lionheart75 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Πολύ όμορφη και καθαρή δουλειά. Μπράβο doc για την σημασία στην λεπτομέρεια. Πάντως πιστεύω ότι τα κόκκινα sleeved θα ταίριαζαν περισσότερο με το κουτί και την σύνθεση σου. Επί παραδείγματι, ο fan εισαγωγής έχει κόκκινα led, η πρόσοψη του κουτιού έχει φωτιζόμενο fan controller dark orange χρώματος σύμφωνα με τις φωτό που βλέπω, οι λεπίδες του NF-P12 είναι μπορντώ καφέ ενώ το πλαίσιο μπέζ, το Tt psu έχει πορτοκαλί - μαύρα γράμματα κλπ. Τα μόνα μπλέ που έχεις είναι τα ψυκτράκια απο τις Κingston hyperX και το ανοιχτό θαλασσί του καλύμματος του cooler της κάρτας.
Doc1355 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ναι ρε σύ απλά η mobo αν κοιτάξεις έχει ένα φωτάκι μπλέ και εκτός αυτού έλεγε να έπερνα και μία μικρή cathode σε μπλέ να έβαζα
agent_smith Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μόλις πήρα τα καλώδια έκατσα να στήσω το pc Ξεκίνησα με την αποσυναρμολόγηση εδώ και μέρες για να τον καθαρίσω κιόλας έβγαλα όλα τα fans,την μητρική και έβγαλα την παλιά ψύκτρα καθώς είχε έρθει η Noctua NH-D14 και έπρεπε να μπεί στο μηχάνημα.. Βγήκε και το τροφοδοτικό καθαρίστηκαν όλα τα parts κα οι ανεμιστήρες και τοποθετήθηκαν ξανά στο κουτί όλα εκτός της mobo Σημερα που ήρθαν και τα sleeved έκατσα και τελείωσα το έργο και μαζί με ένα καλό (πιστεύω) cable managment το αποτέλεσμα βγήκε αρκετά καλό... Ορίστε και φωτογραφίες (αρκετές ) απο την αρχή ώς το τέλος της προσπάθειας μου + κάποιες φώτο με την σύγκριση παλιάς και νέας ψύκτρας ευγε! ωραια sleved καλωδια απο ebay;
lionheart75 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ναι ρε σύ απλά η mobo αν κοιτάξεις έχει ένα φωτάκι μπλέ και εκτός αυτού έλεγε να έπερνα και μία μικρή cathode σε μπλέ να έβαζα Βρε σύ άψογο είναι προς θεού μη δίνεις σημασία. Θα βάλεις cathode? Για δες τα καλωδιάκια με τα led διότι μια ψυχή που είδε απο κοντά cathode μου είπε ότι κάνουν την νύχτα, μέρα.
Doc1355 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ναι το έχω υπόψην μου αυτό και για αυτό δέν πήρα ακόμα... Σκέφτομαι να περιμένω γιατί παράγγειλε η Κάρμεν αυτό με τα led να δώ πως θα είναι
rafail1994 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μπράβο Μάνο σουπερ το έκανες το κουτάκι σου. Άντε να δούμε ποτέ θα τελειώσω και το δικό μου
lionheart75 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ναι το έχω υπόψην μου αυτό και για αυτό δέν πήρα ακόμα... Σκέφτομαι να περιμένω γιατί παράγγειλε η Κάρμεν αυτό με τα led να δώ πως θα είναι Και εγώ θέλω να τα δώ πώς θα είναι, αν λένε ίσως τα παραγγείλω. Άντε να δούμε πότε θα το στήσει και αυτή διότι μέχρι τότε το βλέπω να έχουμε ξεχυθεί στις παραλίες.
Doc1355 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μάνο στο 8pin της μητρικής δεν έβαλες ε; δέν είχε μπλέ ρε σύ και πήρα ένα μαύρο extension Και εγώ θέλω να τα δώ πώς θα είναι, αν λένε ίσως τα παραγγείλω. Άντε να δούμε πότε θα το στήσει και αυτή διότι μέχρι τότε το βλέπω να έχουμε ξεχυθεί στις παραλίες. χαχαχα ναι έτσι το κόβω και εγώ
rafail1994 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Και εγώ θέλω να τα δώ πώς θα είναι, αν λένε ίσως τα παραγγείλω. Άντε να δούμε πότε θα το στήσει και αυτή διότι μέχρι τότε το βλέπω να έχουμε ξεχυθεί στις παραλίες. Αύριο τα παίρνει μόνο το hardware μένει δέν είχε μπλέ ρε σύ και πήρα ένα μαύρο extension χαχαχα ναι έτσι το κόβω και εγώ Εγώ λέω να πάρω δυο απο αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα