lionheart75 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ Νίκο . Στείλε και σε μένα πράγμα για sleeve Kαλώς τον Ραφαήλ. Σε ευχαριστώ φίλε μου. Πάραυτα θα την φάει μάλλον όλη την δουλειά η Κάρμεν, έτσι για να μάθει. Να ραγίσει το Obsidian Να λες.... Xμμ άστο καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Kαλώς τον Ραφαήλ. Σε ευχαριστώ φίλε μου. Πάραυτα θα την φάει μάλλον όλη την δουλειά η Κάρμεν, έτσι για να μάθει. Αντέχω και θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά btw ασχετο μόλις έκανε Account και το Getitnow Τι φόρουμ είμαστε βρε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Χεχε μακάρι να ήμουν κοντά να την ξεκουράσω λίγο την Αγάπη . Άλλα δεν βλέπω να θέλει να ξεκουραστεί @karmen1983 Αυτά ειναι έχουν να τρώνε βρίσιμο εαν αργεί καμιά παραγγελία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Tι να πώ βρέ με συγκίνησατε όλοι σας. Να στε καλά παιδιά. Αντέχω και θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά btw ασχετο μόλις έκανε Account και το Getitnow Τι φόρουμ είμαστε βρε; Το καλύτερο απλά με διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Tι να πώ βρέ με συγκίνησατε όλοι σας. Να στε καλά παιδιά. Την πληρωμή μου δεν στην είπα ε; Θέλω να είμαι η πρώτη στο φόρουμ που θα δω κοντινή φώτο από τη μικρή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Την πληρωμή μου δεν στην είπα ε; Θέλω να είμαι η πρώτη στο φόρουμ που θα δω κοντινή φώτο από τη μικρή Aσφαλώς. Αρχές με μέσα του Δεκέβρη πρώτα ο θεός. Να πάνε όλα καλά και σου υπόσχομαι ότι θα είσαι η πρώτη στο φόρουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Επιτέλους έτοιμο το pc :-D Σας βάζω και φωτογραφίες απο κάποιες αλλαγές πρίν το sleevάρισμα πχ ο ssd και βάζω και τα sleeve της Αγάπης όπως μου ήρθαν πακετάκι Επίσης μία φωτογραφία της κάρτας πρίν το αυτοκόλλητο να δείτε ότι ήταν χάλια Είναι αρκετές οι φωτογραφίες και σόρρυ αν σας κουράσω Περιμένω εντυπώσεις,εγώ να σας πώ την αλήθεια έμεινα πολύ ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiroscbr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 μπράβο ρε μάγκα απλά υπέροχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 μπράβο ρε μάγκα απλά υπέροχος Eυχαριστώ φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μπράβο κι από μένα ρέι. Push-pull την έχεις την Η100 ε; Βάλ' τα στο full τα φουρφούρια να γελάσουμε ρα, τι τα 'χεις στο low; :Ρ Για πες και εντυπώσεις να δω τι ψάρια πιάνω εγώ με την Η80 μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μπράβο κι από μένα ρέι. Push-pull την έχεις την Η100 ε; Βάλ' τα στο full τα φουρφούρια να γελάσουμε ρα, τι τα 'χεις στο low; :Ρ Για πες και εντυπώσεις να δω τι ψάρια πιάνω εγώ με την Η80 μου. χαχαχαχαχαχα ναι ρε push/pull είναι θα την δοκιμάσω Κυριακή φίλε γιατί σήμερα είμαι πτώμα και αύριο δέν θα προλάβω...είμαι και εγώ περίεργος να δώ τι κάνει...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Επιτέλους έτοιμο το pc :-D Σας βάζω και φωτογραφίες απο κάποιες αλλαγές πρίν το sleevάρισμα πχ ο ssd και βάζω και τα sleeve της Αγάπης όπως μου ήρθαν πακετάκι Επίσης μία φωτογραφία της κάρτας πρίν το αυτοκόλλητο να δείτε ότι ήταν χάλια Είναι αρκετές οι φωτογραφίες και σόρρυ αν σας κουράσω Περιμένω εντυπώσεις,εγώ να σας πώ την αλήθεια έμεινα πολύ ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα Απλά τελειος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Κουκλακι DOc πολυ καλη δουλεια gradz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Απλά τελειος!! Να'σαι καλά!!! Κουκλακι DOc πολυ καλη δουλεια gradz Τhanks Farmakhs! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα