Doc1355 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μια χαρά το κουτάκι φίλε μόνο μάζαψε λίγο καλύτερα τα sata που κάνουν μπαμ (είναι και άλλο χρώμα)!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μια χαρά το κουτάκι φίλε μόνο μάζαψε λίγο καλύτερα τα sata που κάνουν μπαμ (είναι και άλλο χρώμα)!! είναι στα υπ'όψιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 λλαγή στα led του μπροστινού ανεμιστήρα με πράσινα για να ταιριάζει με την ψήκτρα και ροδάκια για βάση υπολογιστή. μην πετάτε ντομάτες το αυτοκόλλητο πάνω από το "haf" να μην έβαζες, καλά θα ταν. και εγώ το ίδιο κουτί έχω (λολ έχουμε βάλει το αυτοκόλλητο "dolby" στο ίδιο σημείο..) και εγώ του άλλαξα τα φώτα μπροστά αλλά σε μπλε ,για να ταιριάζει με τον fan controler.. πως το άλλαξες εσύ? έβαλες άλλον ανεμιστήρες μπροστά? εγώ απλός έσβησα τα λεντακια και του κότσαρα με "μοντα" 2 τέτοια σε κοκκινο και εβαλα και φως μεσα.. είναι λίγο ακατάστατο βέβαια.. πολλά καλώδια το τροφοδοτικό, +4 σκληροί, +παντού ανεμιστήρες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos217 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Τελειο το πισι σου φιλε jordan23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ karmen και panos . hackerw2 αγόρασα led πράσινα υψηλής φωτεινότητας και τα άλλαξα με τα κόκκινα που είχε ο μαμά ανεμιστήρας coolermaster. κοφτάκι κόβεις , ξεγυμνώνεις ( όχι στο πονηρό) τα καλώδια και τα τυλίγεις στα ποδαράκια των led. ούτε κόλληση δεν κάνεις. μονώνεισ με μονωτική και είσαι έτοιμος. να προσέξεις την συνδεσμολογία γιατί αν τα τυλίξει ανάποδα δεν θα ανάψουν τα led. τa καλωδιάκια που φεύγουν απο τον ανεμιστήρα σε κάθε led είναι 2. το ένα συνδέεται με το ποδαράκι του led που είναι μακρύτερο (το +) και το άλλο με το κοντύτερο ποδαράκι (το -). στην δική μου περίπτωση το χάλκινο καλωδιάκι συνδεόταν με το +. πρόσεξε το γιατί εγώ έκανα την μαμακία και τα κόλλησα με κολλητήρι τα led, ανάποδα και δεν άναβε κανένα. και στα 4 είχα κάνει το ίδιο χωρίς να γνωρίζω αν έχουν διάταξη. και μετά ξήλωμα και απλό τύλιγμα και μονωτική και άναψαν. ελπίζω να έγινα κατανοητός. εσύ αγόρασες αλλον ανεμιστήρα. γιατι 200m/m δεν έβρισκα στο ελάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Πλέον δεν υπάρχουν δίσκοι στο PC! Μόνο SSD κρυμμένος από πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 τούμπανος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Πολύ ωραία ...Βαλε και την κάρτα γραφικών στο νερό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos217 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Τα λογια περιτευουν... απλα τελειο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Πανέμορφο. Ο λαός θέλει κάρτα γραφικών μνήμες και northbridge στο νερό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Επιτέλους τελειωσα, τελικά έχει καταντήσει κούραση η αναβάθμιση hardware, σε κάνα 2 χρόνο πάλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Πλέον δεν υπάρχουν δίσκοι στο PC! Μόνο SSD κρυμμένος από πίσω. οραια δουλεια φιλε Επιτέλους τελειωσα, τελικά έχει καταντήσει κούραση η αναβάθμιση hardware, σε κάνα 2 χρόνο πάλου πολυ περιποιημενο το συστημα σου, τι vga εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 να ξες το πλαστικό είναι καλό για το θόρυβο αλλά μλκια για θερμοκρασίες πλέον υπάρχουν τροφοδοτικά και ανεμιστήρες και ψήκτρες που δεν κάνουν θόρυβο αλλά αυτός ο σκληρός μου θα πάει για πέταμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Πολύ ωραίο έγινε {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Thanx guys και ειλικρινά βαρέθηκα να κάνω σωστό cable management γιατί βάλε βγάλε να δεις τι φτάει με κούρασε...το gpu είναι 470 Phantom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα