Doc1355 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 χαχαχαχα βρίσκεις λάμπα κόκκινη όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisosfp488 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Σαν ενυδρείο είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Ωραίο δείχνει και με μπλε λάμπα .Εγώ άσπρη θα βάλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kenmitsakos Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 εμενα δεν με τρελενει θα βγαλω μια φωτο με το δικο μου που του αλαξα τον ανεμηστιρα τον κοκκινο και τον εβαλα στα πλαγια πολυ πιο ωραιο εγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Το κοκκινακι ειναι too much love for me ασε που στα πλαγια ειναι πιο μεγαλοι οι default rafail περιμενω φωτο σου να δω πως θα βγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agent_smith Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Που να βρισκεις 230αρι 240αρι μπλε τωρα δε γ@μ..ται κοκκινος εχει μεινει με μικρο κοστος το κανεις μπλε http://www.youtube.com/watch?v=KZ8OVK4AQs4 ps Και εγω αυτο εκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Που να βρισκεις 230αρι 240αρι μπλε τωρα δε γ@μ..ται κοκκινος εχει μεινει Αυτό στο πρώτο 5.25" bay είναι fan controller? για ποιό πρόκειται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 @technology fan: NesteQ MaxZero χαχαχα agent πολυ μανουρα για ενα χρωμα :Ρ παντως σωστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriss2 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 παιδια καλησπερα. ειναι ενα NZXT BETA EVO που πηρα απο το πλαισιο stock με σκοπο να το μονταρω. εχω ξεκινησει με το πλαινο και μ αρεσει οπως βγηκε.για τον μπλε ανεμιστηρα ειχα 2 επιλογες. 1.να βγει ετσι. 2.να μην υπαρχει καθολου και να ειναι ολο διαφανο. διαλεξα την 1.δινει περισσοτερο χρωμα. σειρα εχει η προσοψη και θα κυριαρχει μπλε φωτισμος. θελω αν μπερειτε να μου κανετε μερικες προτασεις για fan controller. σχολια-παρατηρησεις δεκτες. φωτο1 φωτο2 φωτο3 φωτο5 φωτο6 φωτο7 φωτο8 φωτο9 φωτο10 στο μπροστινο τμημα και σε μια θηκη 5.25 εχω βαλει εναν δικης μου κατασκευης απλο fan controller και αισθητικα δεν μ αρεσει. επισης ξερει κανενας που μπορω να βρω λαστιχο για να καλυπτω τα κοψιματα με τη σεγα? λαστιχο που να μπαινει πανω στο κοψιμο και δινει καλυτερη εικονα.πιστευω να καταλαβατε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Mια χαρα ειναι το μπλε κοκκινο μην ακουσ τις σειρηνες :P μπορεις να πεις πως το μπλε ειναι ο κρυος αερας που μπαινει και κοκκινο ο ζεστος που βγαινει απο πανω ΠΟλυ καμμενο..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriss2 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Mια χαρα ειναι το μπλε κοκκινο μην ακουσ τις σειρηνες :P μπορεις να πεις πως το μπλε ειναι ο κρυος αερας που μπαινει και κοκκινο ο ζεστος που βγαινει απο πανω ΠΟλυ καμμενο..? ναι ρε και γω ετσι το σκεφτηκα. καμμενο στον καμμενο παει? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μόλις πήρα τα καλώδια έκατσα να στήσω το pc Ξεκίνησα με την αποσυναρμολόγηση εδώ και μέρες για να τον καθαρίσω κιόλας έβγαλα όλα τα fans,την μητρική και έβγαλα την παλιά ψύκτρα καθώς είχε έρθει η Noctua NH-D14 και έπρεπε να μπεί στο μηχάνημα.. Βγήκε και το τροφοδοτικό καθαρίστηκαν όλα τα parts κα οι ανεμιστήρες και τοποθετήθηκαν ξανά στο κουτί όλα εκτός της mobo Σημερα που ήρθαν και τα sleeved έκατσα και τελείωσα το έργο και μαζί με ένα καλό (πιστεύω) cable managment το αποτέλεσμα βγήκε αρκετά καλό... Ορίστε και φωτογραφίες (αρκετές ) απο την αρχή ώς το τέλος της προσπάθειας μου + κάποιες φώτο με την σύγκριση παλιάς και νέας ψύκτρας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 παρα πολυ καλο doc! απο που πηρες τα καλωδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 http://www.eworld.com.gr/front/search/sleeved/0/page:1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikelamar Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ε καλα Doc εσυ είσαι καλλιτέχνης με μεράκι, χαρα στην υπομονή σου! Βασικά και το δικό μου κάπως έτσι είναι, θυμίζει λίγο παραλία μέσα, απο τη σκόνη...επίσης όταν δεις τα καλώδια σου έρχεται να πάρεις την πηρουνα που φτιαχει η μάνα σου τα μακαρόνια και δε το πολυ ανοίγω κι ολας, φοβάμαι μη βγει ο γκοτζιλα απο μέσα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα