Doc1355 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Τέλειος Μάνο άριστα . Παράλου που έλεγες οτι σε παίδεψαν Δεν λέω ότι ήταν εύκολο γιατί το παίρνω πάνω μου και δέν βελτιώνομαι :lol: Thanks btw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Εμένα με έγραψες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Εμένα με έγραψες; Τσώπα τσώπα θα σου τα φέρω και εσένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Τσώπα τσώπα θα σου τα φέρω και εσένα Αντε :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Αντε :cry: Καλομελέτα και έρχονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Καλομελέτα και έρχονται χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Παιδιά ξέρει κανείς αν είναι ανοιχτά το eworld; Εχω κάνει μία παραγγελία και πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω κάτι αλλα δέν απαντάει κανείς! Μήπως είναι διακοπές; EDIT: Ok άκυρο παιδιά έβγαλα άκρη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TaZerom Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 τρίτη πρωί είχα μιλήσει μέσω msn.....λογικά θα είναι ανοιχτό....απο βδομάδα όμως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Παιδιά ξέρει κανείς αν είναι ανοιχτά το eworld; Εχω κάνει μία παραγγελία και πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω κάτι αλλα δέν απαντάει κανείς! Μήπως είναι διακοπές; EDIT: Ok άκυρο παιδιά έβγαλα άκρη! Επρεπε να βάλεις τα μεγάλα μέσα πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ομορφο κουτι,και η zalman ωραια και αποτελεσματικη Μονο το ασημι στο εσωτερικο με χαλαει... βαψτο μαυρο και θα γινει top έχω σκοπό να το κάνω αλλά βαριέμαι το ξήλωμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 να και το pcακι μου τρια 12αρια μπρωστα και τεσσερα 8αρια ενα πισω και 3 στο πλαινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Wtf, από θόρυβο πώς πάει; Επίσης, γιατί με VGA η οθόνη στην κάρτα γραφικών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Wtf, από θόρυβο πώς πάει; Επίσης, γιατί με VGA η οθόνη στην κάρτα γραφικών; χεχε πολυ θορυβο φιλε μου φαινεται χωρις νερο στην ελλαδα δεν παλευεται ειχα πανω μια 17αρα παλια για αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 χεχε πολυ θορυβο φιλε μου φαινεται χωρις νερο στην ελλαδα δεν παλευεται ειχα πανω μια 17αρα παλια για αυτο Να βάλεις Bequiet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Να βάλεις Bequiet χεχε δεν με πηραζει ο θωρυβος για αυτο ξυλωσα την υδροψυξη κατεβασα λιγο τα κλοκια και ολα κομπλε να και το πλαινο full ηχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα