lionheart75 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Θέλω και εγώ sleeveeeee!!! έχω αφήσει κάποιες εκκρεμότητες στο κουτί μου απο την άνοιξη. Ποιό καλό παιδάκι θα μου φτιάξει και να τον ανταμείψω ανάλογα βεβαίως-βεβαίως? Ξέρετε λίγα πράγματα ζήτω όχι τίποτις το ιδιαίτερο. Καρμενσίτα μας έχεις τρελάνει, σκέφτομαι τι με περιμένει όταν επιστρέψω για τα καλά στο φόρουμ. Βάζω ήδη στην άκρη χρήματα... Πολύ καλή δουλειά παίδες, εύγε. @Ραφαήλ οι φωτογραφίες και η δουλειά που έκανες απλά άψογη φίλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Εγώ και τσάμπααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Εγώ και τσάμπααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Κάρμεν είσαι αστέρι, αλλά τσάμπα με τίποτα να το ξέρεις. Tελικά θα παραβρεθείς το Σάββατο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ελπίζω να ξεπετάξω ένα ραντεβού που έχω στις 7 με έναν προμηθευτή ή να το μεταθέσω αλλού και να είμαι στην ώρα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ωραία, θα είμαι εκεί και εγώ πρώτα ο θεός αυτή τη φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ok άντε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Θα σου πώ απο κοντά τι θέλω, 24πινο πάντως έχω. (Φαντάζεσαι πιστεύω τι απομένει... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Οτι θέλεις θα στο φτιάξω σε μία μέρα. Θα το φέρεις πρωί και θα το πάρεις απόγευμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ότι και να πώ είναι λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Φτου σας..........Και τους 2 και αμα βαλω και τον μπεμπη μεσα και τους 3 τοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Γειά σου ρε Θάνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Νίκο θες να sleevaroume τα καλώδια του psu ¨η extensions? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Νίκο θες να sleevaroume τα καλώδια του psu ¨η extensions? Ένα 8πινο extention τροφοδοσίας του cpu (8pin to 4+4pin) και 4 x 6pin + (6+2)pin για τις κάρτες τα οποία δυστυχώς είναι στο psu. (δεν αγόρασα extentions γιαυτά). Το πρώτο είναι απλό, το δεύτερο μπελαλίδικο καθώς πρέπει να αφαιρέσω το psu απο το κουτί. (Είναι πρακτικά αδύνατο όπως γνωρίζεις να κουβαλήσω το κουτί. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 χαχαχαχαχα οκ βρε θα τα πούμε το Σάββατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 χαχαχαχαχα οκ βρε θα τα πούμε το Σάββατο Βεβαίως. Πάω μια βόλτα απο το εν λόγω τόπικ να δώ πόσοι μαζευόμαστε. (Γνωρίζεις περίπου πάνω - κάτω?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα