Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases...

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλη επιτυχια αν και πιστευω οτι το αποτελεσμα θα σε δικαιωσει

Περιμενουμε φωτο με τελειωμενο το mod

Επεξ/σία από eftihios1986
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναμένοντας το τελικό αποτέλεσμα, κάτι που είδα χτες (με τα μάτια μου, όχι από ΝΕΤ) και δεν ήξερα πως να αντιδράσω...

img0212mm.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Τα σχόλια, δικά σας.

Αναμένοντας το τελικό αποτέλεσμα, κάτι που είδα χτες (με τα μάτια μου, όχι από ΝΕΤ) και δεν ήξερα πως να αντιδράσω...

.

.

Τα σχόλια, δικά σας.

εισαι τελειως εκτος θεματος αλλα θα ηθελα να βαλεις αυτη την εικονα σαν νεο θεμα στο ''μπλα μπλα'' τομεα γιατι σηκωνει πολυ συζητηση....

εισαι τελειως εκτος θεματος αλλα θα ηθελα να βαλεις αυτη την εικονα σαν νεο θεμα στο ''μπλα μπλα'' τομεα γιατι σηκωνει πολυ συζητηση....

Εκτός θέματος... Σοβαρά τώρα? Έχουν μπει οι πλέον άκυρες modιες εδώ μέσα, το κάπως "ελαφρύ" μας πείραξε?

Φιλικά, πάντα.

Εκτός θέματος... Σοβαρά τώρα? Έχουν μπει οι πλέον άκυρες modιες εδώ μέσα, το κάπως "ελαφρύ" μας πείραξε?

Φιλικά, πάντα.

δεν παρακολουθω το θεμα αυτο, αρα δεν γνωριζω τι φωτογραφιες εχουν βαλει πριν. τυχαια σημερα 1η φορα μπηκα και ειδα την φωτογραφια που εδωσες. μου φανηκε πολυ ενδιαφερουσα αλλα σε λαθος τομεα. και οπως προειπα σηκωνει πολυ συζητηση εκτος αν ειμαι μονο εγω που βλεπω ενα σωρο κοινωνικα προβληματα και μηνυματα σε αυτη τη φωτο.

Φιλικά, πάντα.

Ναι, μόνο που στην φωτογραφία αυτή δεν υπάρχει tower, παρά μόνο ένα καπάκι σε νεκροταφείο.

Είναι δυνατόν να μπαίνει σε θέμα που αφορά τροποποιήσεις κουτιών υπολογιστή;

Το κουτί είναι έτοιμο βάφτηκε σε μαύρο ματ όπως είχα πει και στην προηγούμενη σελίδα. Το αποτέλεσμα μου άρεσε παρά πολύ μου φαίνεται καταπληκτικό .Δείτε κάποιες φωτογραφίες για να πάρετε μια ιδέα .

Εδω βλέπεται το κουτί βαμμένο με της χαρτονένιες τυλιγμένο ώστε να μην βαφτούν τα ήδη μαύρα βαμμένα σημεία

52848120.jpg

Από το πίσω μέρος

22560232.jpg

Το κάτω μέρος του κουτιού. Αυτό που βλέπεται το άσπρο είναι σκόνη με ένα καθάρισμα που του έκανα έγινε τέλειο

60056876.jpg

Το πίσω μέρος του κουτιού που μπαίνει η μητρική

18062107.jpg

Περισσότερες φωτογραφίες από αύριο η από εβδομάδα που θα έχει στηθεί και το hardware επάνω B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...