rafail1994 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Αν σου πω οτι τέτοιες θερμοκρασίες περίμενα τη θα μου πεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Βασικά είσαι με τη Noctua ή ξανάβαλες την Η70; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Βασικά είσαι με τη Noctua ή ξανάβαλες την Η70; Noctua.... Βρεεεε καλά είμαι έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μια χαρά είσαι, στη θέση σου θα δοκίμαζα πάλι με την Η70, αλλά ανάποδα αυτή τη φορά :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μια χαρά είσαι, στη θέση σου θα δοκίμαζα πάλι με την Η70, αλλά ανάποδα αυτή τη φορά :Ρ Πωωωωωωω και ποιος της ξαναβάζει τα ανεμιστήρια; Ολόκληρη μόντα έγινε με τα bequite ok θα την ξαναδοκιμάσω όπως είπαμε δε μου αρέσει και το χρώμα της NOctua Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Χαχ σε βλέπω να προσλαμβάνεις κανέναν να σου αλλάξει της ψήκτρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Χαχ σε βλέπω να προσλαμβάνεις κανέναν να σου αλλάξει της ψήκτρες E θυμάσαι με τα Bequite τι έγινε :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kideias Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Kαλησπερα και απο μενα σε ολους,επιτελους ηρθε η ωρα να ανεβασω και γω μερικες φωτο απο το δικο μου μονταρισμενο κουτακι επειτα απο την τελευταια αναβαθμιση,το μονο που μενει ακομα να αλλαξει ειναι τα καλωδια απο το κουτι (power,reset,κλπ) το 24πινο της μητρικης και το 6πινο της καρτας. το κουτι ειναι το γνωστο σε ολους coolermaster 690II advanced. Οι μοντες εχουν γινει αποκλειστικα απο μενα (αλλαγη χρωματως μπροστα και επανω,ανοιγμα πλαινου παραθυρου και τοποθετηση plexi εσωτερικα) και φυσικα φωτισμος,sleeving δεκτες γνωμες για τυχον αλλαγες και αποψεις!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Επιτέλους ήρθαν τα πραγματάκια μου και έφτιαξα και το δικό μου Έστω και καθυστερημένα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων που με ανάγκασαν να απουσιάσω καιρό απο το φόρουμ, έχω να σου πώ Καρμενσίτα ότι έφτιαξες ένα απίστευτο κουτί!!! Ειλικρινά πανέμορφο σε σημείο που το δικό μου φαντάζει πολύ λίγο. Άξιζε η αναμονή για τα πραγματάκια και ο κόπος σου. Μας έβαλες τα γυαλιά, Gongrats! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Έστω και καθυστερημένα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων που με ανάγκασαν να απουσιάσω καιρό απο το φόρουμ, έχω να σου πώ Καρμενσίτα ότι έφτιαξες ένα απίστευτο κουτί!!! Ειλικρινά πανέμορφο σε σημείο που το δικό μου φαντάζει πολύ λίγο. Άξιζε η αναμονή για τα πραγματάκια και ο κόπος σου. Μας έβαλες τα γυαλιά, Gongrats! Να ΄σαι καλά Νίκο... Ευχαριστώ Ελπίζω οι οικογενειακές υποχρεωσεις να ήταν ευχάριστες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Ήρθαν και τα sleeved καλώδιακια για την κάρτα γραφικών + τα κόκκια leds (αν και ήθελε αλλη μια σειρά αλλα δεν πειράζει) Edit : Ποτέ δεν ειμουν καλός στην φωτογραφίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μπράβο ρε συ ωραίο +1 μόνο ξέρεις τι θα άλλαζα; Το flexi καλώδιο με τα Ledakia Μου κάθεται κάπως που φαίνεται στην τελευταία φώτο δεξιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Την τρέλα μου όλοι σας με το Corsair.. θα με βάλετε να την σκασω την 250αρα στο τελος να το παρω και όχι τπτ αλλο κυνηγαω τοσο καιρο να μαζεψω χρήμα για κανένα ips!! :P Αψογος SPANK .. πολύ ωραίο!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μπράβο ρε συ ωραίο +1 μόνο ξέρεις τι θα άλλαζα; Το flexi καλώδιο με τα Ledakia Μου κάθεται κάπως που φαίνεται στην τελευταία φώτο δεξιά... Έχεις δίκιο karmen αυτο θα φτιαχτεί asap. Να σε ρωτήσω και εσυ ledakia έχεις βάλει η λάμπες γιατί σκεφτόμουν οτι με 2 λάμπες ίσως να φαινόταν καλύτερα σε σχέση με τα leds Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Έχεις δίκιο karmen αυτο θα φτιαχτεί asap. Να σε ρωτήσω και εσυ ledakia έχεις βάλει η λάμπες γιατί σκεφτόμουν οτι με 2 λάμπες ίσως να φαινόταν καλύτερα σε σχέση με τα leds Εχω βάλει 2 σειρές από flexi leds Αυτά και τα έχω βάλει τριγύρω στο κουτί... http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1149 και δύο 10άρες λάμπες μέσα στο σημείο που είναι το dvd... Αυτές εδώ σε κόκκινες http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1340 Α α α α και για να μη κρύβω (το ξέχασα βασικά) στον κάτω 14άρη απο κάτω έχω βάλει ένα τέτοιο για να φαίνεται σα να είναι led fan ενώ δεν είναι. Είναι ένας 14άρης Bequite http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/717 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα