karmen1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Θα ανεβάσω μόλις έρθει και το επόμενο πακετο από Γερμανία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 ναι ναι!! επιβαλλεται! πότε με το καλό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 E προχθές μπήκε η παραγγελία οπότε σε 5 μέρες το πολύ θα είναι όλο το πακέτο εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 ουυ τέλεια!!! θα πέσει δουλειά απο βδομαδα δηλαδή!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 ουυ τέλεια!!! θα πέσει δουλειά απο βδομαδα δηλαδή!! χεχε ναι ναι μπόλικη και παίζει να είμαι και χωρίς pc Θα ασχολούμαι με τα καλώδια όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 χεχε ναι ναι μπόλικη και παίζει να είμαι και χωρίς pc Θα ασχολούμαι με τα καλώδια όμως χεχε θα δουλεύεις αναπόσπαστη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Stm πες γνώμη... http://www.youtube.com/watch?v=GrzYMRW1sLA Rouge et noir, rouge et noir, be the case of my heart! ^^; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Πες μου Obsidian ότι σου αρέσει και σένα μόνο το μαύρο κόκκινο να πεθάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Εγω ειμαι λατρης του σκετου μαυρου coupled με μπλε ανεμιστηρες. Αλλα αυτο δεν με κραταει απο το να εκτιμησω τον αγριο, ντελικατο και αριστοκρατικο συνδυασμο του μαυρου-κοκκινου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Με κόβω σε κόκκινο/άσπρο/μαύρο όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Με κόβω σε κόκκινο/άσπρο/μαύρο όμως Ασπρο? FFS Oh woman, you'll ruin it! Βαλε κατι σε μπλε και κιτρινο και ονομασε το συστημα σου "Rainbow PC". 0:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Αυτό που προσπέρασες λέω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Οχι οχι, προτιμω το μαυρο-κοκκινο.. Εχει περισσοτερη συνοχη, το ασπρο φαινεται σαν afterthought. Κατεληξε καπου μην σε πουν αναποφασιστη ομως ε. +1 για την εκλειψη ασπρου. Να το κανουμε και poll. ΧD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Πάλι του κεφαλιού μου θα κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δικο σου συστημα ειναι after all. Αλλα μιας και ζητας την γνωμη μας, λαβε την υπ'οψιν. Παντως αν μεινεις με το κοκκινο-ασπρο-μαυρο τοτε θα πρεπει να αυξησεις την ποσοτητα του ασπρου οπτικα για να υπαρχει ισορροπια. Τωρα απλως τραβαει την προσοχη απο τα υπολοιπα μερη. (πανεμορφα μερη, εγω την 6950 θα την εβγαζα απο το PC και θα της απαγγελνα ποιηση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα