karmen1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 xaxaxaxaxa περιμένω να δω αν αυτό με το άσπρο που σκέφτομαι θα κάτσει καλά. Ετσι όπως το βλέπεις τώρα, όντως δεν πάει και πολύ, αλλά οι αλλαγές που έχω στο μυαλό μου για άσπρο με πάνε... Ίδωμεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ασπρο? FFS Oh woman, you'll ruin it! Βαλε κατι σε μπλε και κιτρινο και ονομασε το συστημα σου "Rainbow PC". 0:-) Επιτέλους ενας ανθρωπος με γουστο!!! :P Αντε να μαζευόμαστε κιαλλοι μπας και της αλλαξουμε την γνωμη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ναι με και εγώ ο υπέρ των τριών χρωμάτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Aναβάθμιση λοιπόν με τα ακόλουθα: i5 2500k Asus P8Z68-V Pro 8GB Corsair Xms3 (Θα δείτε στις φώτο γιατί δεν έβαλα vengeance ) Kαι οι φωτογραφίες απο το μοντάρισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ελα βρε και δεν ήξερα γιατί χάθηκες σήμερα........ Καλορίζικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος και καλοκλοκάριστος χωρίς καμία μπλε οθόνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ελα βρε και δεν ήξερα γιατί χάθηκες σήμερα........ Καλορίζικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος και καλοκλοκάριστος χωρίς καμία μπλε οθόνη Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι η αλήθεια είναι οτι σήμερα ήμουν κλειδωμένος στο δωμάτιο και έλειπα για όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι η αλήθεια είναι οτι σήμερα ήμουν κλειδωμένος στο δωμάτιο και έλειπα για όλους χαχαχαχα το περίμενα ότι δε θα κρατιόσουν Καλά έκανες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Τελικά πήρες 1155 .Άντε καλορίζικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μεγειες μεγειες και καλά κλοκια Doc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Το πιο θεικό από όλα ξέρετε πoιο είναι ε; Η υπογραφή του *Under Construction* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Το πιο θεικό από όλα ξέρετε πoιο είναι ε; Η υπογραφή του *Under Construction* χαχαχαχαχα έτσι!!! αλλα μόλις τελείωσε @stm,raf Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 χαχαχαχαχα έτσι!!! αλλα μόλις τελείωσε @stm,raf Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! oleeeeeeee τα Sleeves ήρθαν βρε; Βρήκα τεχνική για το corsair Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 oleeeeeeee τα Sleeves ήρθαν βρε; Βρήκα τεχνική για το corsair Μπα λογικά Δευτέρα θα είναι εδώ... Τι τεχνική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μπα λογικά Δευτέρα θα είναι εδώ... Τι τεχνική; Τώρα τι να σου πω; Τα Pins δεν είναι τα κλασικά με τα 2 κλιπάκια αλλά έχουν ακριβώς από κάτω άλλα δύο πιο μικρά και δε τα βλέπεις παρα μόνο αν πλησίασεις πολύ κοντά... Τεχνική εδώ Κρατάω τη σκύλα και τραβάω καλώδιο με μία τσιμπίδα αρκετά δυνατά. Τουλάχιστον δεν χρησιμοποιώ σφυρί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Πωπω έλεος ρε συ...εγώ θα κάτσω λίγο να χαρώ τα πράγματα και προς το παρών ξεχνάω sleeve! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα