Doc1355 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Αντε καλή αρχή ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ. Περιμένω να δω το αποτέλεσμα όταν τελειώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Και εγώ :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ραφαήλ περιμένουμε εναγωνίως τις τελικές φωτό απο το αποτέλεσμα. Καλή τύχη στο εγχείρημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftihios1986 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 (επεξεργασμένο) Καλη επιτυχια αν και πιστευω οτι το αποτελεσμα θα σε δικαιωσει Περιμενουμε φωτο με τελειωμενο το mod Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2011 από eftihios1986 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavlamemos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Περιμενουμε για το τελικο αποτελεσμα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Αναμένοντας το τελικό αποτέλεσμα, κάτι που είδα χτες (με τα μάτια μου, όχι από ΝΕΤ) και δεν ήξερα πως να αντιδράσω... Uploaded with ImageShack.us Τα σχόλια, δικά σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Αναμένοντας το τελικό αποτέλεσμα, κάτι που είδα χτες (με τα μάτια μου, όχι από ΝΕΤ) και δεν ήξερα πως να αντιδράσω... . . Τα σχόλια, δικά σας. εισαι τελειως εκτος θεματος αλλα θα ηθελα να βαλεις αυτη την εικονα σαν νεο θεμα στο ''μπλα μπλα'' τομεα γιατι σηκωνει πολυ συζητηση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 εισαι τελειως εκτος θεματος αλλα θα ηθελα να βαλεις αυτη την εικονα σαν νεο θεμα στο ''μπλα μπλα'' τομεα γιατι σηκωνει πολυ συζητηση.... Εκτός θέματος... Σοβαρά τώρα? Έχουν μπει οι πλέον άκυρες modιες εδώ μέσα, το κάπως "ελαφρύ" μας πείραξε? Φιλικά, πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Εκτός θέματος... Σοβαρά τώρα? Έχουν μπει οι πλέον άκυρες modιες εδώ μέσα, το κάπως "ελαφρύ" μας πείραξε? Φιλικά, πάντα. δεν παρακολουθω το θεμα αυτο, αρα δεν γνωριζω τι φωτογραφιες εχουν βαλει πριν. τυχαια σημερα 1η φορα μπηκα και ειδα την φωτογραφια που εδωσες. μου φανηκε πολυ ενδιαφερουσα αλλα σε λαθος τομεα. και οπως προειπα σηκωνει πολυ συζητηση εκτος αν ειμαι μονο εγω που βλεπω ενα σωρο κοινωνικα προβληματα και μηνυματα σε αυτη τη φωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Εκτός θέματος... Σοβαρά τώρα? Έχουν μπει οι πλέον άκυρες modιες εδώ μέσα, το κάπως "ελαφρύ" μας πείραξε? Φιλικά, πάντα. Ναι, μόνο που στην φωτογραφία αυτή δεν υπάρχει tower, παρά μόνο ένα καπάκι σε νεκροταφείο. Είναι δυνατόν να μπαίνει σε θέμα που αφορά τροποποιήσεις κουτιών υπολογιστή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ωραία, αφού χάλασε τόσο πολύ η πιάτσα, ας μπει στα Ghetto Mods ή διαγράψτε τα οι Mods. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Το κουτί είναι έτοιμο βάφτηκε σε μαύρο ματ όπως είχα πει και στην προηγούμενη σελίδα. Το αποτέλεσμα μου άρεσε παρά πολύ μου φαίνεται καταπληκτικό .Δείτε κάποιες φωτογραφίες για να πάρετε μια ιδέα . Εδω βλέπεται το κουτί βαμμένο με της χαρτονένιες τυλιγμένο ώστε να μην βαφτούν τα ήδη μαύρα βαμμένα σημεία Από το πίσω μέρος Το κάτω μέρος του κουτιού. Αυτό που βλέπεται το άσπρο είναι σκόνη με ένα καθάρισμα που του έκανα έγινε τέλειο Το πίσω μέρος του κουτιού που μπαίνει η μητρική Περισσότερες φωτογραφίες από αύριο η από εβδομάδα που θα έχει στηθεί και το hardware επάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 ωραιος φιλε keep walking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μπράβο ρε ράφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα