Luciddream Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 1200w..?? γιατι για 7 ανεμιστήρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. να ξες το πλαστικό είναι καλό για το θόρυβο αλλά μλκια για θερμοκρασίες Ναι, ανεβάζει λίγο τις θερμοκρασίες. Από θόρυβο δεν κόβει τίποτα, μην τρελαίνεσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos217 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 πολυ ωραιο αλλα αυτο της ακασα αλλα τι ακριβως κανει το ειχα δει και παλια για τον θορυβο ειναι? που μπορω να το βρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Για ομορφιά είναι καθαρά. Δεν κόβει θόρυβο... Από το eshop το είχα πάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logitech Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 πολυ ωραιο αλλα αυτο της ακασα αλλα τι ακριβως κανει το ειχα δει και παλια για τον θορυβο ειναι? που μπορω να το βρω? το εχει το pixmania Linkαλλα δεν πιστευω να αξιζει να πεταξεις τοσα λεφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Επιτέλους ήρθαν τα πραγματάκια μου και έφτιαξα και το δικό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 I love this case Excellent Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Να 'σαι καλά βρε ραφ ραφ http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=usercp&tab=preventgreeklish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacksuede Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 το μπροστα πορτακι του case είναι σαν υποδοχή για κουτάκια μπύρας!!!καλοκαιριάτικα αυτό μου ήρθε!!! ωραίο το κόκκινο μαύρο (σαν συνδυασμός Lingerie!!!) εγώ είμαι στα μπλέ - μαύρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Well dοne καρμενίτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 tytytytyytytytytytytyy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μούρλια έγινε το κουτάκι karmen με αυτο το κόκκινο χρώμα παντού. Πολύ καλή δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Απο τα ομορφοτερα κουτια που εχω δει σε ολο το νετ.και πολυ τακτοποιημενο κιολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Ψάχνω να βρώ σκόνα στην φωτογραφία αλλα μάταια με τι σκατά έχει και αυτόματο σκουπάκι κρυμμένο μεσα στο κουτί να τα ρουφάει όλα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μιας ημέρας είναι το κουτί φρέσκο φρέσκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα