rafail1994 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μάλλον θα προτιμήσω την εύκολη λύση των καλωδίων. τωρα που το ξαναβλεπω και εγω αυτο θα προτιμουσα ην εύκολη λύση των καλωδίων:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nem52 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 εκτός του ο τύπος δεν ξέρει να κολλάει πυκνωτή εγώ δεν είδα πουθενά... αν λες για τις επαφές του ρελέ ( triger ) τότε ναι δεν παθαίνει τίποτα γιατί αγοράζεις ρελέ με βάση αυτό που θές να κάνεις καθε ρελε εχει πυκνωτη μεσα... αμα το δεισ το βιντεο το λεει και ο ιδιος.. και κολλησε βολτ στον πυκνωτη του ρελε .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 πυκνωτή ; μέσα σε ρελέ ; volt πάνω του ; τι λές ; ο πυκνωτής για αρχή με τάση & ρεύμα δουλεύει οπότε χωρίς volt no κούκου το ρελέ είναι μια ηλεκτρομηχανική επαφή ηλεκτρομαγνήτης και επαφές... δίνεις τάση σε 2 επαφές για να ανοίξουν 2 άλλες με την βοήθεια ενός απλού ηλεκτρομαγνήτη ( η πιο απλή λειτουργία ) δεν είδα το video αλλά αν είπε ο τύπος αυτό ακριβός που έγραψες πάρε τηλέφωνο στο pcmag και πες τους να τον βρουν και να του βάλουν το κολλητήρι στον culo του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 στο video ελεγε "Πηνιο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 αν έλεγε πηνίο κάτι κάνουμε γλύτωσε το χώσιμο αλλά τα skills στο κολλητήρι πρέπει να τα δουλέψει πολύ ακόμα ο τύπος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Που να δεις εμένα. Τα έχω καταστρέψει όλα με το κωλοεργαλείο. Πόσα watt είναι καλά για τέτοιες δουλειές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 15-30 max αν βρεις μικρότερο καλύτερα αλλά θέλει υπομονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 60 που έχω δεν κάνει μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 εγώ βασικά και με ένα των 150W κολλάω δεν έχω πρόβλημα όσο το δουλεύεις το εργαλείο αποκτάς εμπειρία απλά μικρό για αρχή μέχρι να μάθεις με το που ακουμπάς να έχεις κολλήσει κιόλας και μετά θα δεις οτι τα πιο πολλά watt βοηθάνε ( κολλάς πιο γρήγορα ) εδώ είχα γράψει και για το κολλητήρι αν θυμάμαι καλά και κάπου έχω και photo με το τέρας των 150 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=245978 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ Vatos. Θυμάμαι την φώτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nem52 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 στο video ελεγε "Πηνιο". :X:X με εχει τρελανει η γκομενα και δεν ξερω τι λεω.. οντως εγω εκανα λαθος.. πηνιο ελεγε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Τελικά ένωσα τα πράσινα καλώδια και δουλεύουν μια χαρά (και θα χαίρεται και η ΔΕΗ) Επίσης, επειδή το δεύτερο psu έκανε τρελό θόρυβο, σύνδεσα το fan σε ένα 5v+ καλώδιο, και ησύχασε. Τέλος, κατάφερα να με χτυπήσει και το ρεύμα και η crt που έχω δίπλα άλλαξε χρώματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 σου αφισε κανα χουσουρι το χτιπιμα απο ρευμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Ναι, έχω συνεχώς στύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakkisaa Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Ναι, έχω συνεχώς στύση. Τώρα εξηγούνται όλα . . . (μικρό με είχε χτυπήσει το ρεύμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα