Doc1355 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Κι εγώ παρατήρησα ότι φεύγει μάλλον εύκολα. Ολο το πλαστικό ρε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ακριβώς αυτό που αναφέρει, το πλαστικό γύρω απ' το κουμπί. Βέβαια όλη η αντλία κουμπωτή είναι και «σπάει» σε δύο μέρη αν την τραβήξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ακριβώς αυτό που αναφέρει, το πλαστικό γύρω απ' το κουμπί. Βέβαια όλη η αντλία κουμπωτή είναι και «σπάει» σε δύο μέρη αν την τραβήξεις. Α οπότε αν το κάνει και εμενα να ξέρω..μήν μου μείνει στα χέρια χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Το αυτοκόλλητο εννοώ ρε παιδιά, άμα έφευγε όλο το πλαστικό θα το έστελνα πακέτο στη corsair μαζί με μία μούτζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ναι, αλλά διευκρίνησε ότι δεν αναφέρεσαι στην προστατευτική μεμβράνη, γιατί ποτέ δεν ξέρεις :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Χαχα δίκιο έχεις Ανακοίνωση: Δεν αναφέρομαι στη προστατευτική μεμβράνη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Επιτέλους έτοιμο το pc :-D Σας βάζω και φωτογραφίες απο κάποιες αλλαγές πρίν το sleevάρισμα πχ ο ssd και βάζω και τα sleeve της Αγάπης όπως μου ήρθαν πακετάκι Επίσης μία φωτογραφία της κάρτας πρίν το αυτοκόλλητο να δείτε ότι ήταν χάλια Είναι αρκετές οι φωτογραφίες και σόρρυ αν σας κουράσω Περιμένω εντυπώσεις,εγώ να σας πώ την αλήθεια έμεινα πολύ ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα Φo-βε-ρό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Φo-βε-ρό! Ευχαριστώ Ευάκιιιιιιιιιιιιιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Τι έγινε ψόφησε το θέμα; Για πάμε με τη τρέλα που με δέρνει να sleevaro τα πάντα Ερχεται και το case μόλις γυρίσω από Κρήτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο ειναι το CoolerMaster που σου ειχε φερει ο bill?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο ειναι το CoolerMaster που σου ειχε φερει ο bill?! χαχαχαχα ναι το ένα απο τα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Απο airflow (σε CFM) δεν μου κανουν εντυπωση αλλα απο εμφανιση το κατεχουν. Στο radiator της Η70 το εβαλες? Εντυπωσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Απο airflow (σε CFM) δεν μου κανουν εντυπωση αλλα απο εμφανιση το κατεχουν. Στο radiator της Η70 το εβαλες? Εντυπωσεις? Η H70 έχει φύγει και την έχει ο bill Θα μπουν 3 σε τριπλό ψυγείο σε push pull Με τους be quite Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στο κουτι τις υπογραφης μου ρο HAF932 αλλαξα των ανεμηστηρα των κοκκινο και των εβαλα στο πλαι καλο θα βαλω και φωτο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 να το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα