Navu Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Αντί για 3 120άρηδες και μισή ντουζίνα παρδαλούς 80άρηδες, θα άνοιγα το καπάκι και θα κότσαρα έναν κανονικό ανεμιστήρα. Θα ήταν σαφώς πιο efficient και ήσυχο το σύστημα. ΥΓ. Oι BeQuiet θα μείωναν το θόρυβο κατακόρυφα, αλλά με τόσο φουρφούρια θα χρειαζόταν μια μικρή περιουσία... ΥΓ2. Εφόσον πρόβλημα με το θόρυβο δεν υπάρχει, τέλος καλό, όλα καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Αντί για 3 120άρηδες και μισή ντουζίνα παρδαλούς 80άρηδες, θα άνοιγα το καπάκι και θα κότσαρα έναν κανονικό ανεμιστήρα. Θα ήταν σαφώς πιο efficient και ήσυχο το σύστημα. ΥΓ. Oι BeQuiet θα μείωναν το θόρυβο κατακόρυφα, αλλά με τόσο φουρφούρια θα χρειαζόταν μια μικρή περιουσία... ΥΓ2. Εφόσον πρόβλημα με το θόρυβο δεν υπάρχει, τέλος καλό, όλα καλά! χαχα οντως τα 8αρια κανουν πολυυυ θορυβο αλλα τι πλαινα να ανοιξω εδω ξυλωσα τα νερα γιατι τους τελευταιους μηνες τα ειχα αλλαξει πανω απο 10φορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arlondis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Για σας παιδιά να και εδώ ο δικός μου υπολογιστής το είχα βάψει πριν 2 χρονια και αυτό είναι του φίλου μου το έβαψα μετά από το δικό μου να και ένα άλλο που το έκανα πριν από 1 χρόνο PS3 αυτά ήταν οι πρώτες μου αερογραφίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Πάρτε μία μικρή γεύση απο το 24πινο κουμπωμένο στη μητρική! Ενα μικρό δείγμα εντός των ημερών το τελικό αποτέλεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Κουκλί θα γίνει βρε Μάνο. Μπράβο.... btw κ@λ@παιδο ακόμα περιμένω τα δικά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Κουκλί θα γίνει βρε Μάνο. Μπράβο.... btw κ@λ@παιδο ακόμα περιμένω τα δικά μου Ευχαριστώ ευχαριστώ! Είπαμε θα στα φέρω,έρχονται και οι μνήμες...all together! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Αντε να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Πάρτε μία μικρή γεύση απο το 24πινο κουμπωμένο στη μητρική! Ενα μικρό δείγμα εντός των ημερών το τελικό αποτέλεσμα πωπω μεγειές!!! +1 κ απο μένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μια και αποφάσισε ο ντόκτορας να μου φέρει και τα δικά μου σλιβοκαλώδια αποφάσισα και εγώ να τα φτιάξω και εδώ πως μοιάζει ένα σαλόνι μετά από μαστορέματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 To πρώτο δεν το σχολιάζω... Ωραίο δωμάτιο έχεις κάνει όμως :P Μπράβο ρε συ βγήκαν ωραία αν και ακόμα πιστεύω ότι χωρίς το άσπρο θα είναι ακόμα καλύτερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Εχω κάνει και μαύρα κόκκινα. Απλά με την υδρόψυξη και κάποια κομμάτια που θα μπουν πιστεύω θα δέσει καλύτερα. Θα δείξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Ναι θα δείς στο τέλος τι σου πάει καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Ναι θα δείς στο τέλος τι σου πάει καλύτερα Το εργαλείο για τα molex το πρόσεξες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Ναι αλλα δέν βλέπω τι έχεις κάνει για να γίνει εργαλείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα