karmen1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Πωπω έλεος ρε συ...εγώ θα κάτσω λίγο να χαρώ τα πράγματα και προς το παρών ξεχνάω sleeve! Καλά θα κάνεις. Εγώ θα sleevaro από βδομάδα που δεν θα έχω μάλλον Pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 αλλαγή τις cold cathode λάμπες με led ταινία και απλή τροφοδοσία 12V. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ωραίος Jordan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Aναβάθμιση λοιπόν με τα ακόλουθα: i5 2500k Asus P8Z68-V Pro 8GB Corsair Xms3 (Θα δείτε στις φώτο γιατί δεν έβαλα vengeance ) Kαι οι φωτογραφίες απο το μοντάρισμα μεγειές μεγειές κ απο μένα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 μεγειές μεγειές κ απο μένα!! Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 το γρηγορότερο απο τα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 το γρηγορότερο απο τα 2 Αψογος!! Απλά αυτά τα καταραμένα αυτοκολλητα στο πλαινό είναι μεγαλη παραφωνια ρε συ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Αψογος!! Απλά αυτά τα καταραμένα αυτοκολλητα στο πλαινό είναι μεγαλη παραφωνια ρε συ!! σε καυαλαβαίνω αλλά το starcraft στιγμάτισε την 20χρονη gaming θητεία μου και ο ssd ήταν η καλύτερη αναβάθμιση που έχω δει σε μηχανάκι . το άλλο αυτοκόλλητο είναι απο το xtreamer media player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ποσο, μα ΠΟΣΟ καιρο ειχα να δω καρτα γραφικων με πρασινο PCB? Μου θυμισες την παλια μου 3dfx Voodoo Banshee.. αλλες, παλαιοτερες εποχες! σε καυαλαβαίνω αλλά το starcraft στιγμάτισε την 20χρονη gaming θητεία μου Slightly off topic αλλα δεν κρατηθηκα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ομορφο κουτι,και η zalman ωραια και αποτελεσματικη Μονο το ασημι στο εσωτερικο με χαλαει... βαψτο μαυρο και θα γινει top Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ομορφο κουτι,και η zalman ωραια και αποτελεσματικη Ακυρο εγώ κατάλαβα λάθος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Navu Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Stm πες γνώμη... Κάρμεν, τι λένε οι BeQuiet? Είσαι ικανοποιημένη από την εν γένει απόδοση (θόρυβος/θερμοκρασίες)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Κάρμεν, τι λένε οι BeQuiet? Είσαι ικανοποιημένη από την εν γένει απόδοση (θόρυβος/θερμοκρασίες)? Λένε ότι μεγαλύτερη λαλακία από το να αγοράσω fan controller δεν έχω κάνει ποτε μου... Τέρμα στις στροφές μόνιμα, αέρας μπόλικος και φασαρία 0... Δεν μετανιώνω τα λεφτά που έδωσα στα φουρφούρια με τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Πολύ καλοί fans οι be quiet. Όσο για τον fan controller συμπληρώνει το τέλειο οπτικό αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Πολύ καλοί fans οι be quiet. Όσο για τον fan controller συμπληρώνει το τέλειο οπτικό αποτέλεσμα. Όπως το είπες,,, μόνο οπτικό αποτέλεσμα όμως Ισως και να βγει μια και το reservoir είναι μεγαλούτσικο... Θα δείξει η εμφάνιση... Ασε τα ποδήλατα και θέλουμε τα φώτα σου εδώ βρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα