phanispal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Κοίτα, ο αέρας πρέπει να μπαίνει και να βγαίνει και να μη «συγκρούεται» εντός του κουτιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 οκ τα αλλάζω αλλά έτσι έχω μία είσοδο αέρα... Ενημερώνω σε 5 επιστρέφω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Στην H70 είχα push pull 2 ανεμιστήρες να τραβάνε απο έξω προς τα μέσα. Μπροστά ανεμιστήρια δεν έχω.... Εχω έναν πίσω 12άρη, έναν 14άρη κάτω και 3 12άρια πάνω... Είπες τη μαγική φράση. Μάλλον μια χαρά ήταν το Η70.. Πρέπει να βγάζουν τον αέρα έξω, και καλό είναι να βάλεις και μπροστά ήσυχα ανεμιστήρια να βάζουν αέρα στο κουτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 πιο σωστό είναι η υποπίεση να βγάζεις την διπλή ποσότητα από όσο βάζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ναι, αλλά έτσι συσσωρεύεται περισσότερη σκόνη απ' ότι με θετική πίεση. Βέβαια από άποψη απόδοσης είναι καλύτερη η αρνητική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 να τα καθαρίζεται μια φορά το μήνα ρε χάλια και μην τα έχετε στο πάτωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Και εγώ πάντα δυνατότερο exhaust βάζω σε push-pull. να τα καθαρίζεται μια φορά το μήνα ρε χάλια και μην τα έχετε στο πάτωμα Που να τα βάζουμε τα pc ρε στο ταβάνι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 γραφεία εγώ πάνω σε γραφείο τα έχω όλα και δεν έχουν πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Εγώ αν βάλω το Haf X στο θερμοσυσσωρευτή/γραφείο θα πρέπει να σηκώνομαι για να πατήσω τα Power, Reset κ.λπ. :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Εγώ πρέπει να σουτάρω την οθόνη για να μπει το κουτί στο γραφείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 με κουράσατε όλο παράπονα είστε να πάρετε μεγάλα γραφεία κάτσε να βρω μια photo όπως τα είχα εγώ... απλά πράγματα τώρα βέβαια δεν υπάρχει τίποτα από αυτά πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 χεχ το έκανα.. Εχω ήδη 4 βαθμούς διαφορά σε idle προς τα κάτω thanks guys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ωραία, λογικά υπό φόρτο θα έχεις ακόμα μεγαλύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ωραία, λογικά υπό φόρτο θα έχεις ακόμα μεγαλύτερη. Δοκιμάζω παίδες και λέω... EDIT: Νομίζω είμαι οκ για πείτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 10°C+ κάτω; Μόνο; :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα