eu@ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Καλώς την κούκλα μας καλως σας βρηκααα! Eσύ αμέσως γαυράκι.... χεχεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Βρε σι καρμεν ποσά καλώδια έχεις κάνει sleeve ; Μια χαρά και τα δυο περιμένουμε να δούμε την υδροψυξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Βρε σι καρμεν ποσά καλώδια έχεις κάνει sleeve ; Μια χαρά και τα δυο περιμένουμε να δούμε την υδροψυξη Και έχει μπόλικο πράμα ακόμα. Μάλλον θα αρχίσω τους dellakous Αμήν με τα νερά και τα ανάγλυφα. Περιμένω πως και πως να πάει από εκεί το Pc Και να τελειώνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Χαχα εγώ σου είπα ακόμη δεν έχω καταλάβει τι κανείς :lol: . Έχεις γεμίσει το σπίτι με sleeve Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Θα δείξει το αποτέλεσμα. Εχουν γίνει αρκετά που δε τα έχω δείξει. Αν δεις στη φώτο κάτω είναι 2 κουλούρες μαύρο και κόκκινο Sleeve. Ετοιμάζω πράμα... Αναμένω τον Γιώργο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Ωραία δεν σε φοβάμαι εσένα κάτι κάλο ετοιμάζεις πάλι . Οκ μιλάμε αύριο απο msn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 oka Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Πολύ όμορφα είναι sleeved! Να πω την μαύρη (sic) αλήθεια; Αυτά που έχουν και άσπρο γράφουν πιο όμορφα - τουλάχιστον στις φωτογραφίες Επίσης μου άρεσε και το τραπέζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Πολύ όμορφα είναι sleeved! Να πω την μαύρη (sic) αλήθεια; Αυτά που έχουν και άσπρο γράφουν πιο όμορφα - τουλάχιστον στις φωτογραφίες Επίσης μου άρεσε και το τραπέζι Α ρε Τάσοοοοοοοοοοοοοοοοοο σ' αγαπάωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω και μένα με τα άσπρα μου αρέσει περισσότερο Το τραπέζι σου αρέσει σαν έπιπλο ή τα εργαλεία και ο χαμός που έχει επάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Ξέρει τι γίνεται; Επειδή το case είναι μαύρο, τα μαύρα καλώδια δεν γράφουν οπότε βλέπεις μόνο τα κόκκινα. Ενώ με τα άλλα (μαύρο κόκκινο άσπρο) σκάει στο μάτι σαν "διχρωμία" και είναι υπέροχο Το τραπέζι μου άρεσε πολύ, βαρβάτο "ακατέργαστο" ξύλο. Me loves. Την ακαταστασία ούτε που την πρόσεξα - έτσι είμαι και εγώ συνήθως. Τακτοποιημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Εχω και εγώ την ίδια γνώμη για το άσπρο. Σπάει τη μονοτονία και χτυπάει στο μάτι... Οσο για το τραπεζάκι αν σου άρεσε τόσο να σου στείλω φώτο και την τραπεζαρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Super είναι το 800D σου - νεράκια τι χρώμα το βλέπεις; Γιατί με αυτά τα καλώδια μπορείς να πας σε άσπρα αν σε ψήνουν. Φάση: οπότε η λεπτομέρεια στα sleeves θα είναι ωραίο clue Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Hmmmm Με τους σωλήνες έχουμε διάφορες σκέψεις... Λογικά για διάφανο και κόκκινο με βλέπω... Δοκιμές θα γίνουν οπότε κρατάω και αυτό στα υπόψιν μου... Χμμμμμμ great idea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Αν πετύχεις σωστό κοκκινάκι είναι όμορφο, indeed Προσπαθήστε να το φέρετε κοντά στο κόκκινο που έχει η crosshair, θα βγει πολύ όμορφο Go go karmen - the force is strong with this one Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Τάσο πήγα και είδα τα πραγματά μου. Τα blocks, τα ψυγεία, την αντλία και τα νερά φυσικά. Είναι το κόκκινο κόκκινο και πάει πάρα μα πάρα πολύ με το εσωτερικό. Ακόμα και σε άσπρο σωλήνα να πάω, το κόκκινο νερό θα μπει γιατί το reservoir μπροστά, παρόλο που έχει τα νερά του 800D έχει και μεγάλο άνοιγμα. Θέλω λοιπόν να φαίνεται κόκκινο μπροστά. Πιστεύω αν γίνουν όλα όπως τα σκέφτομαι και ο Γιώργος θα τα καταφέρει και με το παραπάνω είμαι σίγουρη, θα βγει μια λεπτοδουλειά πραγματικά. Εχουμε σκεφτεί πάρα πολλές λεπτομέρειες, πέρα από τα βασικά Parts μιας υδρόψυξης. Αναμένω 2 τελευταίες παραγγελίες ακόμα και κάποια μικροπράγματα και ξεκινάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα