Doc1355 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Aντε και αύριο είναι η μεγάλη μερα για εμένα Ερχεται το τελευταίο κομμάτι του πάζλ και στήνω το pc χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Θέλω να μπω και εγώ στην ομάδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Θέλω να μπω και εγώ στην ομάδα! Αν είσαι Αθήνα πές το,στην επόμενη παραγγελία (σύντομη την κόβω ) να σε ενημερώσουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 χεχε ένας - ένας παιδιά, όλοι θα πάρουμε. Τον τελευταίο καιρό πάντως ψάχνω για κάτι τέτοιο και έχω καταλλήξει μάλλον εδώ: bugaboo bee αλλά σκέφτομαι τι αναβαθμίσεις, μονταρίσματα μπορώ να του κάνω. Δεν γίνεται να το αφήσω στόκ σωστά? γίνεται? Aπο την άλλη με αυτά τα χρήματα αγοράζεις μια 6990 και περισσεύουν ή μια καλή custom υδρόψυξη στο pc .... δύσκολη επιλογή. Θα μου τα φάει όλα η κούκλα αλλά χαλάλι της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Τον τελευταίο καιρό πάντως ψάχνω για κάτι τέτοιο και έχω καταλλήξει μάλλον εδώ: bugaboo bee αλλά σκέφτομαι τι αναβαθμίσεις, μονταρίσματα μπορώ να του κάνω. Δεν γίνεται να το αφήσω στόκ σωστά? γίνεται? Aπο την άλλη με αυτά τα χρήματα αγοράζεις μια 6990 και περισσεύουν ή μια καλή custom υδρόψυξη στο pc .... δύσκολη επιλογή. Θα μου τα φάει όλα η κούκλα αλλά χαλάλι της. A ρε χαζομπαμπά! ρίξε χρήμα στο μικρούλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Ψηφίζω Ferrari για καρότσι της κουκλάρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Ψηφίζω Ferrari για καρότσι της κουκλάρας Λές? Έχω λιώσει στο ψάξιμο τον τελευταίο καιρό και καταλήξαμε σε αυτό αφού αρέσει και στους δύο. Όμως θα ήθελα μια τρίτη γνώμη, δώσε Link τώρα. Το βάρος, η ευελιξία, η χρηστικότητα και η μίνιμαλ εμφάνιση ειναι βασικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 E δεν έχω κοθκλάρα ακόμα βρε άσχετη είμαι... Πάντως μου αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 E δεν έχω κοθκλάρα ακόμα βρε άσχετη είμαι... Πάντως μου αρέσει Θα το δώ λοιπόν και το ferrari. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Παιδάκια μου εγώ σας καληνυχτώ!!! Αλλα σας προειδοποιώ ε..θα επιστρέψω αύριο με πολύ φωτογραφικό υλικό απο το pc τελειωμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Παιδάκια μου εγώ σας καληνυχτώ!!! Αλλα σας προειδοποιώ ε..θα επιστρέψω αύριο με πολύ φωτογραφικό υλικό απο το pc τελειωμένο Καληνύχτα Μάνο, αναμένουμε τις φωτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Θα το δώ λοιπόν και το ferrari. Οτι καλύτερο να της παίρνεις και να μην κάνεις τσιγκουνιές... Εκεί να την κακομάθεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ Νίκο . Στείλε και σε μένα πράγμα για sleeve Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Οτι καλύτερο να της παίρνεις και να μην κάνεις τσιγκουνιές... Εκεί να την κακομάθεις Aυτό εννοείται, να καούν τα pc μου αν τσιγγουνευτώ για αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Aυτό εννοείται, να καούν τα pc μου αν τσιγγουνευτώ για αυτό. Να ραγίσει το Obsidian Να λες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα