yiannis_1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Thanks John το θέμα φαίνεται να έχει λυθεί ώς ένα βαθμό. Μέχρι τουλάχιστον να αγοράσω καλύτερα fans κάποια στιγμή. Τρέξε και ενα Linpack 10λεπτο μέσω occt τώρα σε max(90% free mem)με 64bit settings. Να μου πεις εντυπώσεις γιατί νιώθω βλάκας που είμαι ο μόνος που στρεσάρει με αυτό. Μη τρομάξεις. 5 βαθμούς πάνω απο ibt παίρνω με το OCCT...
lionheart75 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Τρέξε και ενα Linpack 10λεπτο μέσω occt τώρα σε max(90% free mem)με 64bit settings. Να μου πεις εντυπώσεις γιατί νιώθω βλάκας που είμαι ο μόνος που στρεσάρει με αυτό. Μη τρομάξεις. 5 βαθμούς πάνω απο ibt παίρνω με το OCCT... 5 βαθμοί πολλοί μου φαίνονται Γιάννη. Μάλιστα επειδή και τα δύο stress programms τα χρησιμοποιώ, το OCCT σε 90% free mem είναι κατά 2-3 βαθμούς πιο "δροσερό" απο το ibt σε maximum stress level 90% mem. Τσεκαρισμένο. Οπότε θαρρώ ότι το standard θα είναι στα ίδια με το OCCT. (Btw θα τρέξω μία και επανέρχομαι). Kι όμως Γιάννη ακόμα χαμηλότερες με το occt στα 10 λεπτά. 6 - 9 βαθμούς κάτω αντίστοιχα. Ήμουνα βέβαιος ότι το ibt είναι πιο βαρύ αλλά τόσο πολύ δεν θυμόμουν...
yiannis_1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 5 βαθμοί πολλοί μου φαίνονται Γιάννη. Μάλιστα επειδή και τα δύο stress programms τα χρησιμοποιώ, το OCCT σε 90% free mem είναι κατά 2-3 βαθμούς πιο "δροσερό" απο το ibt σε maximum stress level 90% mem. Τσεκαρισμένο. Οπότε θαρρώ ότι το standard θα είναι στα ίδια με το OCCT. (Btw θα τρέξω μία και επανέρχομαι). Kι όμως Γιάννη ακόμα χαμηλότερες με το occt στα 10 λεπτά. 6 - 9 βαθμούς κάτω αντίστοιχα. Ήμουνα βέβαιος ότι το ibt είναι πιο βαρύ αλλά τόσο πολύ δεν θυμόμουν... Ότι να ναι εμένα μου βγάζει σε i3 και i7 καλύτερες temps με το ibt. Ίσως παίζει ρόλο το hyper threading που σε μένα είναι checked και στις 2 cpu.
Doc1355 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Τελικά κατάφερα να βρώ βάση για το ρημάδι το fan controller τα έλυσα όλα μα όλα καί έφτιαξα όλο το pc απο την αρχή. Πιστεύω ότι έκανα καλή δουλειά με τα καλώδια:
eftihios1986 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Εχεις κανει αρκετα καλη δουλεια. Ωραιο κουτι το spedo
Gu.Ru Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 O idios logos pou bazeis aerotomes, spoiler kai neon sto autokinito sou. Gia na pigainei grigorotera.... Και τα αυτοκολητα νομιζο δινουνε 3 με 4 αλογακια
FaRMaKhs Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Το psu γιατι ειναι αναποδα? Πολλα φουρφουρια βρε παιδια μου...
Doc1355 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Το psu γιατι ειναι αναποδα? Πολλα φουρφουρια βρε παιδια μου... Χαχαχαχα περίμενα να το ρωτήσει κάποιος... Δεν είναι ανάποδα φίλε μου προς τα πάνω είναι το fan
eftihios1986 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Χαχαχαχα περίμενα να το ρωτήσει κάποιος... Δεν είναι ανάποδα φίλε μου προς τα πάνω είναι το fan Ο ανεμιστηρας ομως πρεπει να κοιταζει προς τα κατω απο οπου εχει ανοιγμα και το κουτι ή κανω λαθος ?
Doc1355 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Και πάνω και κάτω το βάζουν δέν παίζει ρόλο απλά εμένα χωρίζει σε τρία μέρη αν θές το κουτί οπότε η θερμοκρασία δέν πάει μέσα,κοίτα: http://www.youtube.com/watch?v=P73l3Wc4sQU
FaRMaKhs Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Bρε ναι το ειδα αυτο απλα ετσι για τη λεπτομερια ουτος η αλλος κατω κατω εχει πιο κρυο αερα δε νομιζω να κανει τι διαφορα αλλα λεμε τωρα Btw πολυ προσεχμενο για Τt
rafail1994 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Έτσι όπως το έχεις το τροφοδοτικό χαλαει και το ροη του αέρα γιατί έρχεται από κάτω ο κρύος αέρας ψύχει σκληρό δίσκο, μητρική, κάρτα γραφικών και το τροφοδοτικό ρουφά τον ζεστό αέρα και τον βγάζει έξω ενώ πρέπει να φεύγει προς τα πάνω
Doc1355 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Πώς θα φεύγει πρός τα πάνω ρε συ ο ζεστός αέρας? έξω πρέπει να βγαίνει ο αέρας... Ο ανεμιστήρας ρουφάει δέν βγάζει αέρα, απο το πίσω μέρος βγαίνει ο αέρας:
lionheart75 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Doc1335 βάλε το psu ανάποδα μόνο και μόνο για να τραβάει κρύο αέρα απο έξω (κάτω απο το πάτωμα του case). Πιστεύω ότι το case σου έχει γρύλιες απο κάτω, θα του κάνει καλό. Εννοείται ότι στα psu τραβάει αέρα ο ανεμιστήρας τους απο έξω για να ψύχει το εσωτερικό και εν συνεχεία αυτός εξέρχεται απο τις γρύλιες / τρύπες στο πίσω μέρος που είναι ο διακόπτης on/off. Ότι συμβαίνει και στα reference συστήματα ψύξης στις κάρτες γραφικών δηλαδή. Απλά όπως το έχεις τώρα, το psu τραβάει αέρα απο το εσωτερικό του κουτιού, ο οποίος είναι κάποιους βαθμούς θερμότερος απο τον αέρα εξωτερικά του κουτιού μέσα στο δωμάτιο. Άρα αν το αντιστρέψεις θα ψύχεται καλύτερα > θα αντέξει περισσότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα