Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φοβερη δουλεια..ρε παιδια εμενα θα με βοηθησει κανεις??εχω ενα σοπρανο μαυρο και δεν του εχω βαλει τιποτα..πεστε καμια ιδεα..τατος αυτα τα 2 κουμπακια που υπαρχουν στην προσοψη του κουτιου τι ειναι??

εντιτ!!το πορτακι μπορω να το αλλαξω με αλλο??(θερμαλτεικ παλι) αλλα απο αλλο μοντελο..γιατι αυτο το πλαστικο μου τη σπαει λιγο...

Δημοσ.
@tatos: Nice case modding man!

Erwtisi: O 90aris anemistiras pou exeis panw psila kai dexsia apo to trofodotiko sou sto airflow pou boithaei? Pantws poli kali moda auto me ta plastika pou ton exeis desei.

φιλε μου ο 90αρης βρησκεται εκει πανω ετσι ωστε για να βγαζει τον ζεστο αερα που οπως ξερουμε παει πανω....αυτο παλια βοηθουσε οσο γινοταν γιατι γενικως ολο το κουτι ηταν ανοιχτο!!τωρα βεβαια στο τελικο κουτι που ειδες εχει γινει τρυπα ακριβως οπως πρεπει και πιστεψε με βοηθαει παρα πολυ!δεν ειναι μονο το δικο μου αμα δεις παρα πολλα κουτια εχουν επανω εναν ανεμιστηρα για να διωχνει αερα......οσο για τα tireup που το ειχα δεμενο...ε...ψευτοmoda ειναι:oops: καθως εκεινο τον καιρο το κουτι ηταν οπως το βλεπεις συν μια σιτα να το καλυπτη!και ετσι ο μονος τροπος να κρατηθει εκει ηταν αυτος!

gregdaisφιλε μου το εχω δει το κουτι σου οταν το ειχες postari πολυ καλο και συν απο οτι δειχει στις foto με πολυ χωρο!ωραιο πιστευω θα ηταν επειδη βλεπω μεγαλη επειφανεια στο τζαμι ενα αυτοκολητο τυπου μεταξοτυπιας η αμοβολης με ενα εξαλλο σχεδιακι...κατι που ψαχνω και για το δικο μου αλλα οσα εχω ρωτησει δεν κανουν τετοια....αντε τελειωσε το γιατι το εχεις στην αναμονη??δεν θα αντεχα εγω...

kostakissφιλε μου τα δυο κουμπακια που βλεπεις στην προσοψη ειναι τρυπες που εχω κανει για να μπορεσω να βγαλω τα κουμπακια για τις λαμπες του εσωτερικου

Δημοσ.

file tatos avrio tha paw me ta sides apo to soprano mou kai apo to aspro pc gia na tous xtipisw tattoo!!!!!!!!!!!!!!!!! an mou bgoun kala, tha sou pw pou ta ekana gia na pas...! einai se anamoni ola logw tou oti exw faei ola ta fraga kai den exw poli xrono...! einai enas ston peiraia pou xtipaei sximata me laser kai kanei kai kopsimata kai oti thes, exei apistefta mixanimata alla den kserw pou akrivws pefti afto kai genika to eixe parei to mati mou na milane gia afto sto thelab.gr egw tha paw se enan diko mou i gia amovoli i gia aftokolita...!

Δημοσ.

φιλε gregdais εχω ακουσει για αυτο στον πειραια αλλα εχω ακουσει κιολας οτι η τιμη του ειναι........αλλα αν μαθαιναμε ακριβως καλο θα ηταν!!περιμενω με το που μαθεις και το κανεις πληροφοριες τι και που?????τι να κανουμε....καναμε αυτα που καναμε....ε...θελουμε και αλλα....:)

Δημοσ.
tatos file logw tou xronou mou den piga simera gia to sxedio' date=' den se ksexnw! to vrady etoimasteite....

afto case pou to agorasa prin 5 xronia einai poli skili00001502tr.th.jpg

to vradi tha den tha to gnorizete...!

Έχω ακριβώς το ίδιο case αλλά σε μαύρο. Το μόνο mod που έχω κάνει είναι... ένα αυτοκόλλητο άσπρο «POWER» στο επάνω μέρος. :mrgreen: Είναι πολύ ωραίο κουτί indeed για τους low-profile users. Άλλωστε είμαι της άποψης ότι περισσότερο μετράνε αυτά που υπάρχουν εντός του case.

Δημοσ.
Έχω ακριβώς το ίδιο case αλλά σε μαύρο. Το μόνο mod που έχω κάνει είναι... ένα αυτοκόλλητο άσπρο «POWER» στο επάνω μέρος. :mrgreen: Είναι πολύ ωραίο κουτί indeed για τους low-profile users. Άλλωστε είμαι της άποψης ότι περισσότερο μετράνε αυτά που υπάρχουν εντός του case.

apo to sigekrimeno kouti vasika den exw akousei kapion na mou pei kati kako apo pollous pou kserw oti to exoun. to eixa agorasei me psu250w kapou 27 euro apo bigcity. einai poli aplo kai para ma para poli stivaro kai sovaro sto eswteriko tou para to itan to ftinotero kouti pou exw dei. ta innovator den metrane tpt mprosta se afto kai einai poli patates.

Δημοσ.

φιλε μου γενικως θελω να πιστευω οτι εχω πετυχει ενα πολυ καλο airflow μεσα στο κουτι και παρα πολυ καλες θερμοκρασιες για αεροψυκτο..θα υπαρχουν και καλυτερες βεβαια...τωρα οσο για τους δισκους τι να πω??ισως φταιει και αυτο.....dsc001r849cc.th.jpg

οσο για τα χαρακτηριστηκα το συστημα αποτελειται απο: CPU:intel 3.2 HT lga775 ΨΥΚΤΡΑ:thermaltake big typhoon RAM:4x512 kingston MOBO:asus p5gdc-v deluxe VGA:gf nv 6600 pcix 256mb ΨΥΚΤΡA:thermaltake schooner fanless HDD:2 sata + 2 ide TV CARD:cinergy 600 AUDIO CARD:sb live player platinum 7.1 DVDRW: plextor 716a DVD:lg PSU:enermax noisetaker 600w

Δημοσ.

πολλα εντονα χρωματα μαζι και κανει μπαμ αλλα ακομα δεν ειδαμε το τελικο:) ΑΚΟΥΩ πως και που χτυπησες το σχημα στο plexi........lol η ειναι ur job?

Δημοσ.

file tatos exeis idropsiksi??an nai gia igro ti bazeis apestagmeno aplo i kati pio dinato...exo to zalman to water cooler alla den thermenonte mnimes kai skliroi leei na exo kai idropsiksi kai dio fan??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...