Vatos_locos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 ήρθε και το δικό μου τελικά είναι καλή φάση όμορφο και πολύ αληθινό σε σχέση με το πραγματικό ανθρακόνημα και δουλεύεται πολύ εύκολα ακριβό βέβαια :S έδωσα 30€ για ένα κομμάτι 40χ40 και το πήρα από Ελλάδα για πιο γρήγορα και τελικά πλήρωσα τα διπλά από όσο θα το έπαιρνα από έξω και θα περίμενα και το ίδιο... τεσπα έστρωσε το laptoπάκι μου από τα σπασίματα και τις γρατσουνιές που είχε όταν με τράκαραν και ξάπλωσα πάνω του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 θα κάνεις κανένα σχέδιο όπως έκανε ο silentbobgr? παντως και ετσι ωραιο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 μπα δεν είναι του τύπου μου το προτιμώ έτσι απλό και να ήταν του τύπου μου βέβαια δεν έχω ούτε τέτοιο χέρι ούτε τόση φαντασία πιο πολύ ήθελα να μην φαίνεται όπως είχε γίνει από την άσφαλτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Link για αγορά απ'έξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 ebay my friend απλά και εύκολα πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herculess Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 τι είναι αυτό το υλικό? το εψαξα σαν ssl που είπε ο φίλος στην προηγούμενη σελίδα και δεν το βρήκα. πως θα το βρούμε να το πάρουμε και εμείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 ssl είναι αντιπρόσωπος της 3Μ ή κάτι τέτοιο αυτοκόλλητο βινύλιο είναι http://www.3m-ssl.gr/carbon/3mcarbon.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carnag9 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Aφοτου αγορασα το κουτακι μου ειχα αρχισει να ψαχνω για side panel, αλλα χωρις επιτυχια για το συγκεκριμενο μοντελο(nzxt beta evo - νομιζω η μονη λυση ηταν να παρεις το side απο ενα m59 αλλα απλα δεν εβρισκa ).. so αποφασισα να το κοψω αλλα οχι ολο για να κρατησω και τα 2 πλαινα φανς! (το ενα πλαινο ειναι αναγκαστικα scythe slipstream slim λογο της ψυκτρας επεξεργαστη) με απλο dremel + plexi και την βοηθεια του aggelosLX, voila! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Πολύ nuclear τα SMD @ 295 O_o ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herculess Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Επειδή και εγώ ζήλεψα με τα carbor fibers, εκανα τη μόντα μου στον εξωτερικό HD. Δεν μου βγήκαν οι γωνίες καλές αν και τις θέρμανα με το πιστολάκι μαλλιών! Τώρα που το βρήκα θα καλύψω όλα τα περιφεριακά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herculess Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Επειδή και εγώ ζήλεψα με τα carbor fibers, εκανα τη μόντα μου στον εξωτερικό HD. Δεν μου βγήκαν οι γωνίες καλές αν και τις θέρμανα με το πιστολάκι μαλλιών! Τώρα που το βρήκα θα καλύψω όλα τα περιφεριακά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Έτσι όπως το έχεις ακουμπήσει πίσω από τον σκληρό στην πρώτη φωτό μου φέρνει σε xbox.. Χμμμμμμ... Δεν είναι κακή ιδέα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Έτσι όπως το έχεις ακουμπήσει πίσω από τον σκληρό στην πρώτη φωτό μου φέρνει σε xbox.. Χμμμμμμ... Δεν είναι κακή ιδέα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Έτσι όπως το έχεις ακουμπήσει πίσω από τον σκληρό στην πρώτη φωτό μου φέρνει σε xbox.. Χμμμμμμ... Δεν είναι κακή ιδέα.. ναι και έμενα για xbox μου φάνηκε και όπως λες και εσύ Δεν είναι κακή ιδέα((και εγώ συμπληρώνω)) να κάνουμε και το xbox έτσι :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Έτσι όπως το έχεις ακουμπήσει πίσω από τον σκληρό στην πρώτη φωτό μου φέρνει σε xbox.. Χμμμμμμ... Δεν είναι κακή ιδέα.. ναι και έμενα για xbox μου φάνηκε και όπως λες και εσύ Δεν είναι κακή ιδέα((και εγώ συμπληρώνω)) να κάνουμε και το xbox έτσι :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα