dimitrisak Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 ε ναι ρε παιδι μου οποιαδηποτε μαρκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doutsos13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 οκ οκ κατάλαβα για σίτα τι παίζει που μπορούμε να βρούμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisak Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 εννοεις διατρητη λαμαρινα?δεν ξερω ακριβως...αν και εγω ψαχνω...αμα ξερει καποιος να απαντησει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
v-tidus Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Πιστευω πως μαλλον θα εχεις προβλημα ψυξης με αυτο! Πολυ στριμωγμενο φαινεται μεσα σε ολοκληρο το δωματιο Μαλλον θα πρεπει να εχεις ανοιχτα τα παραθυρα για να κανει ρευμα. χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 απο θερμοκρασίες είμαι πολύ cool, αυτό με τα καλώδια που λές το σκέφτομαι ακόμα αλλά βαριέμαι τώρα να ανοίγω τρύπες στο ντουλάπι, και έτσι καλά είναι, θα βρω κανέναν σπιράλ σωλήνα και τα περάσω τα καλώδια απο εκεί να μην φαίνονται καθόλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nem52 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 απο θερμοκρασίες είμαι πολύ cool, αυτό με τα καλώδια που λές το σκέφτομαι ακόμα αλλά βαριέμαι τώρα να ανοίγω τρύπες στο ντουλάπι, και έτσι καλά είναι, θα βρω κανέναν σπιράλ σωλήνα και τα περάσω τα καλώδια απο εκεί να μην φαίνονται καθόλου Επειδη ειναι εξω ολο το pc δεν εχεις μια συνεχομενη βαβουρα...? σαν γιγαντιο κουνουπι που στα πριζει μονιμα εννοοω.. εγω μονο αυτο βλεπω ως αρνητικο κατα τα αλλα ωραιο ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Επειδη ειναι εξω ολο το pc δεν εχεις μια συνεχομενη βαβουρα...? σαν γιγαντιο κουνουπι που στα πριζει μονιμα εννοοω.. εγω μονο αυτο βλεπω ως αρνητικο κατα τα αλλα ωραιο ειναι. δεν βγάζει σχεδόν καθόλου θόρυβο, ίσα ίσα που ακούγετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doutsos13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Project Siemens [Υπό Κατασκευή ]( το ονόμασα έτσι επειδή το κουτί έγραφε fuj.siemens χαχα) 1. 6mm Case Fan 2. 8mm Case Fan 3. Σίτα στο πάνελ του υπολογιστη για καρτες δικτυου ,tv radio Κλπ κλπ που δεν τις θέλω. 4. Σχήμα Οβάλ ( 12ari Fan Guard) 5. Σχήμα κύκλος ( τρύπα για να περνάει ο αέρας ) 6. Σχήμα ορθογώνιο ( 12mm Ανεμιστήρας ) 7. τρύπες για τις βίδες. photo log. θα γίνουν προσθέσεις φωτογραφιών από αύριο γιατί ψιλό μαστούρα η δουλειά με την μπογιά :PP χαχα Στο παράθυρο επειδή βαριέμαι να παραγγέλνω αυτοκόλλητα κλπ κλπ έκανα ένα custom σχεδιο. πινέλο λεπτό βουτηγμένο σε πράσινη μπογιά και το άφησα να πέφτει και να κάνει splash. βγήκε αρκετά ωραίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Πολυ ομορφο, εξυπνο και πρωτοτυπο.Δεν με χαλαει ουτε η θεα των καλωδιων, ειναι τακτοποιημενα. Το mobo στο χρωμα του ξυλου απο πισω πως το πετυχες; μου έφαγε ώρες μέχρι να τα βάλω σε θέση, το χρώμα έτσι κατά τύχη έτυχε, και εγώ τώρα το πρόσεξα που το είπες βαρέθηκα κάθε φορά σε κουτιά και τέτοια, είπα να κάνω και μία αλλαγή. το δύσκολο ήταν μέχρι να βρω λύση στη mobo στο πως να την βιδώσω, έπρεπε να έχει απόσταση απο το ξύλο. αλλά και αυτό το βρήκα. έκοψα το πλαστικό του στυλου σε 6 ίσα κομμάτια και πέρασα την βίδα ανάμεσα από εκεί ;) ---------- Προσθήκη στις 15:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:09 ---------- Κρέμασε και το τροφοδοτικό για καλό και για κακό μην πέσει κάνα ποτήρι νερό πάνω στο γραφείο.. δεν μπορώ να το κάνω αυτό δυστυχώς γιατί τα καλώδια δεν με βολεύουν καθόλου, και έτσι μια χαρά είναι. το προσέχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Nice. Το πακέτο απο τσιγάρα ειναι προσφορά της Βουλής ? αφορολόγητα απο τα σύνορα, τα αγαπημένα μου είναι και δύστυχος δεν υπάρχει στην Ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Να και το δικο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nem52 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 μου έφαγε ώρες μέχρι να τα βάλω σε θέση, το χρώμα έτσι κατά τύχη έτυχε, και εγώ τώρα το πρόσεξα που το είπες βαρέθηκα κάθε φορά σε κουτιά και τέτοια, είπα να κάνω και μία αλλαγή. το δύσκολο ήταν μέχρι να βρω λύση στη mobo στο πως να την βιδώσω, έπρεπε να έχει απόσταση απο το ξύλο. αλλά και αυτό το βρήκα. έκοψα το πλαστικό του στυλου σε 6 ίσα κομμάτια και πέρασα την βίδα ανάμεσα από εκεί ;) ---------- Προσθήκη στις 15:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:09 ---------- δεν μπορώ να το κάνω αυτό δυστυχώς γιατί τα καλώδια δεν με βολεύουν καθόλου, και έτσι μια χαρά είναι. το προσέχω γιατι και να ακουμπουσε στο ξυλο τι εγινε? δεν θα εκανε βραχυκυκλωμα ετσι δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 γιατι και να ακουμπουσε στο ξυλο τι εγινε? δεν θα εκανε βραχυκυκλωμα ετσι δεν ειναι? απο πίσω η μητρική έχει κάτι συρματακια που προεξέχουν, θα στράβωνε ι μητρική άμα το βίδωνα κατευθείαν στο ξύλο, μπορεί να να προκαλούσα ζημιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Φωτογραφίες σε λογικά μεγέθη παρακαλώ κύριοι, ή thumbnails με εξωτερικά Links. /sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nem52 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 απο πίσω η μητρική έχει κάτι συρματακια που προεξέχουν, θα στράβωνε ι μητρική άμα το βίδωνα κατευθείαν στο ξύλο, μπορεί να να προκαλούσα ζημιά. α οκ.. γηηηηηηηηηηηηηηηη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα