profi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 No mean to offend αλλά αν το case modding είναι τα φωτάκια,το συμαζεμα καλωδίων κ τα έτοιμα αξεσουάρ...το να παίρνεις power tools να κόβεις να τρυπάς να ράβεις να στοκάρεις να βάφεις κτλ κτλ τι είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Case modding επισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 No mean to offend αλλά αν το case modding είναι τα φωτάκια,το συμαζεμα καλωδίων κ τα έτοιμα αξεσουάρ...το να παίρνεις power tools να κόβεις να τρυπάς να ράβεις να στοκάρεις να βάφεις κτλ κτλ τι είναι? πάει ο καιρός που κόβαμε με τη σέγα γιατί το dremel ήταν ακριβό... τώρα είναι όλα έτοιμα η πάντα υπάρχει κάποιος να στο κάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 πάει ο καιρός που κόβαμε με τη σέγα γιατί το dremel ήταν ακριβό... τώρα είναι όλα έτοιμα η πάντα υπάρχει κάποιος να στο κάνει... ούτε καν dremel σήμερα,γενικά πάει ο καιρός,τώρα βάζεις ένα panel για τα φουρφούρια κ έχεις κάνει mod!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freestyoler93 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 οριστε και το δικο μου pc.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ωραιο φιλαρακι λιγο τα καλωδια μαζεψε ακομα και θα ειναι jet Mια παρατηρηση ομως... τα πανω nexus γιατι βαζουν μεσα αερα αντι να βγαζουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freestyoler93 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ωραιο φιλαρακι λιγο τα καλωδια μαζεψε ακομα και θα ειναι jet Mια παρατηρηση ομως... τα πανω nexus γιατι βαζουν μεσα αερα αντι να βγαζουν? γιατι τα πανω βαζουν και βγαζουν τα πλαγια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ειχα την εντυπωση οτι μπροστα/κατω/side panel ειναι για intake και πισω/πανω για exhaust Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freestyoler93 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ειχα την εντυπωση οτι μπροστα/κατω/side panel ειναι για intake και πισω/πανω για exhaust το θεμα ειναι πως στο pc μου δεν εχω αλλα ανεμιστηρακια για εισαγωγη αερα..οποτε εχω τα πανω για εισαγωγη και τα πισω για εξαγωγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacksuede Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό από μένα, είναι ανακατασκευή ενός που είχα φτιάξει πιο παλιά, λόγω αλλαγής επίπλου... αύριο θα πέσει λουστράρισμα, λεπτομέρειες και τέλος...το reset του λείπει γιατί μου έδωσαν βραχυκυκλωμένο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) το θεμα ειναι πως στο pc μου δεν εχω αλλα ανεμιστηρακια για εισαγωγη αερα..οποτε εχω τα πανω για εισαγωγη και τα πισω για εξαγωγη Μπροστα δεν εχεις intake? Ετσι οπως ειναι τωρα ουσιαστικα ο αερας απο πανω μολις μπει βγαινει ξανα εξω επειδη τον τραβανε τα πισω... Αυτό από μένα, είναι ανακατασκευή ενός που είχα φτιάξει πιο παλιά, λόγω αλλαγής επίπλου... αύριο θα πέσει λουστράρισμα, λεπτομέρειες και τέλος...το reset του λείπει γιατί μου έδωσαν βραχυκυκλωμένο... Ωραιο mod Περιμενουμε την τελικη μορφη του Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2011 από nick#18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 επιτέλους μετά από καιρό ένα κανονικό mod...δείξε μία κ το εσωτερικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacksuede Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 ευχαριστώ! Είναι mod ιδιοκατασκευής βέβαια αλλά αξίζει τον κόπο... Οι διαστάσεις του είναι μήκος 36cm , πλάτος 31cm κ ύψος 25.5cm Θα αλλάξω και τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού γιατί κάνει την περισσοτερη φασαρία... θα βάλω τώρα φωτό από μέσα αν και δεν έχω ασχοληθεί ακόμα αρκετά... coolermaster 8cm blue led ~1700 rpm / scythe controlled (αυτά που στηρίζουν το τροφοδοτικό είναι τσέρκια και τα χρησιμοποιούν οι υδραυλικοί περισσότερο) (ο περισσότερος χαμός είναι κάτω από το dvd...καλό το panel της scythe αλλά πολύ καλώδιο...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 ναι ναι blacksuede σε εσένα αναφέρομαι! το psu είναι με τσέρκι ... δοκίμασε τπτ πιό antivibe! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacksuede Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 αν δεις στις 4 γωνίες έχω βάλει λάστιχο από κάτω και είναι καργαρισμένο...ο ανεμιστήρας του κάνει την όλη φασαρία είναι της παλιάς σχολής...2500-3000 rpm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα