_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Πολύ αμφιβάλω αν το σπρέυ θα έχει το εφέ του καθρεπτίσματος του χρωμίου...έχω χρησιμοποιήσει τέτοιο σπρέυ σε σίδερο, αλλά δεν είχε καμία σχέση με ζάντες κάγκουρα!
mavlamemos Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 +1 δεν προκειται να πετυχει τιποτα απολυτως με ενα απλο σπρει.και το καλυτερο να παρει παλι τιποτα.
profi Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 ένα μικρό photo log από την όλη διαδικασία... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us νέο "front panel" με usb Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us κ τέλος...the dark side of the moon ... Uploaded with ImageShack.us Κ το things to do list έχει δρόμο!
p_under Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 πολυ ωραιο profi ,το εχω κ εγω στα to do το ξυλινο case με πατερα που ασχολειται με ξυλουργικα κ ακομα δεν εχω αξιοθει
nem52 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 πραγματι εγώ με σχεδόν το ίδιο w/c αλλά κρατόντας το cpu block (και με 2 μονά ψυγεία) τον ι7920@4,2 σε full load φτάνει και 80 βαθμούς !!!!!! περιέργο... τοση διαφορά !!!! (οκ δεν ειναι οι ίδιοι επεξεργαστες αλλα ΤΟΣΟ μεγάλη!!¨ Χμ.. ναι φιλε μου... οσο να ναι το να κρατησεις το default thermaltake waterblock και να υποθεσω επειδη λες σχεδον ιδιο.. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ w/c και τελος με oc στα 4,2.. Ναι φιλε ειναι τεραστια η διαφορα!!! Επιπροσθετως δεν ξερω τι αλλο παιζει μεσα στο κουτι σου αλλα να σε ενημερωσω οτι στο δικο μου ΟΥΤΕ ενα καλωδιο δεν πεταει με αποτελεσμα τελειο airflow και χαμηλοτερες θερμοκρασιες.. Μπορεις να το διαπιστωσεις και στις φωτο απο μονος σου.. Τελος να πω και στους υπολοιπους πως αυτες τις τελευταιες μερες με την ατιμη ζεστη που εβαλε οτι ανεβηκαν αρκετα οι θερμοκρασιες..
xxMR.GeForcedxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=CsseVkgvfmE]http://www.youtube.com/watch?v=CsseVkgvfmE[/ame]Το δικο μου!
SlimData Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 πραγματι εγώ με σχεδόν το ίδιο w/c αλλά κρατόντας το cpu block (και με 2 μονά ψυγεία) τον ι7920@4,2 σε full load φτάνει και 80 βαθμούς !!!!!! περιέργο... τοση διαφορά !!!! (οκ δεν ειναι οι ίδιοι επεξεργαστες αλλα ΤΟΣΟ μεγάλη!!¨ κάτι δεν πάει καλά.. έχω τον 920 στα 4.2 με prolimatech megahalems και 2 noctua push-pull. πάνω από 85-86 δεν πάω..
SlimData Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 με prime τελευταία φορά πριν κάνα δίμηνο. σίγουρα τώρα που ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες θα πηγαίνει και παραπάνω αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται τόσο μικρή διαφορά
phanispal Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Σίγουρα παίζουν κι άλλοι παράγοντες ρόλο, αλλά εγώ το λέω ότι όταν μιλάμε για Megahalems και σία είναι σα να μιλάμε για μέτριο έως καλό νερό.
SlimData Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δεν νομίζω να φτάνει σε καλό νερό αλλά καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Κι εγώ δεν είμαι κανένας μεγάλος overclocker, τα πολύ απλά και βασικά έχω κάνει αλλά με ο 920 έφτασε να βγάζει 3dmark06 στα 4.55 (4.75 με tm on) και 92-93C
phanispal Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Καλά ναι, δε μιλάμε για σωστά στημένη customιά των 500€ π.χ., εξάλλου υπάρχει και ο λόγος απόδοση/κόστος στη μέση.
N.I.C Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) http://www.youtube.com/watch?v=CsseVkgvfmEΤο δικο μου! Χμμ.. και έλεγα κάτι μου θυμίζει κάτι μου θυμίζει.... Ή είσαι ο blaxos με άλλο username, ή μας παραμυθιάζεις Επεξ/σία 17 Μαΐου 2010 από N.I.C
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 αν θυμάμαι καλά είχα δει αγγελία πώλησης από τον Blaxos κάπου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα