Zeus_GR Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 έρχονται κ άλλες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Εχεις κανένα λίνκ για τις καθοδικές λάμπες? Θέλω να πάρω σε αυτό το μέγεθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν βγάζουν θερμότητα οι συγκεκριμένες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeus_GR Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Εχεις κανένα λίνκ για τις καθοδικές λάμπες? Θέλω να πάρω σε αυτό το μέγεθος Είναι 2 set με διαφορετικά μεγέθη. το ένα πίσω είναι 12εκ. κ το άλλο είναι σαν κ αυτό : περίπου 28εκ. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν βγάζουν θερμότητα οι συγκεκριμένες Όχι δ βγάζουν θερμότητα. Φαντάσου κάτι πράσινες σαν τις πάνω που έχω στο torrent κ μένουν ώρες ανοιχτές εαν τις ακουμπήσεις της νιώθεις απλά λιγααααακι πιο ζεστές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Φέρα κανένα λίνκ για αγορά ρε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeus_GR Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Εγώ τις δικές μου της είχα αγοράσει από το eshop, παλιά έφερνε πολύ πράγμα από τέτοια είδη. Τώρα τέτοιες μπορείς να βρεις στο e-world κ αν θυμάμαι καλά οι δικές μου ήταν revoltec κ το χρώμα light blue σίγουρα. Για την μάρκα εαν θες θα σου πω μεθαύριο με σιγουριά που θα ψάξω τις αποδείξεις, αν κ δν νομίζω ότι έχουν διαφορά μεταξύ τους sharkoon με revoltec! το χρώμα μόνο μετράει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Nαι βασικά μικρότερες απο 30cm θέλω να είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeus_GR Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Nαι βασικά μικρότερες απο 30cm θέλω να είναι Οκ τότε να κοιτάξω τις αποδείξεις , να βρω ακριβώς το μοντέλο κ να το ψάξουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Φιλε pc_admin αργησα λιγο αλλα τελικα τις ανεβασα... Και ενα μικρο fixmod στην ψυχτρα... απο πλαστικα clips σε βιδουλες με backplate... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ωραιος...ωραιο cable management ! Ομορφο το εχεις φτιαξει! Μονο που η 4770 πρεπει να σε κοβει στα games.. To plaisio ειχε την 5850 130 ευρω αν σε παιρνει θα δεις μεγαλες διαφορες , και αλλα 2 gb ram και θα ειναι απαιχτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ωραίο κουτάκι μαζεμένο και πολύ καλό cable management Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Σας ευχαριστω παιδια! Στη θεση της 4770 πριν λιγο καιρο ηταν μια 5770.. ειχα γραψει πιο πισω πως ειχα προβλημα... Οποτε πηρα την παλια απο ενα ξαδερφο μου και γυρισα στα "παλια" οπως πριν απο την 5770. Περιμενω μια απαντησουλα τωρα για κατι και αν πανε ολα καλα θα μπει και ram και αλλη καρτουλα συντομα. Υ.Γ.... Sorry για τις δαχτυλιες που εχει στην πρoσοψη... Υ.Γ.2... Ερχεται και ενα ακομα κουτακι ενος φιλου...(CM 430 Elite) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalarare13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Να το CM 430 Elite μου που λεει ο nick#18 απο πανω... εκανε οτι καλυτερο μπορουσε πιστευω. Αν και το πισω μαυρο ανεμιστηρακι θα αντικατασταθει με ενα ασπρο αναλογο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ωραίο το κουτάκι σου . Το τροφοδοτικό είναι για πέταμα nick#18 Τέλειο το lancool Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ωραίο το κουτάκι σου . Το τροφοδοτικό είναι για πέταμα nick#18 Τέλειο το lancool Thank you rafail1994... Το τροφοδοτικο του ναι ειναι για πεταμα... no money no honey Απλα μπηκε γιατι στα χαρτια ηταν λιγο πιο δυνατο απο ενα αλλο no-name... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα