nem52 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 οχι η Thermalright True blackΑεροψυκτρα ειναι. lol ok... (ρε παιδιά θέλω να γράψω κάτι μικρότερο από 10 χαρακτήρες και sen με αφήνει.. άλλοι όμως το κάνουνε.. πως ξέρει κανεις?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 αν και offtopic... γραφεις κατι μικρο και μετα συμπληρωνεις το post με γραμματα τα οποια τα χρωματιζεις ασπρα για να μην φαινονται. Ελπιζω να βοηθησα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nem52 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 αν και offtopic... γραφεις κατι μικρο και μετα συμπληρωνεις το post με γραμματα τα οποια τα χρωματιζεις ασπρα για να μην φαινονται. Ελπιζω να βοηθησα! πολύ! aregaergaergaergearg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blaxos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 το κουτι σταλθηκε ασυνοδευτο οποτε ...καταλαβενεις ---------- Προσθήκη στις 16:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:13 ---------- εΠΗΣΕΙΣ μπορω να δημοσιευσω φοτωγραφιεσ με το κουτι οπως ειναι τωρα στα δικα μου χερια..... πολυ παραμυθι εισαι μικρε..μη καρφωνεσε οντως εισαι ο καινουριος κατοχος αλλα οχι οτι πηγες και στο διαγωνισμο τεσπαντων,για ανεβασε φωτο πως το εχεις κανει και να ακουσουμε σχολια παρακαλω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javaneze Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 @radiometer πολυ ωραιο και μαζεμενο Και εδω η νεα προσθηκη στην οικογενια, ενα, οκ μεγαλουτσικο, htpc Coolermaster 690 ΙΙ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiometer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα. Απο την προηγουμένη παρουσίαση μου είχε περισσέψει αυτό το όμορφο κουτάκι Thermaltak είπα να μην πάει χαμένο, οπότε είπα να το αξιοποιήσω. Tο σύστημα αποτελείτε από > Μητρική ASRock P4VM890 > CPU P4 3.0Ghz > RAM 2x512 Mb > DVD-R LG > Δισκος Μaxtor 120Gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Πανέμορφο. Αλήθεια απο θερμοκρασίες τι λέει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umaga Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 προτη φορα βλεπω τετοιο κουτι,πολυ ωραιο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiometer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Πανέμορφο. Αλήθεια απο θερμοκρασίες τι λέει; CPU 34 C Δίσκος 41 C όλο το κουτί είναι από μαύρη σήτα όποτε και δεν έχει πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umaga Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 ποσο κανει αν επιτρεπεται γιατι δε το βρησκω στο σκρουτζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiometer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 ποσο κανει αν επιτρεπεται γιατι δε το βρησκω στο σκρουτζ το κουτί είναι από σύστημα υδροψυξης της Thermaltake και εγώ το μετέτρεψα σε μινι tower:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 το κουτί είναι από σύστημα υδροψυξης της Thermaltakeκαι εγώ το μετέτρεψα σε μινι tower:-) Aν πιάνουν τα χέρια σου φίλε μου. Μπράβο πολύ πρωτότυπο case. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umaga Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 δε το ξερα οτι ειναι απο υδροψυξη ρεζιλι εγινα παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ε ναι.. πού πας άμα δε γνωρίζεις όλες τις υδροψύξεις.. :Ρ Σιγά ωρέ το πράγμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ωραίο project φίλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα