Thanos1972 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Εγω θελω να σε ρωτησω με τι ρευμα τον εχεις στα 3.8 γιατι με την Η100 νομιζω οτι επρεπε να ειναι πιο λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Από BIOS 1.35 δίνω αλλά στο CPUZ σε load κάτω από 1.41 δε βλέπω. Μάλλον η Asrock κάνει πάλι το θαύμα της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μαλλον το κανει το θαυμα της οπως λες.ειναι μεγαλη η διαφορα.κατι σαν cpu load line calibration δεν εχει στο bios? Γιατι εαν δινει 1.41 ρευμα τοτε δικαιολογούνται καπως τα temps.καπως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μαλλον το κανει το θαυμα της οπως λες.ειναι μεγαλη η διαφορα.κατι σαν cpu load line calibration δεν εχει στο bios? Γιατι εαν δινει 1.41 ρευμα τοτε δικαιολογούνται καπως τα temps.καπως.... Με 1.35 που δίνω εγώ στο CPU-Z μου δείχνει 1.41 min και φτάνει μέχρι 1.45. Δεν πίστευα πως είναι έτσι η κατάσταση με τις mobo της ASRock και το είδα από πρώτο χέρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 @ Heatspreader Ωραίο το κουτί βαλε και μια με φως να το δούμε καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μινι διευκρινιση:αυτο το σκ@τουλακι στο κεντρο της Η100 μη μ πειτε οτι ειναι της pump και το βλεπεις να γυριζει οταν ειναι σε λειτουργια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 λολ, όχι ρε ένα κουμπί είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Οχι γιατι οντως το προπελακι της Pump καπως ετσι ειναι και λεω τι eye-candy καναν τα τυπακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Όντως κουμπί με το οποίο εναλλάσσεσαι μεταξύ 3 ταχυτήτων περιστροφής ανεμιστήρων είναι, όσο κι αν δε βολεύει για συνεχείς αλλαγές. Αλλά γι' αυτό θα βγάλει οσονούπω η Corsair το Digital Link που λέγεται ότι θα κοστολογείται στα ~$100 :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Όντως κουμπί με το οποίο εναλλάσσεσαι μεταξύ 3 ταχυτήτων περιστροφής ανεμιστήρων είναι, όσο κι αν δε βολεύει για συνεχείς αλλαγές. Αλλά γι' αυτό θα βγάλει οσονούπω η Corsair το Digital Link που λέγεται ότι θα κοστολογείται στα ~$100 :/ Nαι Φάνη το είδα και εγώ αυτό και έβαλα τα γέλια! Ακου 100!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Πάντως πρέπει να 'ναι καλή φάση από άποψη λειτουργιών, αλλά όχι και 100 δολλάρια. Εκτός κι αν πέσει μετά από λίγο καιρό αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Πάντως πρέπει να 'ναι καλή φάση από άποψη λειτουργιών, αλλά όχι και 100 δολλάρια. Εκτός κι αν πέσει μετά από λίγο καιρό αρκετά. Ναι φαίνεται καλή φάση..θα δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Αυτή τη βλακεία το πλαστικό που έχει γύρω από το κουμπί σας έχει φύγει και 'σας; Εμένα 2 φορές και είχε κάτσει πάνω στη κάρτα γραφικών. Την επόμενη φορά θα φύγει κανά κλωτσίδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Αυτή τη βλακεία το πλαστικό που έχει γύρω από το κουμπί σας έχει φύγει και 'σας; Εμένα 2 φορές και είχε κάτσει πάνω στη κάρτα γραφικών. Την επόμενη φορά θα φύγει κανά κλωτσίδι.. To αυτοκόλλητο εννοείς ή όλο το πλαστικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Κι εγώ παρατήρησα ότι φεύγει μάλλον εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα