστω πολυ σκευγτομαι να βαλω και μια ψυκτρα δυπλα στο τροφοδοτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 ευχαριστω πολυ σκευγτομαι να βαλω και μια ψυκτρα δυπλα στο τροφοδοτικο Μαλλον ανεμηστήρα εννοείς!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μαλλον ανεμηστήρα εννοείς!! ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
estenough Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Doc & Karmen φοβερά τα κουτιά σας με τα sleeve καλώδια!!! Με ψήσατε κι εμένα μιας και πήρα καινούριο κουτί και δεν το έχω μοντάρει ακόμα να τα κάνω έτσι! Εκτός απο small sleeve + heatshrinks, sata sleeve + heatshrinks & το εργαλειάκι, χρειάζομαι τιποτα άλλο; ThAnX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wnet Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Τι έγινε ψόφησε το θέμα; Για πάμε με τη τρέλα που με δέρνει να sleevaro τα πάντα Ερχεται και το case μόλις γυρίσω από Κρήτη Πάντως είσαι δυνατή μαστόρισσα στο sleeving, οφείλουμε να ομολογήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Doc & Karmen φοβερά τα κουτιά σας με τα sleeve καλώδια!!! Με ψήσατε κι εμένα μιας και πήρα καινούριο κουτί και δεν το έχω μοντάρει ακόμα να τα κάνω έτσι! Εκτός απο small sleeve + heatshrinks, sata sleeve + heatshrinks & το εργαλειάκι, χρειάζομαι τιποτα άλλο; ThAnX Aν δέν κάνεις και molex όχι δεν χρειάζεσαι κάτι αλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
estenough Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 ήρθαν τα πράγματα απο mdpc-x (αυριο παραλαμβάνω απο ταχυδρομείο) και ξεκινάω.... !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 ήρθαν τα πράγματα απο mdpc-x (αυριο παραλαμβάνω απο ταχυδρομείο) και ξεκινάω.... !!! Αντε καλή αρχή!! περιμένουμε φωτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ειπα να σουλουπωσω λιγο το κουτι μου και ιδου το αποτελεσμα... Εβγαλα το HD Cage για καλυτερο airflow και εβαλα ενα επιπλεον Coolermaster Megaflow 200αρι ανεμιστήρα στο πανω μερος του κουτιου. Ο Vertex μπηκε στο "cage" που εχει το κουτι(CM Storm Enforcer) για τους 2,5αρηδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ενα Sleeving στα καλώδια και είσαι τζι τζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα