Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε μου. :)

Εκεί στη Σουηδία πόσο το βρίσκεις?

245E το 800D και 175E το 700D!!

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

245E το 800D και 175E το 700D!!

Άψογες τιμές. Αν το ήξερα θα σου έλεγα να πάρεις ένα να μου το στείλες με αντικαταβολή. :P

Πέρα απο την πλάκα, κάποια περίοδο πρόσφατα είχε φτάσει στο plaisio τα 360€.

Eγώ το είχα πάρει πρίν 1 χρόνο απο το ίδιο κατάστημα στα 290€.

Στο vision πλέον το βρίσκεις στα 294€ + μεταφορικά = 300+ οπότε αξίζει είτε απο Πλαίσιο στα 309€ πλέον είτε απο Msystems στα 308€ (για όσους είναι Αθήνα).

Επομένως 75€ 65€ κάτω δεν είναι διόλου μικρή διαφορά. :)

Δημοσ.

Μπράβο lionheart75 excellent cable management άσε που φυσικά με αυτό το κουτί είναι όλα τόσο απλά...πολύ καλή δουλειά, αύριο θα ανεβάσω και εγώ updated αφού μετά από 2+ χρονια αποφάσισα να πάρο νέο hardware!

Δημοσ.

Ναι κοίταξα λοιπόν.. το πίσω set είναι αυτό

και το κάτω είναι της AC RYAN το ACR-CC9628 TWIN-20cm Cold Cathode Light Blue.. απλά τα έχω και τα 2 πολυυυυυυ καιρό και δ ξέρω που

μπορείς να τα βρεις τώρα :(

Δημοσ.

Μπράβο lionheart75 excellent cable management άσε που φυσικά με αυτό το κουτί είναι όλα τόσο απλά...πολύ καλή δουλειά, αύριο θα ανεβάσω και εγώ updated αφού μετά από 2+ χρονια αποφάσισα να πάρο νέο hardware!

Σε ευχαριστώ πολύ για το όμορφο σχόλιο. H αλήθεια είναι ότι το στήσιμο στο συγκεκριμένο κουτί είναι πανεύκολο. Αναμένουμε φωτογραφίες απο το νέο σου setup. :)

Δημοσ.

Πολύ ωραίο έγινε :rolleyes:

Για τις καθοδικές κοίταξες να μου πείς ποιές είναι; :P

eworld κοιτα μια εδω!εχει αρκετες και διαφορα χρωματα.

Δημοσ.

Οκ!Εχω παρει για το δικο μου 30cm και φωτιζουν μια χαρα!Το επομενο ειναι να δοκιμασω τις uv που εχει!!! :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...